Повезане вести

Тренер макабија говорио о мечу са Партизаном: Играју једнсотавне акције, ово је кључ победе!

Тренер макабија говорио о мечу са Партизаном: Играју једнсотавне акције, ово је кључ победе!

Хот спорт 02.01.2025
Неће бити лако Партизану! Партизан у петак пред својим навијачима дочекује Макаби где је црно-белима практично императив да победе како би се додатно приближили местима која гарантују наставак кошарке и после краја регуларног… »
Скоро као рат, бог ме је довео у најбољи тим у Београду: Херој Партизана причао о дуелима са Црвеном звездом!

Скоро као рат, бог ме је довео у најбољи тим у Београду: Херој Партизана причао о дуелима са Црвеном звездом!

Хот спорт 02.01.2025
Већ је схватио колико си високе тензије око ривала! Партизан у петак пред својим навијачима дочекује Макаби где је црно-белима практично императив да победе како би се додатно приближили местима која гарантују наставак кошарке и… »
Вашингтон: "Бог ме довео у Партизан - најбољи тим у Европи"

Вашингтон: "Бог ме довео у Партизан - најбољи тим у Европи"

Б92 02.01.2025
Кошаркаш Партизана Двејн Вашингтон срећан је што наступа за овај клуб. Вашингтон (24) је у последње време подигао ниво игре, а у мечу са Фенербахчеом прошле недеље забележио је рекорд каријере у Евролиги. "Верујем да се све… »

Вести дана »