Povezane vesti
Danas Novi Sad stoji i za žrtve sa Cetinja i iz Arilja, studenti blokiraju Varadinski most
Moj Novi Sad 02.01.2025
Širom Srbije i danas u 11.52 sata, građani će zastati kako bi odali počast poginulima na novosadskoj Železničkoj stanici, ali ovaj put studenti su pozvali Novosađane da zastanu duže – 15 minuta za poginule na Železničkoj stanici plus 12 za poginule u… »
Novosađani pozvani da odaju počast stradalima na Železničkoj stanici i Cetinju
NoviSad.com 02.01.2025
Novi Sad – Novosadski studenti u blokadi će u petak, 3. januara ponovo e tišinom odati počast stradalima na Železničkoj stanici u Novom Sadu, ali i stradalima na Cetinju. Kako kažu, ovo je trenutak kada je potrebno pokazati solidarnost, humanost i… »
Solidarnost i empatija: Novosadski studenti ponovo u blokadi za žrtve pucnjave na Cetinju i u Novom Sadu
In medija 02.01.2025
Novosadski studenti u blokadi u petak, 3. januara ponovo će tišinom odati počast stradalima na Železničkoj stanici u Novom Sadu, ali i stradalima na Cetinju. Kako kažu, ovo je trenutak kada je potrebno pokazati solidarnost, humanost i empatiju. Kako piše… »
Vesti dana »

Kijev: Rusija lansirala 85 dronova i balističku raketu; UN spremne da podrže napore za postizanje mira
RTS pre 15 minutajoš 51 povezana

Stiže totalni vremenski obrt Ovakvu prognozu usred avgusta je malo ko očekivao
Alo pre 14 minutajoš 13 povezanih

Počeo istorijski sastanak Trampa i Putina: Rukovanje na pisti, pa pregovori o Ukrajini
Danas pre 8 satijoš 11 povezanih

"Ljudi moji, šta me snađe": Ataman došao da špijunira Srbiju, pa mu brzo preselo
Mondo pre 34 minutajoš 10 povezanih

Putin i Tramp nastavili razgovore nakon prve, dvoipočasovne runde pregovora
Danas pre 7 satijoš 10 povezanih