Povezane vesti
"Mogao sam da biram devojke, koristio sam svoju popularnost" Joca Stefanović priznaje da je osvajao obožavateljke, sad uživa u…
Kurir 03.01.2025
Folk pevač Jovan Joca Stefanović jednom prilikom se prisetio svojih početaka, te je tada priznao da je koristio svoju popularnost kako bi krao ženska srca. - Kada sam bio mlađi koristio sam svoju popularnost, šarm, kako bih upoznao devojke iz publike… »
"Mogao sam da biram sa kojom ću da budem": Naš pevač nikad iskrenije o devojkama: "Koristio sam svoju popularnost"
Blic 03.01.2025
Pevač Jovan Joca Stefanović jednom prilikom se prisetio svojih početaka, te je tom prilikom priznao da je tada koristio svoju popularnost kako bi krao ženska srca. - Kada sam bio mlađi koristio sam svoju popularnost, šarm, kako bih upoznao devojke iz… »
Vesti dana »

Srbija centar: Privredna komora Srbije slagala javnost – sala poluprazna, a poslanicima i stručnoj javnosti zabranjen ulaz
Glas Šumadije pre 7 satijoš 36 povezanih

Čas ljubavi u humskoj! Grobari horski otpevali čuvenu pesmu Partizanovim bebama - nema ko se nije naježio
Kurir pre 18 minutajoš 113 povezane

Indija se uplašila trampovih carina: Nju Delhi obustavlja kupovinu ruske nafte
Kurir pre 1 satjoš 61 povezana

Sastanak Trampa i Putina sve izvesniji - tema mogući prekid vatre: Da li će im se priključiti Zelenski?
Euronews pre 3 minutajoš 78 povezanih