Повезане вести
"Мајка је мене дала на усвајање а брата оставила уз себе, али њега живот није мазио..." Животна прича као из филма: Сломила…
Курир 02.01.2025
Једна лепа али и необична и тешка прича и судбина једне жене дирнула је многа срца у овим празничним данима. Жена из Србије је на друштвеној мрежи КС поделила своју животну причу која, колико год да је била и неправедна, ипак има… »
Мајка ме дала у Звечанску, а брата оставила уз себе: Усвојила ме дивна породица, а он се намучио и живео тешко
Телеграф 02.01.2025
Препоручујемо. Једна лепа али и необична и тешка прича и судбина једне жене дирнула је многа срца у овим празничним данима. Жена из Србије је на друштвеној мрежи КС поделила своју животну причу која, колико год да је била и… »
Вести дана »
Иран напао Емирате! Кључна рафинерија погођена дроном! Техеран тврди да САД лажу о проласку бродова: "Пуцали смо према америчком разарачу"! (фото/видео)
Курир пре 24 минутајош 55 повезаних
Одржан 2. састанак Радне групе за усклађивање Мрдићевих закона са препорукама Венецијанске комисије
Бета пре 1 сатјош 29 повезаних
Сукоб на Блиском истоку: Иранска моранрица испалила салву упозорења на америчке бродове; Меланшон: Трам је поражен
Вечерње новости пре 1 сатјош 54 повезане
'Брод смрти': Шта је хантавирус потврђен на крузеру у Атлантском океану
BBC News пре 2 сатајош 35 повезаних