Povezane vesti

Kenan pobedu Zvezde posvetio preminulim prijateljima: "Oni su pomogli toj lopti da uđe u koš"

Kenan pobedu Zvezde posvetio preminulim prijateljima: "Oni su pomogli toj lopti da uđe u koš"

Telegraf pre 18 dana
Preporučujemo. Američki košarkaš Ajzea Kenan postao je heroj Crvene zvezde na startu 2025. godine, kada je u četvrtak veče pogodio za trijumf crveno-belih protiv Baskonije rezultatom 75:73! Kenan je meč završio sa 15 poena, bio je jedna od boljih… »
Kako sada izgleda tabela Evrolige: Zvezda već u plej-of zoni

Kako sada izgleda tabela Evrolige: Zvezda već u plej-of zoni

Sport klub pre 17 dana
Partizan zabeležio deveti trijumf u sezoni, sada je na pobedu udaljen od timova koji su na pozicijama za plej-in. Crvena zvezda je posle trijumfa protiv Baskonije u četvrtak uveče ostala na sedmom mestu, na kojem je bila i kad je savladala Valensiju… »
Ovako izgleda nova tabela: Partizanu ipak nove muke, Zvezda slavi poraz Bavaraca

Ovako izgleda nova tabela: Partizanu ipak nove muke, Zvezda slavi poraz Bavaraca

B92 pre 17 dana
Završeno su mečevi 19. kola Evrolige, te imamo i novi poredak na tabeli. Košarkaši Partizana zabeležili su ubedljivu pobedu protiv Makabija u 19. kolu Evrolige, čime su došli do svoje devete pobede u sezoni. Ovaj trijumf omogućio je crno-belima da… »
Laso smatra da je Baskonija oštećena: Ključno je bilo što Markus nije dobio faul na kraju

Laso smatra da je Baskonija oštećena: Ključno je bilo što Markus nije dobio faul na kraju

Sportski žurnal pre 18 dana
Crvena zvezda sinoć slavila u Vitoriji. Posle suludih preokreta protiv Žalgirisa i Pariza izabranici Pabla Lasa nisu uspeli da režiraju još jedan neverovatan zaokret, pošto su u tesnoj završnici izgubili od Crvene zvezde 73:75. Raspala se igra… »
U čemu se Zvezda ističe, a Kodi ima glavnu reč?

U čemu se Zvezda ističe, a Kodi ima glavnu reč?

Sportske.net pre 18 dana
Košarkaši Crvene zvezde pružaju izvrsne partije u dosadašnjem delu Evrolige. Zvezda je sinoć sa 75:73 u meču 19. kola savladala Baskoniju u Vitoriji i upisala 11. trijumf u takmičenju. Ekipa Janisa Sferopulosa sinoć je do pobede došla uz veliki… »
Jago herojski izdržao bol i vratio se na teren: Bio sam potreban timu

Jago herojski izdržao bol i vratio se na teren: Bio sam potreban timu

Sportski žurnal pre 18 dana
Posle povrede u prvom poluvremenu Brazilac ušao ponovo u završnici protiv Baskonije. Jago je blistao u prvom poluvremenu utakmice, noseći sinoć Crvenu zvezdu u Vitoriji. Međutim, tokom prodora zadobio je povredu koja ga je naterala da propusti celu… »
Pablo Laso krivi sudije za poraz od Zvezde

Pablo Laso krivi sudije za poraz od Zvezde

Danas pre 18 dana
Trener košarkaša Baskonije Pablo Laso izjavio je da se njegova ekipa, uprkos porazu, borila do kraja na utakmici 19. kola Evrolige protiv Crvene zvezde. – Ključne stvari su se desile na kraju, Markus Hauard je išao na ulaz, nije dobio faul. Bilo je… »
"Ajk, leri i amir, ovo je za vas!" Zvezdin heroj pobedu protiv Baskonije posvetio preminulim prijateljima

"Ajk, leri i amir, ovo je za vas!" Zvezdin heroj pobedu protiv Baskonije posvetio preminulim prijateljima

Večernje novosti pre 18 dana
Ajzea Kenan, košarkaš Crvene zvezde, bio je heroj pobede u Vitoriji nad Baskonijom (75:73) uprkos tome što prolazi kroz težak period u životu na privatnom planu. FOTO: EPA Kenan je meč završio sa 15 poena, bio je jedna od boljih u taboru srpskog… »
„Šone i Jago“ u centru pažnje: Pogledajte kako su proslavili pobedu nad Baskonijom! (video)

„Šone i Jago“ u centru pažnje: Pogledajte kako su proslavili pobedu nad Baskonijom! (video)

Hot sport pre 18 dana
Ponovili su slavlje iz Barselone! Crveno-beli su u prvom evroligaškom susretu 2025. uspeli da pobede i Baskoniju rezultatom 75:73. Kao i u prvom slučaju, centralne figure slavlja bili su tim-menadžer Nebojša Ilić i plejmejker Jago Dos Santos. Njih… »
Jago: "Osećao sam bol, ali sam bio potreban momcima!"

Jago: "Osećao sam bol, ali sam bio potreban momcima!"

Sportske.net pre 18 dana
Bio je Brazilac Jago dos Santos jedan od najboljih Zvezdinih igrača u prvom poluvremenu meča 19. kola Evrolige protiv Baskonije u Vitoriji, ali se onda povredio i vratio na parket tek u samom finišu utakmice koju je srpski šampion posle neizvesne… »
Zvezdin heroj: "Prošao sam kroz izazovan deo života - nastaviću da guram"

Zvezdin heroj: "Prošao sam kroz izazovan deo života - nastaviću da guram"

B92 pre 18 dana
Ajzea Kenan, košarkaš Crvene zvezde, bio je heroj pobede u Vitoriji nad Baskonijom (75:73) uprkos tome što prolazi kroz težak period u životu na privatnom planu. Amerikanac je u finišu evroligaškog susreta pogodio "flouter" koji je "overio" 11… »
Koliko je Zvezda bolja nego prošle sezone? Ova dva podatka sve govore!

Koliko je Zvezda bolja nego prošle sezone? Ova dva podatka sve govore!

Sportske.net pre 18 dana
Košarkaši Crvene zvezde sinoć su nastavili sa odličnim izdanjima u Evroligi. Crveno-beli su u 19. kolu elitnog evropskog takmičenja kao gosti u Vitoriji savladali Baskoniju 75:73 i upisali još jednu vrednu pobedu u borbi za plasman u plej-of… »
Jago tražio da igra uprkos bolu i povredi: Plejmejker Zvezde otkrio šta se sve dešavalo u Španiji!

Jago tražio da igra uprkos bolu i povredi: Plejmejker Zvezde otkrio šta se sve dešavalo u Španiji!

Mondo pre 18 dana
Jago dos Santos je sam tražio da igra protiv Baskonije, a dobra vest je da povreda nije ozbiljnije prirode. Crvena zvezda je posle dramatične završnice pobedila Baskoniju u Vitoriji (75:73), heroj je bio Ajzea Kenan koji je pogodio koš za pobedu na… »
A posle pobede loše vesti za zvezdu: Evo šta se desilo sa Jagom dos Santosom

A posle pobede loše vesti za zvezdu: Evo šta se desilo sa Jagom dos Santosom

Večernje novosti pre 18 dana
Košarkaši Crvene zvezde pobedom su započeli novu godinu pošto su slavili protiv Baskonije u gostima sa 73:75. FOTO: ABA liga/Dragana Stjepanovic Jedan od najboljih igrača crveno-belih u prvom poluvremenu bio je Brazilac Jago dos Santos. Ipak, on se… »
B92.sport skener: Tim koji uvek ima novog heroja

B92.sport skener: Tim koji uvek ima novog heroja

B92 pre 18 dana
Nova dramatična završnica u Španiji, ali Crvena zvezda je dobila novog heroja i upisala još jednu pobedu. Košarkaši Crvene zvezde su savladali Baskoniju u Vitoriji sa 75:73, u okviru 19. kola Evrolige. Crveno-beli su loše otvorili meč, dozvolili… »
Neša Ilić i Jago ponovo "vadili pištolje" posle pobede Zvezde

Neša Ilić i Jago ponovo "vadili pištolje" posle pobede Zvezde

Telegraf pre 18 dana
Preporučujemo. U razmaku od samo sedam dana, košarkaši Crvene zvezde uspeli su da ostvare dve vrlo važne pobede na tlu Španije - obe sa neizvesnom završnicom! Nakon što je u smiraj 2024. pala Barselona, crveno-beli su sada u prvom meču 2025… »

Vesti dana »