Povezane vesti

Oglasio se Džon Braun: Emotivna poruka najnovijeg pojačanja Crvene zvezde nakon debija u Evroligi! (video)

Oglasio se Džon Braun: Emotivna poruka najnovijeg pojačanja Crvene zvezde nakon debija u Evroligi! (video)

Hot sport pre 3 dana
Amerikanac X faktor u pobedi! D žon Braun, američki košarkaš i novo pojačanje Crvene zvezde, debitovao je u Evroligi u pobedi crveno-belih protiv Baskonije. Iako mu je uloga na terenu bila skromna, njegov učinak – četiri poena, šest skokova i… »
Oglasio se Džon Braun: Poslao emotivnu poruku nakon debija za Zvezdu VIDEO

Oglasio se Džon Braun: Poslao emotivnu poruku nakon debija za Zvezdu VIDEO

B92 pre 3 dana
Košarkaš Crvene zvezde Džon Braun se oglasio na društvenim mrežama posle debija u crveno-belom dresu. Amerikanac Džon Braun debitovao je za Crvenu zvezdu u Evroligi protiv Baskonije i već u prvom nastupu pokazao da bi mogao da postane ključni x… »
Braun srećan zbog evroligaškog debija za zvezdu: Nisam uradio mnogo, ali dao sam sve od sebe

Braun srećan zbog evroligaškog debija za zvezdu: Nisam uradio mnogo, ali dao sam sve od sebe

Večernje novosti pre 3 dana
AMERIČKI košarkaš Džon Braun debitovao je za Crvenu zvezdu u Evroligi. Nije iksusni igrač krio oduševljenje zbog toga. FOTO: EPA Ovaj 32-godišnjak je na parketu u pobedi protiv Baskonije (75:73) proveo 14 minuta i ostvario je učinak od četiri… »
Džon Braun: "Nisam uradio mnogo, ali dao sam sve od sebe"

Džon Braun: "Nisam uradio mnogo, ali dao sam sve od sebe"

Sportske.net pre 3 dana
Košarkaš Crvene zvezde Džon Braun debitovao je prošle večeri za novi klub u Evroligi u trijumfu protiv Baskonije na gostovanju Crvena zvezda je juče ostvarila 11. pobedu u sezoni i sada znatno spokojniji dočekuju predstojeće utakmice koje im slede… »
Braun: Bio sam nervozan, ali kad je lopta odskočila, znao sam šta treba da radim

Braun: Bio sam nervozan, ali kad je lopta odskočila, znao sam šta treba da radim

Sportski žurnal pre 3 dana
Amerikanac juče debitovao za Zvezdu u Evroligi. Džon Braun je upisao prve minute u Evroligi, ušavši juče na parket protiv Baskonije umesto Filipa Petruševa. Zvezdin krilni košarkaš ubeležio je četiri poena, šest skokova i dve asistencije, za… »
Braun: "Moramo da razumemo - odličan smo tim, ali..."

Braun: "Moramo da razumemo - odličan smo tim, ali..."

B92 pre 3 dana
Gotvo mesec dana od dolaska na Mali Kalemegdan, Džon Braun je upisao evroligaški debi za Crvenu zvezdu u pobedi nad Baskonijom u Vitoriji (75:73). Amerikanac je na terenu proveo nepunih 14 minuta i za to vreme dao solidan doprinos – četiri poena… »

Vesti dana »