Povezane vesti

Veliko pojačanje za Cedevita olimpiju: Prekaljeni as stigao u Ljubljanu!

Veliko pojačanje za Cedevita olimpiju: Prekaljeni as stigao u Ljubljanu!

Hot sport pre 3 dana
Cedevita Olimpija je dobila veliko pojačanje u borbi za vrh ABA lige i evropske uspehe. Danilo Tasić, iskusni krilni centar, pridružio se slovenačkom timu do kraja sezone, nakon što je raskinuo saradnju s FMP-om iz Železnika. Tasić dolazi u… »
Tasić pojačao Cedevitu Olimpiju

Tasić pojačao Cedevitu Olimpiju

Sportski žurnal pre 3 dana
„Verujem da je ekipa dobra i da ima potencijal za velike rezultate”. Krilo FMP- a Danilo Tasić je potpisao ugovor do kraja sezone s Cedevitom Olimpijom, saopštio je klub iz Ljubljane. - Srećan sam što sam se pridružio timu Cedevita Olimpije… »
Tasić stigao u Cevedita Olimpiju

Tasić stigao u Cevedita Olimpiju

Sportske.net pre 3 dana
Iskusni srpski košarkaš Danilo Tasić novo je pojačanje Cedevita Olimpije sa kojom je potpisao ugovor do kraja sezone, svega nekoliko dana pošto se rastao sa FMP-om iz Železnika. Tasić je iza sebe imao odličnu sezonu sa klubom iz beogradskog… »
Danilo Tasić ostvario transfer karijere

Danilo Tasić ostvario transfer karijere

B92 pre 3 dana
Nakon razlaza sa FMP-om iz Železnika, Danilo Tasić je potpisao ugovor sa Cedevita Olimpijom i nosiće njen dres do kraja aktuelne sezone. Biće to, bez ikakve dileme njegov najveći klub u dosadašnjoj karijeri. Ako ništa drugo, svakako sa najvećim… »
Veliko pojačanje za cedevitu: Dobro poznato ABA ligaško ime stiglo u LJubljanu

Veliko pojačanje za cedevitu: Dobro poznato ABA ligaško ime stiglo u LJubljanu

Večernje novosti pre 3 dana
Srpski košarkaš Danilo Tasić novi je igrač Cedevita Olimpije, saopštio je danas klub iz Ljubljane. FOTO: KK FMP/ABA liga Tasić (31) je sa Cedevitom potpisao ugovor do kraja sezone, a u klub dolazi iz FMP-a. - Srećan sam što sam se pridružio timu… »

Vesti dana »