Povezane vesti
Anđela saznala da je procurio njen intimni snimak! Đuričićeva van sebe, Gastoz besan: Niko ne zaslužuje ovakvu ženu
Kurir 04.01.2025
Anđela Đuričić saznala je da njen intimni snimak kruži napolju, pa je priznala svom dečku Nenadu Marinkoviću Gastozu da je očajna zbog toga. - Pričamo o svemu, meni ovo nije ništa novo. Krivo joj je što sad to postoji napolju. Batali, ja ne bih… »
Anđela Đuričić očajna: Saznala da njen intimni snimak kruži napolju, Gastoz besan, ona plače: "Niko ne zaslužuje ovakvu…
Blic 04.01.2025
Anđela Đuričić saznala je da njen intimni snimak kruži napolju, pa je priznala svom dečku Nenadu Marinkoviću Gastozu da je očajna zbog toga. - Pričamo o svemu, meni ovo nije ništa novo. Krivo joj je što sad to postoji napolju. Batali, ja ne bih… »
Vesti dana »

(VIDEO) Incident u Zemunu: Policija privela muškarca koji je ometao građane tokom tišine
N1 Info pre 16 minutajoš 16 povezanih

"Odredila sam poslednji termin": Brnabić raspisala lokalne izbore u Zaječaru i Kosjeriću
Blic pre 1 satjoš 19 povezanih

Otac uhapšenog studenta Lazara Dinića: Za mesec dana u pritvoru videli smo ga dva puta na pola sata
Radio 021 pre 3 satajoš 2 povezane

Paunović: Sednica Skupštine još nije zakazana, očekujem da ćemo danas imati saziv
RTV pre 46 minutajoš 10 povezanih