Povezane vesti

Zvezda je igrala protiv fiorentine, a mi protiv metalca: Igor Duljaj o svim mukama koje je prošao kao trener Partizana!

Zvezda je igrala protiv fiorentine, a mi protiv metalca: Igor Duljaj o svim mukama koje je prošao kao trener Partizana!

Hot sport 03.01.2025
„Ostavio sam i klub i navijače bez Evrope i to je isključivo moja krivica i odgovornost!“ Bivši trener Partizana, Igor Duljaj, dao je intervju za „Sportklub„ u kome je detaljno govorio o svom fudbalskom putu, ali se posebno osvrnuo na izazove i… »
Duljaj: "Mi sa Metalcem, a Zvezda sa Fiorentinom.... Neki dočekali da odem iz Partizana!"

Duljaj: "Mi sa Metalcem, a Zvezda sa Fiorentinom.... Neki dočekali da odem iz Partizana!"

Sportske.net 03.01.2025
Bivši trener Partizana Igor Duljaj govorio je u opštirnom intervjuu za Sport klub o svojoj igračkoj, kao i trenerskoj karijeri, posebno se osvrnuvši na period dok je vodio tim iz Humske. "Posle Teleoptika je došao Partizan, tri dana pred derbi. Ja… »
Igor Duljaj otvorio dušu o rastanku sa partizanom: „Pojavio se samo Vazura…znao sam da vodim bitku koju ne mogu da…

Igor Duljaj otvorio dušu o rastanku sa partizanom: „Pojavio se samo Vazura…znao sam da vodim bitku koju ne mogu da…

Hot sport 03.01.2025
„Čekali su me i dočekali su!“ Bivši trener Partizana, Igor Duljaj, u velikom intervjuu za „ Sportklub“ otvoreno je govorio o brojnim aspektima svoje karijere, a posebno se osvrnuo na turbulentni period proveden na klupi crno-belih, sa kojom se… »
Duljaj za SK: Neki su čekali i dočekali da odem iz Partizana

Duljaj za SK: Neki su čekali i dočekali da odem iz Partizana

Sport klub 03.01.2025
Da put do reprezentativnog i dresa u bojama voljenog kluba, posle i klupe istog nije lak, pokazuje i onaj kojim je išao Igor Duljaj. Mnogo prepreka, borbi i odricanja "obeležilo" je nekada sjajnog veznog igrača, danas trenera koji je osvojio mnoga srca… »

Vesti dana »