Povezane vesti
"Ljudi misle da sam pukla i da sam preterala s botoksom" Sanja Đorđević naišla na osude zbog izgleda, a niko nije znao da se…
Kurir 03.01.2025
Folk pevačica Sanja Đorđević, tokom prošle godine šest meseci se borila sa mononukleozom. Nakon što se oporavila, ona je nastupila u Beogradu na jednom festivalu, a tom prilikom je ispričala sve o svojoj borbi za zdravlje, ali i o negativnim komentarima… »
"Ljudi misle da sam pukla i da sam se izdeformisala": Pevačicu napali da je preterala sa botoksom, a ona otkrila zdravstveni…
Blic 03.01.2025
Pevačica Sanja Đorđević pre nekoliko meseci privukla je veliku pažnju zbog svog izgleda. Naime, ona se promenila u licu i tada je naišla na brojne komentare da je preterala sa botoksom. Međutim, to kod nje nije bio slučaj, već je Sanja otkrila šta joj se… »
Vesti dana »

Studenti se vratili u zgradu Državnog univerziteta u Novom Pazaru, policija se povukla
BBC News pre 1 satjoš 80 povezanih

Kraljevčani večeras posećuju vlasnika obezbeđenja koje je napalo studente
Ozon press pre 4 satijoš 14 povezanih

Protest ispred zgrade DUNP nakon izbacivanja studenata, prisutna i interventna jedinica
Euronews pre 6 satijoš 48 povezanih

"Deluje mi da je razlog lova" Đorđe David raskrinkao Viki Miljković i Bosanca, u Stojkovića razočaran: On se ni sa kim nije pozdravio!
Kurir pre 26 minutajoš 20 povezanih

Volkswagen Golf i Golf Variant povučeni zbog problema sa pojasem; Škoda modeli opozvani zbog greške na vazdušnom jastuku
Naslovi.ai pre 3 satajoš 22 povezane