Povezane vesti

Šoškić: Moguće da se realizacija kredita za mlade svede na favorizovanje politički podobnih

Šoškić: Moguće da se realizacija kredita za mlade svede na favorizovanje politički podobnih

Radio 021 pre 18 dana
Profesor Ekonomskog fakulteta Univerziteta u Beogradu Dejan Šoškić rekao je da su krediti Srpske napredne stranke (SNS) za mlade isto što i "mercedes" iz fabrike u Priboju. On je u intervjuu za Nova.rs rekao da ideja predsednika Srbije Aleksandra… »
Šoškić: SNS krediti za mlade su kao mercedes iz fabrike u Priboju

Šoškić: SNS krediti za mlade su kao mercedes iz fabrike u Priboju

N1 Info pre 18 dana
Profesor Ekonomskog fakulteta Univerziteta u Beogradu Dejan Šoškić rekao je da su krediti Srpske napredne stranke (SNS) za mlade isto što i "mercedes" iz fabrike u Priboju. On je u intervjuu za Nova.rs rekao da ideja predsednika Srbije Aleksandra… »
INTERVJU Dejan Šoškić: SNS krediti za mlade su kao “Mercedes” iz Priboja, Vučićeva ideja mi ne deluje ni stručno ni…

INTERVJU Dejan Šoškić: SNS krediti za mlade su kao “Mercedes” iz Priboja, Vučićeva ideja mi ne deluje ni stručno ni…

Nova pre 18 dana
: Da imam 20 godina ne bih uzeo kredit za stan po uslovima koje je najavio predsednik države jer ta ideja ne deluje ni stručno ni ozbiljno, objašnjava prof. dr Dejan Šoškić, profesor Ekonomskog fakulteta u Beograda i nekadašnji guverner Narodne… »

Vesti dana »