Повезане вести

"Убио сам ти Митра, неће он од тебе правити српкињу" Исповест жене којој је у масакру на Цетињу убијен муж: Ово ми је убица…

"Убио сам ти Митра, неће он од тебе правити српкињу" Исповест жене којој је у масакру на Цетињу убијен муж: Ово ми је убица…

Курир 04.01.2025
Цетиње и даље живи са ожиљцима стравичног масакра од пре скоро три године, када је Вук Бориловић (34) у крвавом пиру убио 10 особа, међу којима и двоје деце. Његове речи "Убио сам ти Митра. Неће оно тебе правити Српкињом"… »
"Драги моји најмилији оче, мајко, браћо": Читуља сестре близанаца Милоша и Марка убијених у масакру на Цетињу слама срца: За…

"Драги моји најмилији оче, мајко, браћо": Читуља сестре близанаца Милоша и Марка убијених у масакру на Цетињу слама срца: За…

Блиц 04.01.2025
На гробљу на Цетињу данас ће на вечни починак бити испраћена браћа близанци Марко и Милош Мартиновић, као и њихови родитељи - отац Радован и мајка Радмила. Њих је у масакру на Цетињу убио Ацо Мартиновић (45), који је убио… »
"Најмилији оче, мајко, браћо": Речи сестре близанаца Милоша и Марка убијених у масакру на Цетињу сламају срца

"Најмилији оче, мајко, браћо": Речи сестре близанаца Милоша и Марка убијених у масакру на Цетињу сламају срца

Телеграф 04.01.2025
Препоручујемо. "Драги моји најмилији оче, мајко, браћо, нама данас срце и душа крваре. Како ћемо ми даље без вас? Како Вук, Андреа и Павле без ђеда, бабе и два ујака? Оставили сте нам да вечно тугујемо за вама...", стоји у… »
"Убио сам ти Митра, неће он од тебе правити Српкињу": Потресна исповест жене којој је на Цетињу убијен муж

"Убио сам ти Митра, неће он од тебе правити Српкињу": Потресна исповест жене којој је на Цетињу убијен муж

Мондо 04.01.2025
Сабина Митровић, удовица убијеног Милана Митровића, присетила се тог кобног 12. августа 2022. године. Цетиње и даље живи са ожиљцима стравичног масакра од пре скоро три године, када је Вук Бориловић (34) у крвавом пиру убио 10… »
"Убио сам ти Митра, неће он од тебе правити Српкињу": Исповест жене којој је у масакру на Цетињу убијен муж

"Убио сам ти Митра, неће он од тебе правити Српкињу": Исповест жене којој је у масакру на Цетињу убијен муж

Телеграф 04.01.2025
Препоручујемо. Масакр који се 1. јануара догодио на Цетињу, а у којем је убијено 12 људи, а четворо рањено, до сржи је потресао цео регион. Нова рана дошла је на стару, која још није зарасла. Наиме, Цетиње и даље живи са… »
"Убио сам ти Митра, неће он од тебе правити: Српкињу!" Потресна исповест жене којој је у масакру на Цетињу убијен муж: Ово…

"Убио сам ти Митра, неће он од тебе правити: Српкињу!" Потресна исповест жене којој је у масакру на Цетињу убијен муж: Ово…

Блиц 04.01.2025
Цетиње и даље живи са ожиљцима стравичног масакра од пре скоро три године, када је Вук Бориловић (34) у крвавом пиру убио 10 особа, међу којима и двоје деце. Његове речи "Убио сам ти Митра. Неће оно тебе правити Српкињом"… »

Вести дана »