Povezane vesti
Sanja Kužet progovorila o najtežim trenucima: Sin mi je pred snimanje emisije doživeo potres mozga!
Svet plus 04.01.2025
Sanja Kužet, omiljena voditeljka takmičenja Zvezde Granda, otvorila je dušu u emisiji Zvezde Granda Specijal. Govoreći o izazovima kroz koje je prošla tokom višegodišnjeg vođenja popularnog šoua, Sanja je otkrila kako su se iza njenog profesionalnog… »
"Pred emisiju je moj sin imao potres mozga": Sanja Kužet doživela veliki stres, otkrila sa čime se sve susrećuna snimanjima…
Blic 04.01.2025
Voditeljka muzičkog takmičenje "Zvezde Granda", Sanja Kužet jednom prilikom podelila je sećanje na jedan od najtežih trenutaka u svojoj karijeri. Naime, Sanja i njen kolega Voja Nedeljković jednom prilikom gostovali su u emisiji „Zvezde Granda Specijal“… »
"Izgubili smo, pao je i polomio glavu, hitno sam pozvao lekare, ali..." Voja Nedeljković otkrio jeziv momenat u karijeri Sanje…
Kurir 04.01.2025
Voditeljka Zvezda Granda Sanja Kužet jednom prilikom podelila je sećanje na jedan od najtežih trenutaka u svojoj karijeri, koji se odnosi na povredu koju je zadobio njen sin. Na kraju se sve završilo kako treba, međutim, to je tada za nju bila jako… »
Vesti dana »

Tragedija na Goču: Radnik poginuo nakon što su ga zatrpale tone kamenja, satima izvlačili telo
Blic pre 3 satajoš 3 povezane

Milan Miličević podneo neopozivu ostavku na mesto predsednika SDS Republike Srpske
Blic pre 24 minutajoš 1 povezana

Viši sud vratio predmet Višem tužilaštvu u Novom Sadu: Ukonjene prepreke da se nastavi istraga o padu nadstrešnice?
Danas pre 7 satijoš 2 povezane

Janik Siner: „Na kraju dana nije važno kako pobeđuješ ili gubiš, već da razumeš gde si pogrešio i da radiš na tome“
Danas pre 5 satijoš 1 povezana