Povezane vesti
Milanović: Moj program je Ustav,drugi kandidati su slični lažnim propovednicima
Euronews pre 3 dana
Aktuelni predsednik Hrvatske i kandidat Socijaldemokratske partije na predsedničkim izborima Zoran Milanović izjavio je na skupu u Koprivnici da je njegov program utemeljen na Ustavu, naglasivši da ovlašćenja predsednika jasno postoje. On je… »
Milanović: Moj program je Ustav, drugi kandidati su slični lažnim propovednicima
Vesti online pre 3 dana
Aktuelni predsednik Hrvatske i kandidat Socijaldemokratske partije na predsedničkim izborima Zoran Milanović izjavio je na skupu u Koprivnici da je njegov program utemeljen na Ustavu, naglasivši da ovlašćenja predsednika jasno postoje. On je… »
Vesti dana »
Raste broj žrtava zemljotresa na Tibetu: Mnogi zarobljeni pod ruševinama, šire se potresni snimci
Telegraf pre 24 satajoš 51 povezana
Patrijarh Porfirije blagoslovio Božićnu trpezu i ručao zajedno s beskućnicima: Koliko možemo mi ćemo se truditi uvek da ispunimo ono što Bog od nas traži (foto)
Kurir pre 1 satjoš 50 povezanih
Poznat uzrok smrti Milorada Milinkovića: Došao da se pričesti, samo se srušio u porti crkve
Kurir pre 24 satajoš 91 povezana
Ovo je ubijeni vlasnik kafane (56) u Jagodini: Od ranije bio u svađi sa napadačem: Presudio mu na Badnje veče
Blic pre 2 satajoš 45 povezanih
Inđija: Muškarac osumnjičen za učešće u ubistvu, predao se policiji
Insajder pre 1 satjoš 48 povezanih