Povezane vesti

Jago junački skupio snagu: „Osećao sam bol, ali sam želeo da pomognem ekipi!“ (video)

Jago junački skupio snagu: „Osećao sam bol, ali sam želeo da pomognem ekipi!“ (video)

Hot sport 02.01.2025
„Biću spreman za naredni meč“ Ekipa Crvene zvezde odnela je trijumf iz Vitorije u uzbudljivom okršaju protiv Baskonije u 19. kolu Evrolige. Iako su tokom meča prokockali značajnu prednost, crveno-beli su se vratili i osigurali pobedu zahvaljujući… »
Jago za SK o povredi: Bolelo je, ali sam hteo da igram (VIDEO)

Jago za SK o povredi: Bolelo je, ali sam hteo da igram (VIDEO)

Sport klub 02.01.2025
Plejmejker Crvene zvezde Jago dos Santos povredio je list u utakmici 19. kola Evrolige protiv Baskonije u Vitoriji, zbog čega je skoro celo drugo poluvreme proveo na klupi. „Osećam se dobro u vezi sa listom. Dobro je, biću spreman za narednu utakmicu… »
Janisova burna konferencija: "Vređate me"

Janisova burna konferencija: "Vređate me"

Sportske.net 02.01.2025
Preneli smo vam već šta je trener košarkaša Crvene zvezde Janis Sferopulos rekaoodmah nakon velike pobede njegove ekipe protiv Baskonije u Vitoriji rezultatom 75:73 u 19. kolu Evrolige. Posle toga je grčki stručnjak otišao na konferenciju za medije, koja… »
Janis: "Donosili smo dobre odluke i zato smo pobedili"

Janis: "Donosili smo dobre odluke i zato smo pobedili"

Sportske.net 02.01.2025
Košarkaši Crvene zvezde pobedili su večeras Baskoniju u Vitoriji sa 75:73 u 19. kolu Evrolige. Veliki je ovo trijumf crveno-belih, koji sada imaju skor 11-8 u elitnom taimičenju, a narednih šest mečeva u Evroligi će odigrati u Beogradu. Janis Sferopulos… »
Sferopulos se svađao sa španskim novinarom: „Koliko godina ste u košarci? To me vređa!“

Sferopulos se svađao sa španskim novinarom: „Koliko godina ste u košarci? To me vređa!“

Hot sport 02.01.2025
Trener crveno-belih besan! Crveno-beli su slavili u Vitoriji, prvi put još od 2017. godine, pobedom nad Baskonijom rezultatom 75:73, čime su stigli do učinka 11-8 u ovogodišnjoj Evroligi. Nakon meča za medije je govorio Janis Sferopulos: „Čestitam… »
Sferopulos: Doneli smo dobre odluke u završnici utakmice

Sferopulos: Doneli smo dobre odluke u završnici utakmice

Radio sto plus 02.01.2025
“Očekivali smo da će Baskonija nekako reagovati. Kao što smo videli u prvih pet, šest minuta drugog poluvremena, bili smo u kontroli. Kasnije su oni pogodili neke teške šuteve i vratili se u utakmicu. Na kraju smo doneli neke dobre odluke i pobedili… »
"U redu ako ne razumete košarku, vaše pitanje me vređa!": Greška na konferenciji Sferopulosa napravila haos!

"U redu ako ne razumete košarku, vaše pitanje me vređa!": Greška na konferenciji Sferopulosa napravila haos!

Mondo 02.01.2025
Janis Sferopulos nije dobio dobar prevod jednog pitanja novinara i to je izazvalo veliko komešanje i nesporazum na konferenciji za medije. Crvena zvezda je preživela Vitoriju! Vodili su dvocifreno dobar deo meča crveno-beli, a onda je tim Pabla Lasa u… »
Virus napravio ozbiljne probleme Zvezdi

Virus napravio ozbiljne probleme Zvezdi

B92 02.01.2025
Virus je napravio pometnju u redovima Crvene zvezde u Vitoriji, ali srpskom timu to nije smetalo da stigne do velike pobede. Crveno-beli su slavili posle osam godina u ovoj dvorani (75:73), a junak je bio Ajzea Kenan. Zbog bolesti, Filip Petrušev je u… »
Jago objasnio zašto ga je Sferopulos držao na klupi

Jago objasnio zašto ga je Sferopulos držao na klupi

B92 02.01.2025
Košarkaš Crvene zvezde Jago dos Santos doživeo je povredu na meču sa Baskonijom. Zbog toga je izašao iz igre u drugoj četvrtini, da bi se tek u poslednjoj vratio na terenu. "Dobro sam. Biću spreman za narednu utakmicu. Moram malo da se pazim, jer je ista… »
Haos na konferenciji Sferopulosa: "Vređate me"

Haos na konferenciji Sferopulosa: "Vređate me"

B92 02.01.2025
Trener Crvene zvezde Janis Sferopulos sumirao je utiske posle pobede u Vitoriji. Crveno-beli su pobedili Baskoniju sa 75:73, a junak je bio Ajzea Kenan. "Čestitam igračima. Nije lako pobediti ovde. Kontrolisali smo utakmicu tokom većeg dela, ali… »
Sferopulos: Donosili smo dobre odluke, čestitke mojim igračima

Sferopulos: Donosili smo dobre odluke, čestitke mojim igračima

Politika 02.01.2025
VITORIJA – Trener košarkaša Crvene zvezde Janis Sferopulos rekao je večeras posle pobede (75:73) nad Baskonijom da je njegova ekipa donosila dobre odluke i ofanzivno i defanzivno. "Očekivali smo da će Baskonija reagovati u drugom poluvremenu. Videli ste… »
Pogledajte koš Ajzee Kenana za pobedu Zvezde iz drugog ugla: Nestvarno šta je pogodio Amerikanac u Vitoriji!

Pogledajte koš Ajzee Kenana za pobedu Zvezde iz drugog ugla: Nestvarno šta je pogodio Amerikanac u Vitoriji!

Telegraf 02.01.2025
Preporučujemo. Košarkaši Crvene zvezde su upisali izuzetno važnu pobedu u okviru 19. kola Evrolige protiv Baskonije, gde su slavili u Vitoriji sa 75:73 i to herojskim pogotkom Ajzee Kenana na samo tri sekunde do kraja, kada je pogodio preko Trenta… »
Haos na konferenciji posle meča, Janis Sferopulos se svađao sa španskim novinarom: "Tvoje pitanje me vređa"

Haos na konferenciji posle meča, Janis Sferopulos se svađao sa španskim novinarom: "Tvoje pitanje me vređa"

Telegraf 02.01.2025
Preporučujemo. Košarkaši Crvene zvezde su uspeli da savladaju tim Baskonije sa 75:73 u veoma neizvesnom meču, gde je na kraju presudilo polaganje Ajzee Kenana, koji je tako i postao heroj crveno-bele ekipe, dok je bilo burno i na konferenciji za medije… »

Vesti dana »