Povezane vesti
"Majka je mene dala na usvajanje a brata ostavila uz sebe, ali njega život nije mazio..." Životna priča kao iz filma: Slomila…
Kurir 02.01.2025
Jedna lepa ali i neobična i teška priča i sudbina jedne žene dirnula je mnoga srca u ovim prazničnim danima. Žena iz Srbije je na društvenoj mreži X podelila svoju životnu priču koja, koliko god da je bila i nepravedna, ipak ima srećan kraj i povod je za… »
Majka me dala u Zvečansku, a brata ostavila uz sebe: Usvojila me divna porodica, a on se namučio i živeo teško
Telegraf 02.01.2025
Preporučujemo. Jedna lepa ali i neobična i teška priča i sudbina jedne žene dirnula je mnoga srca u ovim prazničnim danima. Žena iz Srbije je na društvenoj mreži X podelila svoju životnu priču koja, koliko god da je bila i nepravedna, ipak ima srećan… »
Vesti dana »
Promenljivo oblačno i hladno jutro U Srbiji, temperatura tokm dana do 14 stepeni
Insajder pre 21 minutajoš 17 povezanih
Netanjahu: Predsednik Tramp nas je zamolio da se uzdržimo od budućih napada, i mi se uzdržavamo
Danas pre 10 satijoš 5 povezanih
VIDEO: Tuča u centru Novog Sada, mladić pao sa sprata, tri osobe povređene
Radio 021 pre 26 minutajoš 1 povezana
Cene nafte će i dalje rasti, Vučić kaže da je realno da dizel košta 250 dinara: Koliko ćemo od danas plaćati gorivo na pumpama
Nova pre 11 minutajoš 1 povezana