Povezane vesti
"Osmeh moj najlepši" Oglasila se trudna verenica ubijenog Pivceta iz Kaluđerice, njene reči lome srce
Telegraf 04.01.2025
Preporučujemo. Nikola Stanković zvani Pivce (27) ubijen je u porodičnoj kući u Kaluđerici, a njegova trudna verenica T. D. (25) koja je ranjena u pucnjavi, oglasila se na društvenim mrežama. - Osmeh moj najlepši na svetu - napisala je neutešna T. D… »
"Osmeh moj najlepši": Oglasila se trudna verenica Nikole Stankovića Pivceta ubijenog u Kaluđerici (foto)
Blic 04.01.2025
Nikola Stanković zvani Pivce (27) ubijen je u porodičnoj kući u Kaluđerici, a njegova trudna verenica T. D. (25) koja je ranjena u pucnjavi, oglasila se na društvenim mrežama. - Osmeh moj najlepši na svetu - napisala je neutešna T. D. ispod fotografije… »
Vesti dana »
Oko 10.300 letova otkazano danas zbog velike zimske oluje koja je pogodila SAD
Radio sto plus pre 49 minutajoš 26 povezanih
Menšik se povukao zbog povrede, Đoković bez borbe u četvrtfinalu Australijan opena
NIN pre 8 satijoš 27 povezanih
Roditelji ubijenog mladića u Mineapolisu: Snimci sa terena osporili tvrdnje zvaničnika da je agent ICE-a pucao u samoodbrani
Insajder pre 14 minutajoš 30 povezanih
Pet godina nakon renoviranja, obrušio se deo fasade: ko je kriv za incident u prokupačkoj Gimnaziji (FOTO)
Insajder pre 14 minutajoš 14 povezanih
Oteli mladića i tražili mu duplo više para nego što su mu pozajmili: akcija policije u Nišu, uhapšeni zelenaši
Mondo pre 1 satjoš 23 povezane