Povezane vesti

"Tuga, šok i neverica": Slučajno saznao da mu je prijatelj ubijen na Cetinju, bio je direktor "Vodovoda"

"Tuga, šok i neverica": Slučajno saznao da mu je prijatelj ubijen na Cetinju, bio je direktor "Vodovoda"

Telegraf pre 5 dana
Preporučujemo. "Tuga, šok i neverica", ovim rečima Đ. K. opisuje kako se osećao nakon što je saznao da je jedan od ubijenih u nezapamćenom masakru na Cetinju, njegov prijatelj J.O, jedan od 12 žrtava Aca Martinovića. On je objavio fotografiju sa… »
"Upravo sam saznao da je jedan od ubijenih moj prijatelj": Potresne reči muškarca nakon masakra na Cetinju

"Upravo sam saznao da je jedan od ubijenih moj prijatelj": Potresne reči muškarca nakon masakra na Cetinju

Mondo pre 4 dana
Prijatelji i porodice opraštaju se od svojih najbližih koji su ubijeni u masakru na Cetinju. "Tuga, šok i neverica", ovim rečima Đ. K. opisuje kako se osećao nakon što je saznao da je jedan od ubijenih u nezapamćenom masakru na Cetinju, njegov… »
Srceparajuća oproštajna poruka: Slučajno saznao da mu je prijatelj ubijen u masakru na Cetinju

Srceparajuća oproštajna poruka: Slučajno saznao da mu je prijatelj ubijen u masakru na Cetinju

Večernje novosti pre 4 dana
"TUGA, šok i neverica", ovim rečima Đ. K. opisuje kako se osećao nakon što je saznao da je jedan od ubijenih u nezapamćenom masakru na Cetinju, njegov prijatelj J.O, jedan od 12 žrtava Aca Martinovića. Foto: Facebook On je objavio fotografiju sa… »

Vesti dana »