Povezane vesti
Bivši pevač Legendi izgradio kuću u prirodi gde sadi luk i krompir: Komšije su mu poznati glumci i pevači
Mondo 03.01.2025
Pevač Ivan Milinković izgradio je vikendicu na Kosmaju pre nekoliko godina, čiji je enterijer sam osmislio. Pevač Ivan Milinković izgradio je vikendicu na Kosmaju pre nekoliko godina, čiji je enterijer sam osmislio. Sem što mu ovaj dom služi kao oaza… »
Napustio grad i sadi luk i krompir na Kosmaju! Naš pevač sam izgradio kuću u prirodi, a komšije su mu poznati glumci i pevači…
Kurir 03.01.2025
Pevač Ivan Milinković izgradio je vikendiciuna Kosmaju pre nekoliko godina, čiji je enterijer sam osmislio. Sem što mu ovaj dom služi kao oaza mira i spokoja, tu se okuplja i sa mnogim istaknutim glumcima i pevačima, sa kojima više deli priče o… »
Napustio grad i sadi voće na planini u Srbiji: Naš pevač sam izgradio kuću u prirodi, a komšije su mu poznati glumci: "Sinu…
Blic 03.01.2025
Poznati pevač ugostio nas je u svojoj vikendici na Kosmaju pre nekoliko godina, koju je sam izgradio i čiji je enterijer sam osmislio. Sem što mu ovaj dom služi kao oaza mira i spokoja, tu se okuplja i sa mnogim istaknutim glumcima i pevačima, sa kojima… »
Vesti dana »
Jak zemljotres pogodio Tursku Treslo se kod popularnog letovališta, ljudi u panici: "Snažan potres, ljuljao se nameštaj"
Blic pre 40 minutajoš 37 povezanih
Građani veruju državi - niko nije pravio zalihe nafte; Đedović Handanović: "Naći ćemo rešenje" VIDEO
B92 pre 4 satijoš 47 povezanih
Ovih devetoro studenata je na udaru vlasti zbog Vidovdanskog protesta: Terete ih za pripremanje dela protiv ustavnog uređenja
Glas Zaječara pre 9 satijoš 29 povezanih
Zvezda u slobodnom padu: Nikad lošija jesen za crveno-bele u poslednjoj deceniji!
Hot sport pre 3 satajoš 70 povezanih