Povezane vesti

Zaštitinik građana: Slučaj pasoša studenata nije u mojoj nadležnosti

Zaštitinik građana: Slučaj pasoša studenata nije u mojoj nadležnosti

Moj Novi Sad 03.01.2025
Zaštitnik građana Zoran Pašalić tvrdi da slučaj Lazara i Luke Stojakovića, dvojice studenata koji učestvuju u studentskim blokadama, a čiji su podaci iz pasoša objavljeni u pojedinim medijima nije u njegovoj nadležnosti. Pašalić navodi da se… »
Mediji objavili fotografije pasoša studenata označenih kao vođe protesta

Mediji objavili fotografije pasoša studenata označenih kao vođe protesta

Al Jazeera 03.01.2025
Povjerenik za zaštitu informacija od javnog značaja Srbije najavio je da će pokušati doći do podataka o tome ko je medijima proslijedio slike pasoša hrvatskih studenata Lazara i Luke Stojakovića. Fotografije njihovih pasoša i lične podatke prvo… »
Besramne „Novosti“ : Objavljivanjem ličnih podataka ugrožavaju bezbednost studenata

Besramne „Novosti“ : Objavljivanjem ličnih podataka ugrožavaju bezbednost studenata

In medija 03.01.2025
Dnevni list „Novosti“ objavio je fotografije pasoša braće Lazara i Luke Stojakovića, insinuirajući da studenti hrvatske nacionalnosti predvode proteste, dok su tabloidi u Srbiji već danima pokušavali da diskredituju blokade fakulteta. Ovaj potez… »
"Novosti" objavile fotografije pasoša studenata iz Beograda, Šabić: svesno ugrožavanje bezbednosti ovih mladića

"Novosti" objavile fotografije pasoša studenata iz Beograda, Šabić: svesno ugrožavanje bezbednosti ovih mladića

Moj Novi Sad 03.01.2025
U pokušaju diskreditacije studentskih protesta, "Novosti" su objavile fotografije pasosa studenata, braće Lazara i Luke Stojakovića. Naslov insinuira da Hrvati predvode protest studenata, što tabloidi u Srbiji već danima pokušavaju da pripišu… »
„Novosti“ objavile lična dokumenta studenata, Srbe iz Krajine proglasili Hrvatima i direktno im ugrozili živote

„Novosti“ objavile lična dokumenta studenata, Srbe iz Krajine proglasili Hrvatima i direktno im ugrozili živote

Luftika 03.01.2025
Dnevni list „Novosti“ objavio je fotografije pasoša studenata, braće Lazara i Luke Stojakovića, a pratećim naslovom insinuirali da Hrvati predvode protest studenata. Nosioci vlasti i tabloidi u Srbiji već danima pokušavaju da blokade fakulteta… »

Vesti dana »