Povezane vesti

Braun: "Imam veliko samopouzdanje, tim i trener znaju da ću doneti prave odluke"

Braun: "Imam veliko samopouzdanje, tim i trener znaju da ću doneti prave odluke"

Sportske.net pre 3 dana
Košarkaši Partizana pobedili su sinoć Makabi u Beogradu rezultatom 98:75 u 19. kolu Evrolige, pa sada imaju skor 9-10 i ostali su u trci za plasman u Top 10. Crno-beli su pred svojom publikom odigrali perfektan meč, a najviše je odskočio Sterling… »
Braun: Strast koju oni osećaju prema nama...

Braun: Strast koju oni osećaju prema nama...

Sportski žurnal pre 2 dana
Partizan je kod kuće pobedio Makabi 98:75. Partizan je u evroligaškom okršaju sa Makabijem bio ubedljiv 98:75. Sterling Braun je prednjačio sa 21 poenom: - Znali smo da moramo izaći sa mnogo energije. Došli su da igraju snažno i agresivno. Morali… »
Partizan se hitno oglasio i poslao upozorenje navijačima!

Partizan se hitno oglasio i poslao upozorenje navijačima!

Sportske.net pre 3 dana
Košarkaši Partizana trijumfalno su započeli novu 2025. godine pošto su pred krcatim tribinama "Beogradske arene" bacili na kolena izraelski Makabi u meču koji su obeležili navijači humanitarnom akcijom i bacanjem igračaka na teren. Ipak, duel… »
Karlik: Stalno me kritikuju što ne zakucavam kad mogu, zato sam hteo to da uradim

Karlik: Stalno me kritikuju što ne zakucavam kad mogu, zato sam hteo to da uradim

Sportski žurnal pre 3 dana
Partizan je kod kuće pobedio Makabi 98:75. Karlik Džons je protiv Makabija imao 11 poena i osam asistencija, ali najviše se ističe zakucavanje iz prve četvrtine kada su Grobari poneli crno-bele do velikog plusa, koji su sačuvali do kraja. - Bilo je… »
Ambasador Hil na utakmici Partizan - Makabi

Ambasador Hil na utakmici Partizan - Makabi

Politika pre 3 dana
Košarkaši Partizana i Makabija sinoć su u Beogradskoj areni igrali meč 19. kola Evrolige, a na utakmici se našao i ambasador Sjedinjenih Američkih Država Kristofer Hil. Hil je utakmicu pratio iz lože u dresu crno-belih. Košarkaši Partizana… »
Karlik Džons ističe timsku igru Partizana: Želimo da budemo još bolji, idemo utakmicu po utakmicu

Karlik Džons ističe timsku igru Partizana: Želimo da budemo još bolji, idemo utakmicu po utakmicu

Danas pre 3 dana
Košarkaš Partizana Karlik Džons rekao je posle utakmice 19. kola Evrolige u kojoj su crno-beli pobedili Makabi rezultatom 98:75, da je njegov tim do trijumfa stigao zahvaljujući timskoj igri. „Mislim da je posebno to što igramo zajedno i na ovakav… »
Partizan rutinski pobedio Makabi, crno-beli vezali drugi trijumf u Evroligi

Partizan rutinski pobedio Makabi, crno-beli vezali drugi trijumf u Evroligi

Danas pre 3 dana
Košarkaši Partizana pobedili su Makabi rezultatom 98:75 (27:12, 21:20, 22:15, 28:28) u 19. kolu Evrolige. Crno-beli su već u prvom periodu stekli solidnu prednost, u drugoj imali i 19 poena viška i da su malo bolje kontrolisali defanzivni skok mogli… »
Sterling Braun posle utakmice sa Makabijem: Navijači žive za nas, vraćamo im pobedama

Sterling Braun posle utakmice sa Makabijem: Navijači žive za nas, vraćamo im pobedama

Danas pre 3 dana
Košarkaš Partizana Sterling Braun rekao je posle utakmice 19. kola Evrolige u kojoj su crno-beli pobedili Makabi rezultatom 98:75, da je njegov tim do trijumfa stigao zahvaljujući energiji koju je uložio u igru. Braun je bio najefikasniji igrač… »

Vesti dana »