Povezane vesti
Anđela saznala da je procurio njen intimni snimak! Đuričićeva van sebe, Gastoz besan: Niko ne zaslužuje ovakvu ženu
Kurir 04.01.2025
Anđela Đuričić saznala je da njen intimni snimak kruži napolju, pa je priznala svom dečku Nenadu Marinkoviću Gastozu da je očajna zbog toga. - Pričamo o svemu, meni ovo nije ništa novo. Krivo joj je što sad to postoji napolju. Batali, ja ne bih bio sa… »
Anđela Đuričić očajna: Saznala da njen intimni snimak kruži napolju, Gastoz besan, ona plače: "Niko ne zaslužuje ovakvu ženu"…
Blic 04.01.2025
Anđela Đuričić saznala je da njen intimni snimak kruži napolju, pa je priznala svom dečku Nenadu Marinkoviću Gastozu da je očajna zbog toga. - Pričamo o svemu, meni ovo nije ništa novo. Krivo joj je što sad to postoji napolju. Batali, ja ne bih bio sa… »
Vesti dana »

Opozicija na svih 69 biračkih mesta u Zaječaru pronašla nepravilnosti: Podneli 250 prigovora
Nova pre 3 satajoš 19 povezanih

„Pobunjeni univerzitet“ ne odustaje: Blokada Vlade dok se ne ispune svi zahtevi
Serbian News Media pre 4 satijoš 15 povezanih

Petković: Odluka suda u Prištini o zabrani srpske zastave usmerena protiv srpskog naroda
N1 Info pre 46 minutajoš 18 povezanih

Pretučen Aleksandar Jovanov, mladić koji je na štakama pešačio sa studentima po Srbiji
N1 Info pre 1 satjoš 7 povezanih

BLOG: Rasprava u Skupštini, opozicija pita - od kada boravište može biti park, koliko alimentacija je platio Mali
N1 Info pre 15 minutajoš 20 povezanih