Povezane vesti
Celi svet je plakao kada ga je video, a rođena ćerka bila istraumirana: Lili Rouz Dep o kultnoj ulozi svog oca
Mondo 03.01.2025
Lili Rouz Dep, naslednica Vanese Paradi i Džonija Depa, igra jednu od glavnih uloga u ostvarenju "Nosferatu" Manekenka i glumica Lili Rouz Dep, priznala je u jednom intervjuu da su je filmovi njenog oca Džonija Depa, traumatizovali dok je bila mala… »
Ćerka Džonija Depa o filmu svog oca: "Stvarno sam se uznemirila"
B92 03.01.2025
Glumica i manekenka Lili Rouz Dep (25) osvanula je bez grudnjaka na naslovnici časopisa "Harpers bazar", gde je govorila o posebnoj vezi sa svojim ocem, holivudskom legendom Džonijem Depom. Lili Rouz je otkrila da ju je duboko pogodilo kada je njen otac… »
"Bila sam istraumirana" Ćerka Džonija Depa otkrila detalje o odnosu sa slavnim ocem "Mi smo veoma različiti..."
Kurir 03.01.2025
Glumica i manekenka Lili Rouz Dep (25) osvanula je bez grudnjaka na naslovnici časopisa Harper's Bazaar, gde je govorila o posebnoj vezi sa svojim ocem, holivudskom legendom Džonijem Depom. Lili-Rouz je otkrila da ju je duboko pogodilo kada je njen otac… »
Vesti dana »
Hitno se oglasio RHMZ: Danas počinje toplotni talas, evo kada se očekuje pik
Mondo pre 15 minutajoš 17 povezanih
SAD izvele jake udare na Iran kao odgovor na napad na američku bazu u Jordanu
N1 Info pre 15 minutajoš 16 povezanih
Danas je Sveta Marina – Ognjena Marija! Zaštitnica žena i borac za Hiršćansku veru! Ognjena Marija Srpska pravoslavna crkva danas obeležava praznik Svete velikomučenice Marije, u narodu poznate kao Ognjena Marija. Ognjena Marija se poštuje se kao borac
Volim Zrenjanin pre 45 minutajoš 15 povezanih
Danas druga konstitutivna sednica Saveta REM, na dnevnom redu izbor predsednika
Radio sto plus pre 1 satjoš 10 povezanih
AMSS upozorava: Pojačan saobraćaj kreće već danas, na Horgošu se čeka sat vremena
Moj Novi Sad pre 30 minutajoš 11 povezanih