Povezane vesti
Mi snaga naroda: Srbija jedina zemlja gde se geološka istraživanja rade bez ugovora
Pravda pre 18 dana
Srbija je jedinstvena zemlja u svetu koja geološkim istražiteljima, bez zaključivanja ugovora o koncesiji ili bilo kog drugog ugovora, dopušta geološka istraživanja, ukazao je pokret Mi snaga naroda – Branislav Nestorović. „Po okončanju… »
Mi snaga naroda: Srbija jedina zemlja gde se geološka istraživanja rade bez ugovora
Danas pre 18 dana
Srbija je jedinstvena zemlja u svetu koja geološkim istražiteljima, bez zaključivanja ugovora o koncesiji ili bilo kog drugog ugovora, dopušta geološka istraživanja, ukazao je pokret Mi snaga naroda – Branislav Nestorović. „Po okončanju… »
Vesti dana »
Zaključak Odbora: Ugrožena akademska godina, sagledati kako nadoknaditi nastavu i ispite
RTV pre 4 satijoš 41 povezana
Dom za stare koji je izgoreo imao pet korisnika više od licencom dozvoljenih: Šta je utvrdila inspekcija
N1 Info pre 4 satijoš 57 povezanih
Nova ekonomija: Vučićeva saradnica sazivala i vodila sastanke institucija o radovima na železnici
Moj Novi Sad pre 5 satijoš 8 povezanih
Povećan broj žrtava tragedije u Turskoj: Najmanje 76 mrtvih, raste i broj uhapšenih
Telegraf pre 1 satjoš 39 povezanih