Povezane vesti

"Ubio sam ti Mitra, neće on od tebe praviti srpkinju" Ispovest žene kojoj je u masakru na Cetinju ubijen muž: Ovo mi je…

"Ubio sam ti Mitra, neće on od tebe praviti srpkinju" Ispovest žene kojoj je u masakru na Cetinju ubijen muž: Ovo mi je…

Kurir pre 3 dana
Cetinje i dalje živi sa ožiljcima stravičnog masakra od pre skoro tri godine, kada je Vuk Borilović (34) u krvavom piru ubio 10 osoba, među kojima i dvoje dece. Njegove reči "Ubio sam ti Mitra. Neće ono tebe praviti Srpkinjom", upućene supruzi… »
"Dragi moji najmiliji oče, majko, braćo": Čitulja sestre blizanaca Miloša i Marka ubijenih u masakru na Cetinju slama srca…

"Dragi moji najmiliji oče, majko, braćo": Čitulja sestre blizanaca Miloša i Marka ubijenih u masakru na Cetinju slama srca…

Blic pre 3 dana
Na groblju na Cetinju danas će na večni počinak biti ispraćena braća blizanci Marko i Miloš Martinović, kao i njihovi roditelji - otac Radovan i majka Radmila. Njih je u masakru na Cetinju ubio Aco Martinović (45), koji je ubio još šestoro… »
"Najmiliji oče, majko, braćo": Reči sestre blizanaca Miloša i Marka ubijenih u masakru na Cetinju slamaju srca

"Najmiliji oče, majko, braćo": Reči sestre blizanaca Miloša i Marka ubijenih u masakru na Cetinju slamaju srca

Telegraf pre 3 dana
Preporučujemo. "Dragi moji najmiliji oče, majko, braćo, nama danas srce i duša krvare. Kako ćemo mi dalje bez vas? Kako Vuk, Andrea i Pavle bez đeda, babe i dva ujaka? Ostavili ste nam da večno tugujemo za vama...", stoji u čitulji koju je dala… »
"Ubio sam ti Mitra, neće on od tebe praviti Srpkinju": Potresna ispovest žene kojoj je na Cetinju ubijen muž

"Ubio sam ti Mitra, neće on od tebe praviti Srpkinju": Potresna ispovest žene kojoj je na Cetinju ubijen muž

Mondo pre 3 dana
Sabina Mitrović, udovica ubijenog Milana Mitrovića, prisetila se tog kobnog 12. avgusta 2022. godine. Cetinje i dalje živi sa ožiljcima stravičnog masakra od pre skoro tri godine, kada je Vuk Borilović (34) u krvavom piru ubio 10 osoba, među kojima… »
"Ubio sam ti Mitra, neće on od tebe praviti Srpkinju": Ispovest žene kojoj je u masakru na Cetinju ubijen muž

"Ubio sam ti Mitra, neće on od tebe praviti Srpkinju": Ispovest žene kojoj je u masakru na Cetinju ubijen muž

Telegraf pre 3 dana
Preporučujemo. Masakr koji se 1. januara dogodio na Cetinju, a u kojem je ubijeno 12 ljudi, a četvoro ranjeno, do srži je potresao ceo region. Nova rana došla je na staru, koja još nije zarasla. Naime, Cetinje i dalje živi sa ožiljcima stravičnog… »
"Ubio sam ti Mitra, neće on od tebe praviti: Srpkinju!" Potresna ispovest žene kojoj je u masakru na Cetinju ubijen muž: Ovo…

"Ubio sam ti Mitra, neće on od tebe praviti: Srpkinju!" Potresna ispovest žene kojoj je u masakru na Cetinju ubijen muž: Ovo…

Blic pre 3 dana
Cetinje i dalje živi sa ožiljcima stravičnog masakra od pre skoro tri godine, kada je Vuk Borilović (34) u krvavom piru ubio 10 osoba, među kojima i dvoje dece. Njegove reči "Ubio sam ti Mitra. Neće ono tebe praviti Srpkinjom", upućene supruzi… »

Vesti dana »