Povezane vesti
Anđela saznala da je procurio njen intimni snimak! Đuričićeva van sebe, Gastoz besan: Niko ne zaslužuje ovakvu ženu
Kurir 04.01.2025
Anđela Đuričić saznala je da njen intimni snimak kruži napolju, pa je priznala svom dečku Nenadu Marinkoviću Gastozu da je očajna zbog toga. - Pričamo o svemu, meni ovo nije ništa novo. Krivo joj je što sad to postoji napolju. Batali, ja ne bih bio sa… »
Anđela Đuričić očajna: Saznala da njen intimni snimak kruži napolju, Gastoz besan, ona plače: "Niko ne zaslužuje ovakvu ženu"…
Blic 04.01.2025
Anđela Đuričić saznala je da njen intimni snimak kruži napolju, pa je priznala svom dečku Nenadu Marinkoviću Gastozu da je očajna zbog toga. - Pričamo o svemu, meni ovo nije ništa novo. Krivo joj je što sad to postoji napolju. Batali, ja ne bih bio sa… »
Vesti dana »

Dojave o bombama u više škola u Srbiji, policija na terenu, u pojedinim otkazana nastava
RTV pre 1 satjoš 81 povezana

Najmanje dvoje mrtvih u napadu kod sinagoge u Mančesteru – troje teško povređenih, policija ubila počinioca
RTS pre 4 minutajoš 41 povezana

Nemačka pozvala Izrael da garantuje za bezbednost članova flotile 'Global Sumud'
Politika pre 40 minutajoš 41 povezana

Na snazi najviši nivo upozorenja! Rhmz niže alarme: Zbog ekstremnih padavina pokrenut sistem hitnih SMS obaveštenja: Ova 3 dela zemlje posebno na udaru!
Blic pre 5 minutajoš 62 povezane

Protesti podrške i štrajkovi dok poslednji brodovi humanitarne flotile plove ka Gazi
Mašina pre 15 minutajoš 19 povezanih