Povezane vesti

Sanja Kužet progovorila o najtežim trenucima: Sin mi je pred snimanje emisije doživeo potres mozga!

Sanja Kužet progovorila o najtežim trenucima: Sin mi je pred snimanje emisije doživeo potres mozga!

Svet plus pre 3 dana
Sanja Kužet, omiljena voditeljka takmičenja Zvezde Granda, otvorila je dušu u emisiji Zvezde Granda Specijal. Govoreći o izazovima kroz koje je prošla tokom višegodišnjeg vođenja popularnog šoua, Sanja je otkrila kako su se iza njenog… »
"Pred emisiju je moj sin imao potres mozga": Sanja Kužet doživela veliki stres, otkrila sa čime se sve susrećuna…

"Pred emisiju je moj sin imao potres mozga": Sanja Kužet doživela veliki stres, otkrila sa čime se sve susrećuna…

Blic pre 3 dana
Voditeljka muzičkog takmičenje "Zvezde Granda", Sanja Kužet jednom prilikom podelila je sećanje na jedan od najtežih trenutaka u svojoj karijeri. Naime, Sanja i njen kolega Voja Nedeljković jednom prilikom gostovali su u emisiji „Zvezde Granda… »
"Izgubili smo, pao je i polomio glavu, hitno sam pozvao lekare, ali..." Voja Nedeljković otkrio jeziv momenat u karijeri Sanje…

"Izgubili smo, pao je i polomio glavu, hitno sam pozvao lekare, ali..." Voja Nedeljković otkrio jeziv momenat u karijeri Sanje…

Kurir pre 3 dana
Voditeljka Zvezda Granda Sanja Kužet jednom prilikom podelila je sećanje na jedan od najtežih trenutaka u svojoj karijeri, koji se odnosi na povredu koju je zadobio njen sin. Na kraju se sve završilo kako treba, međutim, to je tada za nju bila jako… »

Vesti dana »