Povezane vesti
"Osmeh moj najlepši" Oglasila se trudna verenica ubijenog Pivceta iz Kaluđerice, njene reči lome srce
Telegraf pre 3 dana
Preporučujemo. Nikola Stanković zvani Pivce (27) ubijen je u porodičnoj kući u Kaluđerici, a njegova trudna verenica T. D. (25) koja je ranjena u pucnjavi, oglasila se na društvenim mrežama. - Osmeh moj najlepši na svetu - napisala je neutešna T… »
"Osmeh moj najlepši": Oglasila se trudna verenica Nikole Stankovića Pivceta ubijenog u Kaluđerici (foto)
Blic pre 3 dana
Nikola Stanković zvani Pivce (27) ubijen je u porodičnoj kući u Kaluđerici, a njegova trudna verenica T. D. (25) koja je ranjena u pucnjavi, oglasila se na društvenim mrežama. - Osmeh moj najlepši na svetu - napisala je neutešna T. D. ispod… »
Vesti dana »
Raste broj žrtava zemljotresa na Tibetu: Mnogi zarobljeni pod ruševinama, šire se potresni snimci
Telegraf pre 4 satijoš 52 povezane
Nema božića bez ovakve trpeze: Koliko je Srbe koštala gozba za najradosniji praznik? Detaljan cenovnik sa pijace
Kurir pre 59 minutajoš 49 povezanih
Jovan Memedović se oprostio od Milorada Milinkovića: Voditelj ne može da sakrije tugu nakon njegove iznenadne smrti
Mondo pre 3 satajoš 93 povezane
„Rekoh ti svratiću na Božić, ali me je terao đavo da dođem večeras“: Prijatelji se opraštaju od ugostitelja iz Jagodine, njegovog ubicu otkrio jedan detalj
Nova pre 1 satjoš 44 povezane
Ako vidite ovog muškarca, odmah zovite policiju: Inđija na nogama, sumnja se da je učestvovao u ubistvu na Badnje veče (foto)
Kurir pre 10 minutajoš 45 povezanih