Povezane vesti
"Majka je mene dala na usvajanje a brata ostavila uz sebe, ali njega život nije mazio..." Životna priča kao iz filma: Slomila…
Kurir 02.01.2025
Jedna lepa ali i neobična i teška priča i sudbina jedne žene dirnula je mnoga srca u ovim prazničnim danima. Žena iz Srbije je na društvenoj mreži X podelila svoju životnu priču koja, koliko god da je bila i nepravedna, ipak ima srećan kraj i povod je za… »
Majka me dala u Zvečansku, a brata ostavila uz sebe: Usvojila me divna porodica, a on se namučio i živeo teško
Telegraf 02.01.2025
Preporučujemo. Jedna lepa ali i neobična i teška priča i sudbina jedne žene dirnula je mnoga srca u ovim prazničnim danima. Žena iz Srbije je na društvenoj mreži X podelila svoju životnu priču koja, koliko god da je bila i nepravedna, ipak ima srećan… »
Vesti dana »
SRCE: Oslobađanje Veselina Milića je legalizacija policijskog saučesništva u zločinima
Beta pre 6 satijoš 54 povezane
Drama do samog kraja u finalu pre finala: Gol Merina u 91. minutu srušio Portugal – Ronaldov san ostao nedosanjan!
Hot sport pre 1 danjoš 41 povezana
Poništava se konkurs sa "Strelom", stižu novi trolejbusi i autobusi: Završen sastanak Vučića i GSP-a
B92 pre 5 satijoš 29 povezanih
Uhapšen muškarac iz Požarevca prodavao lekove i suplemente na improvizovanoj tezgi
Blic pre 2 satajoš 23 povezane