Povezane vesti

"Nisam htela da gradim karijeru preko kreveta kao neke koleginice": Naša pevačica otkrila tamnu stranu estrade

"Nisam htela da gradim karijeru preko kreveta kao neke koleginice": Naša pevačica otkrila tamnu stranu estrade

Blic pre 3 dana
Publiku je osvojila ne samo glasom već i time što o svakoj temi govori otvoreno i bez dlake na jeziku. Pop pevačica Zejna Murkić publiku je osvojila ne samo glasom već i time što o svakoj temi govori otvoreno i bez dlake na jeziku. Pevačica je sa… »
"Nisam htela da gradim karijeru preko kreveta kao neke pevačice" Zejna otkrila tamnu stranu estrade: Mnoge su to prihvatile...

"Nisam htela da gradim karijeru preko kreveta kao neke pevačice" Zejna otkrila tamnu stranu estrade: Mnoge su to prihvatile...

Kurir pre 3 dana
Pop pevačica Zejna Murkić publiku je osvojila ne samo glasom već i time što o svakoj temi govori otvoreno i bez dlake na jeziku. Pevačica je sa bivšim partnerom dobila ćerku, a svojevremeno je priznala kako se osećala kada je saznala da će… »
"Najstrašniji trenutak mi je bio kad sam saznala da sam trudna": Pevačica iskreno o teškom periodu: "Nisam htela da uspem…

"Najstrašniji trenutak mi je bio kad sam saznala da sam trudna": Pevačica iskreno o teškom periodu: "Nisam htela da uspem…

Blic pre 3 dana
Pevačica Zejna Murkić nije imala ni malo lak život, a jednom prilikom je otkrila kada joj je bilo zapravo najteže. Ona je sa bivšim partnerom dobila ćerku, te je svojevremeno priznala da joj saznanje da će postati majka bilo i najstresniji momenat… »
Goga Sekulić se zbunila za sve pare: Pevačici postavili pitanje, ona ih gledala bledo: Na kraju priznala da ne zna ovo sama…

Goga Sekulić se zbunila za sve pare: Pevačici postavili pitanje, ona ih gledala bledo: Na kraju priznala da ne zna ovo sama…

Blic pre 3 dana
Pevačica Goga Sekulić zbunila se jednom prilikom kada su je voditelji pitali da li zna da skine torent sa interneta, međutim, delovalo je da je ona tada prvi put čula za takav pojam. Naime, pevačica je bila iskrena, te je priznala da ne razume šta… »

Vesti dana »