Повезане вести

Велико појачање за Цедевита олимпију: Прекаљени ас стигао у Љубљану!

Велико појачање за Цедевита олимпију: Прекаљени ас стигао у Љубљану!

Хот спорт 04.01.2025
Цедевита Олимпија је добила велико појачање у борби за врх АБА лиге и европске успехе. Данило Тасић, искусни крилни центар, придружио се словеначком тиму до краја сезоне, након што је раскинуо сарадњу с ФМП-ом из Железника… »
Тасић стигао у Цеведита Олимпију

Тасић стигао у Цеведита Олимпију

Спортске.нет 04.01.2025
Искусни српски кошаркаш Данило Тасић ново је појачање Цедевита Олимпије са којом је потписао уговор до краја сезоне, свега неколико дана пошто се растао са ФМП-ом из Железника. Тасић је иза себе имао одличну сезону са клубом из… »
Тасић појачао Цедевиту Олимпију

Тасић појачао Цедевиту Олимпију

Спортски журнал 04.01.2025
„Верујем да је екипа добра и да има потенцијал за велике резултате”. Крило ФМП- а Данило Тасић је потписао уговор до краја сезоне с Цедевитом Олимпијом, саопштио је клуб из Љубљане. - Срећан сам што сам се придружио тиму… »
Данило Тасић остварио трансфер каријере

Данило Тасић остварио трансфер каријере

Б92 04.01.2025
Након разлаза са ФМП-ом из Железника, Данило Тасић је потписао уговор са Цедевита Олимпијом и носиће њен дрес до краја актуелне сезоне. Биће то, без икакве дилеме његов највећи клуб у досадашњој каријери. Ако ништа друго… »
Велико појачање за цедевиту: Добро познато АБА лигашко име стигло у Љубљану

Велико појачање за цедевиту: Добро познато АБА лигашко име стигло у Љубљану

Вечерње новости 04.01.2025
Српски кошаркаш Данило Тасић нови је играч Цедевита Олимпије, саопштио је данас клуб из Љубљане. ФОТО: КК ФМП/АБА лига Тасић (31) је са Цедевитом потписао уговор до краја сезоне, а у клуб долази из ФМП-а. - Срећан сам што сам… »

Вести дана »