Povezane vesti
Mi snaga naroda: Srbija jedina zemlja gde se geološka istraživanja rade bez ugovora
Pravda 03.01.2025
Srbija je jedinstvena zemlja u svetu koja geološkim istražiteljima, bez zaključivanja ugovora o koncesiji ili bilo kog drugog ugovora, dopušta geološka istraživanja, ukazao je pokret Mi snaga naroda – Branislav Nestorović. „Po okončanju istraživanja… »
Mi snaga naroda: Srbija jedina zemlja gde se geološka istraživanja rade bez ugovora
Danas 03.01.2025
Srbija je jedinstvena zemlja u svetu koja geološkim istražiteljima, bez zaključivanja ugovora o koncesiji ili bilo kog drugog ugovora, dopušta geološka istraživanja, ukazao je pokret Mi snaga naroda – Branislav Nestorović. „Po okončanju istraživanja… »
Vesti dana »
Sačuvaćemo Maticu srpsku i Vojvodinu u Srbiji! Snažna poruka lidera SNS Vučevića blokaredima: To je zavet! Oni će da odrede ko će da dođe?! To je fašizam!
Dnevnik pre 3 minutajoš 18 povezanih
Šesti dan blokada – mlekari na putu u Mrčajevcima, protesti na četiri lokacije u Šumadijskom okrugu
RTS pre 2 satajoš 29 povezanih
Državni sekretar SAD u Budimpešti podržao Orbanovu kandidaturu za još jedan mandat
Beta pre 2 satajoš 31 povezana