Povezane vesti

Karleuša otkrila kakvog muškarca želi, pa se prisetila bivših: "Moje prezime je moćnije od svih tih"

Karleuša otkrila kakvog muškarca želi, pa se prisetila bivših: "Moje prezime je moćnije od svih tih"

Mondo 03.01.2025
Pevačica je otkrila da nije vraćala prezime jer ga se nije ni odricala. Jelena Karleuša (46) dva puta se udavala i razvela, a u velikom novogodišnjem intervjuu koji je dala za Kurir otkrila je, da nikada nije uzela prezime svojih partnera. Na pitanje… »
Jelena više neće da ćuti, otkrila šta njihove ćerke misle o Dušku i kakav je on otac zaista

Jelena više neće da ćuti, otkrila šta njihove ćerke misle o Dušku i kakav je on otac zaista

Svet & Skandal 03.01.2025
Jelena Karleuša o Dušku nema lepo mišljenje Stara godina za Jelenu Karleušu bila je veoma stresna jer se posle 14 godina godina okončala brak sa Duškom Tošićem. Jelena Karleuša o Dušku ranije je uvek govorila biranim rečima, ali sad jasno… »
Jk o bivšim partnerima: Moje prezime je moćnije od svih tih... Otkrila kakvog muškarca želi: To bi mi bila zamena za ljubav

Jk o bivšim partnerima: Moje prezime je moćnije od svih tih... Otkrila kakvog muškarca želi: To bi mi bila zamena za ljubav

Kurir 03.01.2025
Jelena Karleuša dva puta se udavala i razvela, a u velikom novogodišnjem intervjuu koji je dala za Kurir otkrila je da nikada nije uzela prezime svojih partnera. Na pitanje kakvog bi partnera poželela sebi, JK je odgovorila u svom stilu. U toku… »

Vesti dana »