Povezane vesti
Danas Novi Sad stoji i za žrtve sa Cetinja i iz Arilja, studenti blokiraju Varadinski most
Moj Novi Sad 02.01.2025
Širom Srbije i danas u 11.52 sata, građani će zastati kako bi odali počast poginulima na novosadskoj Železničkoj stanici, ali ovaj put studenti su pozvali Novosađane da zastanu duže – 15 minuta za poginule na Železničkoj stanici plus 12 za poginule u… »
Novosađani pozvani da odaju počast stradalima na Železničkoj stanici i Cetinju
NoviSad.com 02.01.2025
Novi Sad – Novosadski studenti u blokadi će u petak, 3. januara ponovo e tišinom odati počast stradalima na Železničkoj stanici u Novom Sadu, ali i stradalima na Cetinju. Kako kažu, ovo je trenutak kada je potrebno pokazati solidarnost, humanost i… »
Solidarnost i empatija: Novosadski studenti ponovo u blokadi za žrtve pucnjave na Cetinju i u Novom Sadu
In medija 02.01.2025
Novosadski studenti u blokadi u petak, 3. januara ponovo će tišinom odati počast stradalima na Železničkoj stanici u Novom Sadu, ali i stradalima na Cetinju. Kako kažu, ovo je trenutak kada je potrebno pokazati solidarnost, humanost i empatiju. Kako piše… »
Vesti dana »
Aleks Krunić: ''Videla sam Novaka, htela da mu priđem, ali sam odustala...''
Sportske.net pre 2 satajoš 63 povezane
Produžeci u borbi za titulu prvaka Srbije, FMP nestvarnom serijom sprečio poraz
Nova pre 34 minutajoš 39 povezanih
UŽIVO: Kriza na Bliskom istoku, Pezeškijan poslao pisanu ostavku Modžtabi Hamneiju zbog jačanja uticaja IRGC
Euronews pre 2 satajoš 36 povezanih
Jeste li iznenađeni? Evo ko je igrač sezone u Ligi šampiona: UEFA odredila najbolje, ovo je i idealni tim elitnog takmičenja!
Kurir pre 3 satajoš 50 povezanih
Ma, kakva Liga šampiona: Jokić se vratio kući, nazdravljao pivom pobedama svojih konja
Mondo pre 2 satajoš 40 povezanih