Povezane vesti
Pevačica sve javno rekla: Ovo je istina o penziji Goce Lazarević
Svet & Skandal 04.01.2025
Penzija Goce Lazarević nije tajna Iako je zvanično u penziji, pevačica Goca Lazarević i dalje je aktivna na estradi, a svojevremeno je priznala da se marljivom štednjom obezbedila. Antonio Ahel/ATAImages Goca Lazarević, prepoznatljiva po svom osmehu i… »
"Penzija mi nije velika": Goca Lazarević i dalje nastupa na veseljima: "Nije me sramota da uzmem bakšiš, lepo je kad me…
Blic 04.01.2025
Pevačica Gordana Goca Lazarević je u penziji, ali i dalje nastupa. Goca Lazarević i dalje je aktivna na estradi, a svojevremeno je priznala da se marljivom štednjom obezbedila. - Ja sam privatnik kao i moj pokojni otac. Sama sam sebi uplaćivala penziju i… »
Vesti dana »

uživo Srbija - Engleska (0:2): "Orlovi" pokušavaju da se vrate
Euronews pre 13 minutajoš 60 povezanih

Izrael izveo napad na rukovodstvo Hamasa u Dohi, Katar i Hamas reagovali
Naslovi.ai pre 2 minutajoš 60 povezanih

Aleksandar Vučić o skandaloznim povicima protiv Srba u Zagrebu: „To je kada imate Tompsonove koncerte, kao da u Nemačkoj ponavljate „Sig hajl“, oni ponavljaju „Za dom spremni““ piksi odlazi: Navijači iskazali nezadovoljstvo prikazanima protiv Engleske!
Hot sport pre 12 minutajoš 31 povezana

Nepal suočen sa masovnim protestima, nasiljem i ostavkom premijera nakon zabrane društvenih mreža
Naslovi.ai pre 1 satjoš 40 povezanih

Promena alijansi, ili pak packe za aktuelni režim: Danas u Evropskom parlamentu o krizi u Srbiji
Mašina pre 7 satijoš 33 povezane