Povezane vesti
Mi snaga naroda: Srbija jedina zemlja gde se geološka istraživanja rade bez ugovora
Pravda 03.01.2025
Srbija je jedinstvena zemlja u svetu koja geološkim istražiteljima, bez zaključivanja ugovora o koncesiji ili bilo kog drugog ugovora, dopušta geološka istraživanja, ukazao je pokret Mi snaga naroda – Branislav Nestorović. „Po okončanju istraživanja… »
Mi snaga naroda: Srbija jedina zemlja gde se geološka istraživanja rade bez ugovora
Danas 03.01.2025
Srbija je jedinstvena zemlja u svetu koja geološkim istražiteljima, bez zaključivanja ugovora o koncesiji ili bilo kog drugog ugovora, dopušta geološka istraživanja, ukazao je pokret Mi snaga naroda – Branislav Nestorović. „Po okončanju istraživanja… »
Vesti dana »
Zelenski: Referendum o Trampovom planu, ali uz jedan uslov; Putin: Proizvodnja oružja povećana više od 22 puta
RTS pre 17 minutajoš 17 povezanih
Više sunca, niže temperature: Vetrovito i hladno poslednjeg vikenda u godini
N1 Info pre 1 satjoš 15 povezanih
Evo kako je Partizan razbijen u Areni kao nikada ranije: 112 poena deluje kao premija, Makabi povukao ručnu u finišu, ali jedna lepa stvar za Grobare!
Hot sport pre 51 minutajoš 19 povezanih
"Putevi Srbije": Na više deonica sneg do pet centimetara, oprez u vožnji zbog moguće poledice i magle
Newsmax Balkans pre 17 minutajoš 8 povezanih