Povezane vesti
Pevačica sve javno rekla: Ovo je istina o penziji Goce Lazarević
Svet & Skandal 04.01.2025
Penzija Goce Lazarević nije tajna Iako je zvanično u penziji, pevačica Goca Lazarević i dalje je aktivna na estradi, a svojevremeno je priznala da se marljivom štednjom obezbedila. Antonio Ahel/ATAImages Goca Lazarević, prepoznatljiva po svom osmehu i… »
"Penzija mi nije velika": Goca Lazarević i dalje nastupa na veseljima: "Nije me sramota da uzmem bakšiš, lepo je kad me…
Blic 04.01.2025
Pevačica Gordana Goca Lazarević je u penziji, ali i dalje nastupa. Goca Lazarević i dalje je aktivna na estradi, a svojevremeno je priznala da se marljivom štednjom obezbedila. - Ja sam privatnik kao i moj pokojni otac. Sama sam sebi uplaćivala penziju i… »
Vesti dana »
Jokić odigrao gotovo savršen meč! Dobro protrljajte oči i pogledajte ovo: isplivao neverovatan podatak! Čovek je opet ispisao istoriju!
Kurir pre 7 minutajoš 14 povezanih
Težak udes na auto-putu Miloš Veliki: Poginula beba od 6 meseci, roditelji povređeni
Telegraf pre 2 minutajoš 9 povezanih
Regruti u tri grupe, obuka, pa vežbe slažu se kockice za uvođenje obaveznog vojnog roka: sada je spreman i novac, ostao je još jedan korak
Blic pre 7 minutajoš 1 povezana
NIS i dalje čeka odluku Stejt departmenta o licenci – koja su najbolja moguća rešenja
RTS pre 42 minutajoš 2 povezane