Povezane vesti
"Osmeh moj najlepši" Oglasila se trudna verenica ubijenog Pivceta iz Kaluđerice, njene reči lome srce
Telegraf 04.01.2025
Preporučujemo. Nikola Stanković zvani Pivce (27) ubijen je u porodičnoj kući u Kaluđerici, a njegova trudna verenica T. D. (25) koja je ranjena u pucnjavi, oglasila se na društvenim mrežama. - Osmeh moj najlepši na svetu - napisala je neutešna T… »
"Osmeh moj najlepši": Oglasila se trudna verenica Nikole Stankovića Pivceta ubijenog u Kaluđerici (foto)
Blic 04.01.2025
Nikola Stanković zvani Pivce (27) ubijen je u porodičnoj kući u Kaluđerici, a njegova trudna verenica T. D. (25) koja je ranjena u pucnjavi, oglasila se na društvenim mrežama. - Osmeh moj najlepši na svetu - napisala je neutešna T. D. ispod… »
Vesti dana »

Direktor BIA tvrdio da niko nije video zvučni top na protestu, a onda je „dobio“ i slike i snimke i demonstraciju
N1 Info pre 31 minutajoš 32 povezane

Prikazane fotografije zvučnog topa; Dačić u novom pokušaju gašenja požara
Al Jazeera pre 2 satajoš 22 povezane

Okupljanja studenata, aktivista i građana u više mesta u Srbiji: U Subotici "doček", u Beogradu protest ispred Ministarstva prosvete (foto, video)
Blic pre 3 satajoš 30 povezanih

Danas: Žandarm tvrdi da je više zvučnih topova bilo raspoređeno u subotu na protestu u Beogradu
Beta pre 9 satijoš 14 povezanih