Povezane vesti

Miodrag Zec: Srbija da stane i razmisli da bi išla napred

Miodrag Zec: Srbija da stane i razmisli da bi išla napred

Beta pre 18 dana
Srbija mora, da se ne bi borila za poslednje mesto u Evropi u konkurenciji sa Severnom Makedonijom, Albanijom i Bosnom i Hercegovinom, da stane i razmisli da bi išla napred, rekao je u intervjuu za Betu, penzionisani profesor Filozofskog fakulteta… »
Zec: Srbija mora da se resetuje i mislim da će taj dan brzo doći

Zec: Srbija mora da se resetuje i mislim da će taj dan brzo doći

Radio 021 pre 18 dana
Srbija mora, da se ne bi borila za poslednje mesto u Evropi, da stane i razmisli da bi išla napred, rekao je u intervjuu za Betu, penzionisani profesor Miodrag Zec. "Bugarski turisti dolaze u Srbiju da se zabavljaju, a mi ovde tugujemo zbog nesreća… »
Miodrag Zec: Srbija da stane i razmisli da bi išla napred – pričaju se „lagarije“ i troše pare ni na šta

Miodrag Zec: Srbija da stane i razmisli da bi išla napred – pričaju se „lagarije“ i troše pare ni na šta

N1 Info pre 18 dana
Srbija mora, da se ne bi borila za poslednje mesto u Evropi u konkurenciji sa Severnom Makedonijom, Albanijom i Bosnom i Hercegovinom, da stane i razmisli da bi išla napred, rekao je u intervjuu za Betu, penzionisani profesor Filozofskog fakulteta… »

Novi magazin pre 18 dana

Vesti dana »