Povezane vesti
Cene gasa se neće menjati do kraja ove grejne sezone
Rešetka pre 3 dana
Direktor Srbijagasa Dušan Bajatović izjavio je danas da će do kraja grejne sezone cene gasa za domaćinstva ostati nepromenjene, navodeći da Srbija ima stabilno snabdevanje preko Turskog toka tako da su zalihe obezbeđene. „Ne moramo da brinemo do… »
Bajatović: Srbija ne mora da brine do kraja grejne sezone, gasa imamo i više nego dovoljno
Nedeljnik pre 3 dana
Zbog obustave tranzita ruskog gasa kroz Ukrajinu rastu tenzije, pre svega Evropi. Dok Brisel uverava da snabdevanje članica Unije nije dovedeno u pitanje Slovačka traži od Evropske unije podršku. Ruski gas ne stiže ni u Moldaviju gde je već vidljiva… »
Bajatović (Srbijagas): Cene gasa ostaće nepromenjene do kraja grejne sezone
Radio sto plus pre 3 dana
“Ne moramo da brinemo do kraja grejne sezone, gasa imamo i više nego dovoljno. Mi smo se dobro pripremili. Imamo 100 miliona kubnih metara u Mađarskoj, napunjen Banatski dvor. Povlačimo do 2,5 miliona iz Azerbejdžana, i sve zajedno možemo dnevno da… »
Vesti dana »
Raste broj žrtava zemljotresa na Tibetu: Mnogi zarobljeni pod ruševinama, šire se potresni snimci
Telegraf pre 4 satijoš 52 povezane
Papa Franja čestitao Božić vernicima koji slave po julijanskom kalendaru
Telegraf pre 3 satajoš 49 povezanih
Milorad Milinković umro u porti crkve u Jabukovcu: Na božićnoj liturgiji mu iznenada pozlilo
Blic pre 1 satjoš 93 povezane
„Rekoh ti svratiću na Božić, ali me je terao đavo da dođem večeras“: Prijatelji se opraštaju od ugostitelja iz Jagodine, njegovog ubicu otkrio jedan detalj
Nova pre 1 satjoš 44 povezane
Uhapšen i četvrti muškarac zbog ubistva u Inđiji: Sam se predao policiji
Radio 021 pre 42 minutajoš 45 povezanih