Povezane vesti
Jago junački skupio snagu: „Osećao sam bol, ali sam želeo da pomognem ekipi!“ (video)
Hot sport pre 5 dana
„Biću spreman za naredni meč“ Ekipa Crvene zvezde odnela je trijumf iz Vitorije u uzbudljivom okršaju protiv Baskonije u 19. kolu Evrolige. Iako su tokom meča prokockali značajnu prednost, crveno-beli su se vratili i osigurali pobedu… »
Jago za SK o povredi: Bolelo je, ali sam hteo da igram (VIDEO)
Sport klub pre 5 dana
Plejmejker Crvene zvezde Jago dos Santos povredio je list u utakmici 19. kola Evrolige protiv Baskonije u Vitoriji, zbog čega je skoro celo drugo poluvreme proveo na klupi. „Osećam se dobro u vezi sa listom. Dobro je, biću spreman za narednu… »
Janis: "Donosili smo dobre odluke i zato smo pobedili"
Sportske.net pre 4 dana
Košarkaši Crvene zvezde pobedili su večeras Baskoniju u Vitoriji sa 75:73 u 19. kolu Evrolige. Veliki je ovo trijumf crveno-belih, koji sada imaju skor 11-8 u elitnom taimičenju, a narednih šest mečeva u Evroligi će odigrati u Beogradu. Janis… »
Janisova burna konferencija: "Vređate me"
Sportske.net pre 4 dana
Preneli smo vam već šta je trener košarkaša Crvene zvezde Janis Sferopulos rekaoodmah nakon velike pobede njegove ekipe protiv Baskonije u Vitoriji rezultatom 75:73 u 19. kolu Evrolige. Posle toga je grčki stručnjak otišao na konferenciju za… »
Sferopulos se svađao sa španskim novinarom: „Koliko godina ste u košarci? To me vređa!“
Hot sport pre 4 dana
Trener crveno-belih besan! Crveno-beli su slavili u Vitoriji, prvi put još od 2017. godine, pobedom nad Baskonijom rezultatom 75:73, čime su stigli do učinka 11-8 u ovogodišnjoj Evroligi. Nakon meča za medije je govorio Janis Sferopulos: „Čestitam… »
Sferopulos: Doneli smo dobre odluke u završnici utakmice
Radio sto plus pre 4 dana
“Očekivali smo da će Baskonija nekako reagovati. Kao što smo videli u prvih pet, šest minuta drugog poluvremena, bili smo u kontroli. Kasnije su oni pogodili neke teške šuteve i vratili se u utakmicu. Na kraju smo doneli neke dobre odluke i… »
"U redu ako ne razumete košarku, vaše pitanje me vređa!": Greška na konferenciji Sferopulosa napravila haos!
Mondo pre 4 dana
Janis Sferopulos nije dobio dobar prevod jednog pitanja novinara i to je izazvalo veliko komešanje i nesporazum na konferenciji za medije. Crvena zvezda je preživela Vitoriju! Vodili su dvocifreno dobar deo meča crveno-beli, a onda je tim Pabla Lasa u… »
Haos na konferenciji Sferopulosa: "Vređate me"
B92 pre 4 dana
Trener Crvene zvezde Janis Sferopulos sumirao je utiske posle pobede u Vitoriji. Crveno-beli su pobedili Baskoniju sa 75:73, a junak je bio Ajzea Kenan. "Čestitam igračima. Nije lako pobediti ovde. Kontrolisali smo utakmicu tokom većeg dela, ali… »
Jago objasnio zašto ga je Sferopulos držao na klupi
B92 pre 4 dana
Košarkaš Crvene zvezde Jago dos Santos doživeo je povredu na meču sa Baskonijom. Zbog toga je izašao iz igre u drugoj četvrtini, da bi se tek u poslednjoj vratio na terenu. "Dobro sam. Biću spreman za narednu utakmicu. Moram malo da se pazim, jer… »
Virus napravio ozbiljne probleme Zvezdi
B92 pre 4 dana
Virus je napravio pometnju u redovima Crvene zvezde u Vitoriji, ali srpskom timu to nije smetalo da stigne do velike pobede. Crveno-beli su slavili posle osam godina u ovoj dvorani (75:73), a junak je bio Ajzea Kenan. Zbog bolesti, Filip Petrušev je u… »
Sferopulos: Donosili smo dobre odluke, čestitke mojim igračima
Politika pre 4 dana
VITORIJA – Trener košarkaša Crvene zvezde Janis Sferopulos rekao je večeras posle pobede (75:73) nad Baskonijom da je njegova ekipa donosila dobre odluke i ofanzivno i defanzivno. "Očekivali smo da će Baskonija reagovati u drugom poluvremenu… »
Haos na konferenciji posle meča, Janis Sferopulos se svađao sa španskim novinarom: "Tvoje pitanje me vređa"
Telegraf pre 4 dana
Preporučujemo. Košarkaši Crvene zvezde su uspeli da savladaju tim Baskonije sa 75:73 u veoma neizvesnom meču, gde je na kraju presudilo polaganje Ajzee Kenana, koji je tako i postao heroj crveno-bele ekipe, dok je bilo burno i na konferenciji za… »
Pogledajte koš Ajzee Kenana za pobedu Zvezde iz drugog ugla: Nestvarno šta je pogodio Amerikanac u Vitoriji!
Telegraf pre 4 dana
Preporučujemo. Košarkaši Crvene zvezde su upisali izuzetno važnu pobedu u okviru 19. kola Evrolige protiv Baskonije, gde su slavili u Vitoriji sa 75:73 i to herojskim pogotkom Ajzee Kenana na samo tri sekunde do kraja, kada je pogodio preko Trenta… »
Vesti dana »
Jeziv dosije napadača iz Jagodine: Otkriveno ko je pucao u kafani: Osuđivan za više krivičnih dela, večeras ubio gazdu lokala i dvoje ljudi ranio
Blic pre 44 minutajoš 8 povezanih
Pravoslavni vernici slave Božić: Ponoćna liturgija u Hramu Svetog Save (foto/video)
Blic pre 44 minutajoš 6 povezanih
Trampova pobeda zvanično potvrđena na zajedničkoj sednici oba doma Kongresa SAD
Danas pre 4 satijoš 2 povezane
Zbog snega u nekoliko država SAD zatvorene škole i vladine kancelarije
Danas pre 7 satijoš 2 povezane