Повезане вести

"Нисам хтела да градим каријеру преко кревета као неке колегинице": Наша певачица открила тамну страну естраде

"Нисам хтела да градим каријеру преко кревета као неке колегинице": Наша певачица открила тамну страну естраде

Блиц 04.01.2025
Публику је освојила не само гласом већ и тиме што о свакој теми говори отворено и без длаке на језику. Поп певачица Зејна Муркић публику је освојила не само гласом већ и тиме што о свакој теми говори отворено и без длаке на… »
"Нисам хтела да градим каријеру преко кревета као неке певачице" Зејна открила тамну страну естраде: Многе су то прихватиле...

"Нисам хтела да градим каријеру преко кревета као неке певачице" Зејна открила тамну страну естраде: Многе су то прихватиле...

Курир 04.01.2025
Поп певачица Зејна Муркић публику је освојила не само гласом већ и тиме што о свакој теми говори отворено и без длаке на језику. Певачица је са бившим партнером добила ћерку, а својевремено је признала како се осећала када је… »
"Најстрашнији тренутак ми је био кад сам сазнала да сам трудна": Певачица искрено о тешком периоду: "Нисам хтела да успем…

"Најстрашнији тренутак ми је био кад сам сазнала да сам трудна": Певачица искрено о тешком периоду: "Нисам хтела да успем…

Блиц 04.01.2025
Певачица Зејна Муркић није имала ни мало лак живот, а једном приликом је открила када јој је било заправо најтеже. Она је са бившим партнером добила ћерку, те је својевремено признала да јој сазнање да ће постати мајка било и… »
Гога Секулић се збунила за све паре: Певачици поставили питање, она их гледала бледо: На крају признала да не зна ово сама да…

Гога Секулић се збунила за све паре: Певачици поставили питање, она их гледала бледо: На крају признала да не зна ово сама да…

Блиц 04.01.2025
Певачица Гога Секулић збунила се једном приликом када су је водитељи питали да ли зна да скине торент са интернета, међутим, деловало је да је она тада први пут чула за такав појам. Наиме, певачица је била искрена, те је… »

Вести дана »