Povezane vesti
"Mogao sam da biram devojke, koristio sam svoju popularnost" Joca Stefanović priznaje da je osvajao obožavateljke, sad uživa u…
Kurir 03.01.2025
Folk pevač Jovan Joca Stefanović jednom prilikom se prisetio svojih početaka, te je tada priznao da je koristio svoju popularnost kako bi krao ženska srca. - Kada sam bio mlađi koristio sam svoju popularnost, šarm, kako bih upoznao devojke iz publike… »
"Mogao sam da biram sa kojom ću da budem": Naš pevač nikad iskrenije o devojkama: "Koristio sam svoju popularnost"
Blic 03.01.2025
Pevač Jovan Joca Stefanović jednom prilikom se prisetio svojih početaka, te je tom prilikom priznao da je tada koristio svoju popularnost kako bi krao ženska srca. - Kada sam bio mlađi koristio sam svoju popularnost, šarm, kako bih upoznao devojke iz… »
Vesti dana »
BLOG UŽIVO Studenti najavili sledeći protest, na Sretenje u Šumadiji: Kolona se kreće centralnim beogradskim ulicama ka Hramu Svetog Save
Nova pre 12 minutajoš 57 povezanih
Stefan Janjić (SRCE): Vujić ministar nepravde, a SRCE će dovesti sveštenika da osvešta prostorije gde su dolazili sa provokatorima iz Informera
Glas Šumadije pre 1 satjoš 26 povezanih
"Nisi poželjan u našoj školi“: Đaci Karlovačke gimnazije odbili da pevaju pred predsednikom opštine (video)
Pravda pre 3 satajoš 30 povezanih
Unija pekara Srbije: Tražićemo poskupljenje hleba Sava za tri dinara
Nova ekonomija pre 3 satajoš 23 povezane
Policija iznela sve detalje tragične pogibije 7 navijača: Ima još povređenih, službe ne mrdaju sa lica mesta
Mondo pre 47 minutajoš 55 povezanih