Povezane vesti
"Majka je mene dala na usvajanje a brata ostavila uz sebe, ali njega život nije mazio..." Životna priča kao iz filma…
Kurir 02.01.2025
Jedna lepa ali i neobična i teška priča i sudbina jedne žene dirnula je mnoga srca u ovim prazničnim danima. Žena iz Srbije je na društvenoj mreži X podelila svoju životnu priču koja, koliko god da je bila i nepravedna, ipak ima srećan kraj i… »
Majka me dala u Zvečansku, a brata ostavila uz sebe: Usvojila me divna porodica, a on se namučio i živeo teško
Telegraf 02.01.2025
Preporučujemo. Jedna lepa ali i neobična i teška priča i sudbina jedne žene dirnula je mnoga srca u ovim prazničnim danima. Žena iz Srbije je na društvenoj mreži X podelila svoju životnu priču koja, koliko god da je bila i nepravedna, ipak ima… »
Vesti dana »
Studenti iz Beograda i Niša na putu ka Kragujevcu, završen Javni čas ispred Ministarstva prosvete UŽIVO
Novi magazin pre 3 minutajoš 27 povezanih
Studenti iz Beograda i Niša pešice krenuli za Kragujevac: "Ništa nije daleko za pravdu" (FOTO, VIDEO)
Insajder pre 1 satjoš 32 povezane
Nikolić: Alon Ohel živ i u teškom stanju, mora biti uključen u razmenu
RTV pre 1 satjoš 39 povezanih
Tramp bi mogao da izgubi obraz pred Putinom: Može li predsednik SAD da održi obećanje da će okončati rat u Ukrajini?
Danas pre 1 satjoš 18 povezanih