Povezane vesti
Anđela saznala da je procurio njen intimni snimak! Đuričićeva van sebe, Gastoz besan: Niko ne zaslužuje ovakvu ženu
Kurir 04.01.2025
Anđela Đuričić saznala je da njen intimni snimak kruži napolju, pa je priznala svom dečku Nenadu Marinkoviću Gastozu da je očajna zbog toga. - Pričamo o svemu, meni ovo nije ništa novo. Krivo joj je što sad to postoji napolju. Batali, ja ne bih bio sa… »
Anđela Đuričić očajna: Saznala da njen intimni snimak kruži napolju, Gastoz besan, ona plače: "Niko ne zaslužuje ovakvu ženu"…
Blic 04.01.2025
Anđela Đuričić saznala je da njen intimni snimak kruži napolju, pa je priznala svom dečku Nenadu Marinkoviću Gastozu da je očajna zbog toga. - Pričamo o svemu, meni ovo nije ništa novo. Krivo joj je što sad to postoji napolju. Batali, ja ne bih bio sa… »
Vesti dana »

Polsat njuz: Ruski dron pogodio stambenu zgradu na istoku Poljske, nema povređenih
RTV pre 11 minutajoš 64 povezane

Nakon dva dana nasilja na ulicama Katmandua, vojska patrolira prestonicom Nepala
RTS pre 11 minutajoš 18 povezanih

Najveće poniženje u istoriji srpskog fudbala: Evo kako je izgledala bruka u sred Beograda! Daleko je ovo od najjačeg sastava Engleske: Englezi su zapravo igrali bez desetak fudbalera u Srbiji!
Hot sport pre 11 minutajoš 21 povezana

'Petarda': Debakl Srbije protiv Engleske, uz tenzije na tribinama i povike 'Piksi, odlazi'
BBC News pre 31 minutajoš 19 povezanih

Studenti i građani protestovali ispred Skupštine Niša zbog uvreda odbornika SNS
Naissus info pre 15 minutajoš 7 povezanih