Повезане вести
Звезда је играла против фиорентине, а ми против металца: Игор Дуљај о свим мукама које је прошао као тренер Партизана!
Хот спорт 03.01.2025
„Оставио сам и клуб и навијаче без Европе и то је искључиво моја кривица и одговорност!“ Бивши тренер Партизана, Игор Дуљај, дао је интервју за „Спортклуб„ у коме је детаљно говорио о свом фудбалском путу, али се посебно… »
Дуљај: "Ми са Металцем, а Звезда са Фиорентином.... Неки дочекали да одем из Партизана!"
Спортске.нет 03.01.2025
Бивши тренер Партизана Игор Дуљај говорио је у општирном интервјуу за Спорт клуб о својој играчкој, као и тренерској каријери, посебно се осврнувши на период док је водио тим из Хумске. "После Телеоптика је дошао Партизан, три… »
Игор Дуљај отворио душу о растанку са партизаном: „Појавио се само Вазура…знао сам да водим битку коју не могу да добијем!“…
Хот спорт 03.01.2025
„Чекали су ме и дочекали су!“ Бивши тренер Партизана, Игор Дуљај, у великом интервјуу за „ Спортклуб“ отворено је говорио о бројним аспектима своје каријере, а посебно се осврнуо на турбулентни период проведен на клупи… »
Дуљај за СК: Неки су чекали и дочекали да одем из Партизана
Спорт клуб 03.01.2025
Да пут до репрезентативног и дреса у бојама вољеног клуба, после и клупе истог није лак, показује и онај којим је ишао Игор Дуљај. Много препрека, борби и одрицања "обележило" је некада сјајног везног играча, данас тренера… »
Вести дана »
Крај рата у Украјини зависи од руске спремности: званичници Вашингтона и Кијева
BBC News пре 8 минутајош 23 повезане
"Разумем све шта ми говоре, али некад мораш да одговориш" Пантер причао о навијачима Звезде! Показао им средњи прст, а сада је открио због чега је то урадио!
Курир пре 17 минутајош 39 повезаних
Ко је ово могао да очекује: Убедљив пораз Рајаковићевог Торонта од Шарлота, Оклахома разбила Далас
Вечерње новости пре 47 минутајош 45 повезаних