Повезане вести

Полиција упала у кућу и гаражу масовног убице са Цетиња: Улазна врата разбијена, у соби упаљено светло! Живео је сам, а ево…

Полиција упала у кућу и гаражу масовног убице са Цетиња: Улазна врата разбијена, у соби упаљено светло! Живео је сам, а ево…

Курир 04.01.2025
Кућа убице Аца Мартиновића (45) у насељу Хумци на Цетињу је под надзором полиције већ два дана, од бруталних убиства 12 мештана 1. јануара у поподневним сатима, након чега се убио. У касним поподневним сатима у петак око куће… »
"Ишли смо на ходочашће на Косово...": Огласио се момак који је познавао Марка убијеног у масакру на Цетињу

"Ишли смо на ходочашће на Косово...": Огласио се момак који је познавао Марка убијеног у масакру на Цетињу

Телеграф 04.01.2025
Препоручујемо. Од близанаца Марка и Милоша Мартиновића, жртава Аца Мартиновића који је 1. јануара починио масакр на Цетињу, опростиле су се њихове колеге возачи, који су у потпуном шоку због страшне смрти два брата и још десет… »
Делили кору хлеба у туђини, заједно отишли у смрт: Помахнитали убица Милоша и Мирка убио за кафанским столом

Делили кору хлеба у туђини, заједно отишли у смрт: Помахнитали убица Милоша и Мирка убио за кафанским столом

Мондо 04.01.2025
Помахнитали убица са Цетиња убио је Милоша и Мирка за кафанским столом. Цетињани Милош Мартиновић (38) и Мирко Вулетић (45), власник кафане "Весетово" у којој је почео новогодишњи масакр отишли су заједно у смрт, а годинама су… »
Полиција упала у кућу Аца Мартиновића: Масовни убица је живео сам, ево шта су све затекли: Претреса се сваки педаљ, хоће ли…

Полиција упала у кућу Аца Мартиновића: Масовни убица је живео сам, ево шта су све затекли: Претреса се сваки педаљ, хоће ли…

Блиц 04.01.2025
Кућа убице Аца Мартиновића (45) у насељу Хумци на Цетињу је под надзором полиције већ два дана, од бруталних убиства 12 мештана 1. јануара у поподневним сатима, након чега се убио. У касним поподневним сатима у петак око куће… »
Полиција упала у кућу и илегалну радионицу убице са Цетиња! Ево шта су затекли унутра током претреса

Полиција упала у кућу и илегалну радионицу убице са Цетиња! Ево шта су затекли унутра током претреса

Мондо 04.01.2025
Ацо Мартиновић, убица са Цетиња, живео је сам. Осим куће, полиција је претресла и радионицу где је "на црно" радио. Два дана након масакра на Цетињу, кућа убице Аца Мартиновића (45) под надзором је припадника полиције, која је… »
Полиција упала у кућу Аца Мартиновића: Шта су нашли у дому човека који је починио масакр на Цетињу?

Полиција упала у кућу Аца Мартиновића: Шта су нашли у дому човека који је починио масакр на Цетињу?

Телеграф 04.01.2025
Препоручујемо. Кућа убице са Цетиња Аца Мартиновића (45) у насељу Хумци под надзором је полиције пуна два дана, откако је у суровом крвавом пиру убио 12 особа и четири ранио. Масакр на Цетињу догодио се 1. јануара у… »
(Видео) Мистерија убилачког похода: Полиција упала у кућу и гаражу масовног убице са Цетиња: Живео је сам, а ево шта су…

(Видео) Мистерија убилачког похода: Полиција упала у кућу и гаражу масовног убице са Цетиња: Живео је сам, а ево шта су…

Блиц 03.01.2025

Вести дана »