Povezane vesti
Bivši pevač Legendi izgradio kuću u prirodi gde sadi luk i krompir: Komšije su mu poznati glumci i pevači
Mondo 03.01.2025
Pevač Ivan Milinković izgradio je vikendicu na Kosmaju pre nekoliko godina, čiji je enterijer sam osmislio. Pevač Ivan Milinković izgradio je vikendicu na Kosmaju pre nekoliko godina, čiji je enterijer sam osmislio. Sem što mu ovaj dom služi kao oaza… »
Napustio grad i sadi luk i krompir na Kosmaju! Naš pevač sam izgradio kuću u prirodi, a komšije su mu poznati glumci i pevači…
Kurir 03.01.2025
Pevač Ivan Milinković izgradio je vikendiciuna Kosmaju pre nekoliko godina, čiji je enterijer sam osmislio. Sem što mu ovaj dom služi kao oaza mira i spokoja, tu se okuplja i sa mnogim istaknutim glumcima i pevačima, sa kojima više deli priče o… »
Napustio grad i sadi voće na planini u Srbiji: Naš pevač sam izgradio kuću u prirodi, a komšije su mu poznati glumci: "Sinu…
Blic 03.01.2025
Poznati pevač ugostio nas je u svojoj vikendici na Kosmaju pre nekoliko godina, koju je sam izgradio i čiji je enterijer sam osmislio. Sem što mu ovaj dom služi kao oaza mira i spokoja, tu se okuplja i sa mnogim istaknutim glumcima i pevačima, sa kojima… »
Vesti dana »
Organizatori Prajd marša u Beogradu očekuju hiljade učesnika: Povorka kreće u 17h iz parka Manjež
Nedeljnik pre 29 minutajoš 30 povezanih
'Pluća Hrvatske teško dišu': Protest u Zagrebu zbog opasnog otpada u Gospiću
BBC News pre 1 satjoš 27 povezanih
Prvo oglašavanje Zorana Kesića nakon ukidanja emisije: „Pozdravljamo se sa gledaocima, a kolegama želimo da ‘kidaju dokle mogu'“
Nedeljnik pre 2 satajoš 21 povezana
Prognoza za vikend: Tropski dan, pa osveženje i pad temperature
Naslovi.ai pre 2 satajoš 29 povezanih