Povezane vesti

Zaštitinik građana: Slučaj pasoša studenata nije u mojoj nadležnosti

Zaštitinik građana: Slučaj pasoša studenata nije u mojoj nadležnosti

Moj Novi Sad pre 3 dana
Zaštitnik građana Zoran Pašalić tvrdi da slučaj Lazara i Luke Stojakovića, dvojice studenata koji učestvuju u studentskim blokadama, a čiji su podaci iz pasoša objavljeni u pojedinim medijima nije u njegovoj nadležnosti. Pašalić navodi da se… »
Mediji objavili fotografije pasoša studenata označenih kao vođe protesta

Mediji objavili fotografije pasoša studenata označenih kao vođe protesta

Al Jazeera pre 3 dana
Povjerenik za zaštitu informacija od javnog značaja Srbije najavio je da će pokušati doći do podataka o tome ko je medijima proslijedio slike pasoša hrvatskih studenata Lazara i Luke Stojakovića. Fotografije njihovih pasoša i lične podatke prvo… »
Besramne „Novosti“ : Objavljivanjem ličnih podataka ugrožavaju bezbednost studenata

Besramne „Novosti“ : Objavljivanjem ličnih podataka ugrožavaju bezbednost studenata

In medija pre 3 dana
Dnevni list „Novosti“ objavio je fotografije pasoša braće Lazara i Luke Stojakovića, insinuirajući da studenti hrvatske nacionalnosti predvode proteste, dok su tabloidi u Srbiji već danima pokušavali da diskredituju blokade fakulteta. Ovaj potez… »
"Novosti" objavile fotografije pasoša studenata iz Beograda, Šabić: svesno ugrožavanje bezbednosti ovih mladića

"Novosti" objavile fotografije pasoša studenata iz Beograda, Šabić: svesno ugrožavanje bezbednosti ovih mladića

Moj Novi Sad pre 3 dana
U pokušaju diskreditacije studentskih protesta, "Novosti" su objavile fotografije pasosa studenata, braće Lazara i Luke Stojakovića. Naslov insinuira da Hrvati predvode protest studenata, što tabloidi u Srbiji već danima pokušavaju da pripišu… »
„Novosti“ objavile lična dokumenta studenata, Srbe iz Krajine proglasili Hrvatima i direktno im ugrozili živote

„Novosti“ objavile lična dokumenta studenata, Srbe iz Krajine proglasili Hrvatima i direktno im ugrozili živote

Luftika pre 3 dana
Dnevni list „Novosti“ objavio je fotografije pasoša studenata, braće Lazara i Luke Stojakovića, a pratećim naslovom insinuirali da Hrvati predvode protest studenata. Nosioci vlasti i tabloidi u Srbiji već danima pokušavaju da blokade fakulteta… »

Vesti dana »