Povezane vesti
Advokat: Napadači nisu među saslušanim u slučaju prebijanja Ilije Kostića
N1 Info 03.01.2025
Počinioci nisu među do sada saslušanim svedocima u slučaju penzionera Ilije Kostića (74), koji je zbog teških povreda, posle privođenja u policijsku stanicu nakon protesta u Novom Sadu, podvrgnut operaciji, tvrdi u izjavi za FoNet advokat Srđan… »
Advokat tvrdi: Napadači na penzionera Iliju Kostića nisu saslušani
Danas 03.01.2025
Počinioci nisu među do sada saslušanim svedocima u slučaju penzionera Ilije Kostića (74), koji je zbog teških povreda, posle privođenja u policijsku stanicu nakon protesta u Novom Sadu, podvrgnut operaciji, tvrdi u izjavi za FoNet advokat Srđan… »
Advokat: Napadači na penzionera Kostića još nisu saslušani
Moj Novi Sad 03.01.2025
Vesti dana »
U petak hladno, promenljivo oblačno sa kratkotrajnim pljuskovima: temperatura do 18 stepeni
Newsmax Balkans pre 58 minutajoš 16 povezanih
Izvori: SAD i Iran razmatraju postepeni izlazak iz sukoba, ponovno otvaranje Ormuza
RTV pre 58 minutajoš 8 povezanih
Paunović preuzeo krivicu za poraz od Grčke: „Ja sam naredio da idemo napred“
Sputnik pre 43 minutajoš 19 povezanih
Rat u Ukrajini: Napad dronovima na Kijev, jedna osoba povređena, pogođena višespratnica
Euronews pre 3 minutajoš 4 povezane
Spektakularna ceremonija, ali teška pitanja: U "Jutru na Blic" saznajte šta je stvarni cilj susreta Trampa i Si Đinpinga
Blic pre 38 minutajoš 5 povezanih