Povezane vesti

Bivši pevač Legendi izgradio kuću u prirodi gde sadi luk i krompir: Komšije su mu poznati glumci i pevači

Bivši pevač Legendi izgradio kuću u prirodi gde sadi luk i krompir: Komšije su mu poznati glumci i pevači

Mondo 03.01.2025
Pevač Ivan Milinković izgradio je vikendicu na Kosmaju pre nekoliko godina, čiji je enterijer sam osmislio. Pevač Ivan Milinković izgradio je vikendicu na Kosmaju pre nekoliko godina, čiji je enterijer sam osmislio. Sem što mu ovaj dom služi kao… »
Napustio grad i sadi luk i krompir na Kosmaju! Naš pevač sam izgradio kuću u prirodi, a komšije su mu poznati glumci i…

Napustio grad i sadi luk i krompir na Kosmaju! Naš pevač sam izgradio kuću u prirodi, a komšije su mu poznati glumci i…

Kurir 03.01.2025
Pevač Ivan Milinković izgradio je vikendiciuna Kosmaju pre nekoliko godina, čiji je enterijer sam osmislio. Sem što mu ovaj dom služi kao oaza mira i spokoja, tu se okuplja i sa mnogim istaknutim glumcima i pevačima, sa kojima više deli priče o… »
Napustio grad i sadi voće na planini u Srbiji: Naš pevač sam izgradio kuću u prirodi, a komšije su mu poznati glumci…

Napustio grad i sadi voće na planini u Srbiji: Naš pevač sam izgradio kuću u prirodi, a komšije su mu poznati glumci…

Blic 03.01.2025
Poznati pevač ugostio nas je u svojoj vikendici na Kosmaju pre nekoliko godina, koju je sam izgradio i čiji je enterijer sam osmislio. Sem što mu ovaj dom služi kao oaza mira i spokoja, tu se okuplja i sa mnogim istaknutim glumcima i pevačima, sa… »

Vesti dana »