Povezane vesti

Salah: Ovo mi je poslednja sezona u Liverpulu, želim da osvojim titulu

Salah: Ovo mi je poslednja sezona u Liverpulu, želim da osvojim titulu

Sportski žurnal pre 18 dana
Egipatski fudbaler je u Liverpul stigao 2017. godine iz Rome. On je sa Liverpulom osvojio Ligu šampiona u sezoni 2018/2019, kao i Premijer ligu u sezoni 2019/2020. Fudbaler Liverpula i reprezentativac Egipta Mohamed Salah izjavio je da želi da osvoji… »
Salah se "oprašta" od Liverpula: "Moramo da osvojimo titulu"

Salah se "oprašta" od Liverpula: "Moramo da osvojimo titulu"

B92 pre 18 dana
Fudbaler Liverpula Mohamed Salah nada se tituli u Premijer ligi, u svojoj poslednjoj sezoni u klubu. Salah još uvek nije produžio ugovor sa "redsima" i deluje da do dogovora neće ni doći na kraju. "Daleko smo od bilo kakvog napretka u pregovorima… »
Nakon 8 godina došlo je vreme za rastanak: Salah rekao zbogom Liverpulu!

Nakon 8 godina došlo je vreme za rastanak: Salah rekao zbogom Liverpulu!

Hot sport pre 18 dana
Egipatski superstar završava eru na Enfildu! Mohamed Salah, najbolji fudbaler Liverpula i trenutno glavna figura u Premijer ligi Engleske, šokirao je sve izjavom da je ovo njegova poslednja sezona na Enfildu. U intervjuu za Skaj Sport, Salah je potvrdio… »
Liverpul više neće biti isti! Mohamed Salah odlazi: Želim da osvojim Premijer ligu jer mi je ovo poslednja sezona u klubu

Liverpul više neće biti isti! Mohamed Salah odlazi: Želim da osvojim Premijer ligu jer mi je ovo poslednja sezona u klubu

Večernje novosti pre 18 dana
FUDBALER Liverpula i reprezentativac Egipta Mohamed Salah izjavio je da želi da osvoji titulu u Premijer ligi i dodao da mu je ovo poslednja sezona u klubu sa "Enfilda". FOTO: Tanjug/AP Ovaj 32-godišnji ima ugovor sa Crvenim do 30. juna ove godine. On… »
Košmarne vesti za navijače Liverpula s početkom 2025. godine - Salah...

Košmarne vesti za navijače Liverpula s početkom 2025. godine - Salah...

Sportske.net pre 18 dana
Napadač Liverpula Mohamed Salah još jednom je napomenuo da nema napretka u pregovorima između njega i kluba oko produžetka ugovora. I dalje traje saga oko budućnosti Mohameda Salaha, ali kako vreme odmiče, zabrinutost među navijačima Liverpula je… »
Mo Salah šokirao navijače Liverpula: Sve što nisu želeli da čuju

Mo Salah šokirao navijače Liverpula: Sve što nisu želeli da čuju

Sport klub pre 18 dana
Umesto lepih vesti za novogodišnje praznike, navijače Liverpula ovog petka, 3. januara 2025. godine polio je hladan tuš. Jedan od najboljih fudbalera u jedinstvenoj istoriji „redsa“ i miljenik najmlađih generacija navijača kluba sa „Enfilda“… »

Vesti dana »