Povezane vesti
"Mogao sam da biram devojke, koristio sam svoju popularnost" Joca Stefanović priznaje da je osvajao obožavateljke, sad uživa u…
Kurir 03.01.2025
Folk pevač Jovan Joca Stefanović jednom prilikom se prisetio svojih početaka, te je tada priznao da je koristio svoju popularnost kako bi krao ženska srca. - Kada sam bio mlađi koristio sam svoju popularnost, šarm, kako bih upoznao devojke iz publike… »
"Mogao sam da biram sa kojom ću da budem": Naš pevač nikad iskrenije o devojkama: "Koristio sam svoju popularnost"
Blic 03.01.2025
Pevač Jovan Joca Stefanović jednom prilikom se prisetio svojih početaka, te je tom prilikom priznao da je tada koristio svoju popularnost kako bi krao ženska srca. - Kada sam bio mlađi koristio sam svoju popularnost, šarm, kako bih upoznao devojke iz… »
Vesti dana »
Odložena odluka o šampionu: Partizan i Vojvodina igraju novi meč za titulu
Politika pre 26 minutajoš 108 povezanih
Rzav pred puštanjem u rad: Pri kraju sanacija kvara koji je ostavio četiri opštine bez vode
Newsmax Balkans pre 2 satajoš 93 povezane
BLISKOISTOČNI SUKOB - Hamnei nije odobrio nacrt memoranduma, zbog toga nije ni Tramp
RTV pre 4 satijoš 35 povezanih
Grosi zabrinut zbog prekida komunikacija sa nuklearkom Zaporožje; Japan odbacuje kritike Rusije o vojnom jačanju
RTS pre 1 satjoš 37 povezanih
Novo iznenađenje na Rolan Garosu, u drugom kolu ispao i Stefanos Cicipas!
Telegraf pre 1 satjoš 118 povezanih