Povezane vesti
"Smorio sam se kad je žena rekla da čekamo ćerku": Desingerica opet šokira, imao "metod" da napravi sina
Mondo 03.01.2025
Dragomir Despić Desingerica otkrio detalje iz privatnog života. Dragomir Despić Desingerica, kontroverzni reper, opet je uspeo da šokira javnost, kada je za domaće medije izjavio da nije želeo žensko dete. Despić je rekao kako je koristio određene metode… »
"Smorio sam se kad mi je žena rekla da čekamo ćerku" Desingerica prvi put progovorio o svom privatnom životu: Koristio sam…
Kurir 03.01.2025
Dragomir Despić Desingerica, kontroverzni reper, opet je uspeo da šokira javnost, kada je za domaće medije izjavio da nije želeo žensko dete. Despić je bez blama rekao kako je koristio određene metode kako bi dobio naslednika. - Bio sam izričito striktan… »
Vesti dana »

Umereno do potpuno oblačno i nestabilno vreme sa pljuskovima i grmljavinom u Srbiji
Naslovi.ai pre 19 minutajoš 30 povezanih

Hitno upozorenje za ovaj grad u Srbiji: Oglasio se štab za vanredne situacije: "Nevreme može da bude opasno po bezbednost ljudi"
Blic pre 6 minutajoš 13 povezanih

Ko je Čarli Kirk, ubijeni ljubitelj Trampa, šta kaže šef Bele kuće i kuda ide Amerika
BBC News pre 11 minutajoš 91 povezana

Pripadnici tzv. kosovske policije i tzv. pošte Kosova upali u zgradu Pošte Srbije u Gračanici
B92 pre 6 minutajoš 10 povezanih