Povezane vesti
Istina o zdravstvenom stanju Saše Kovačevića! Ovo je njegova dijagnoza: Radili su mi analize koštane srži, sumnjali su na...…
Kurir 04.01.2025
Pevač Saša Kovačević poslednje dve godine imao je zdravstvenih problema, a sada je otvorio dušu o tome. On je otkrio da je bio podvrgnut ozbiljnim lekarskim ispitivanjima zbog učestalih temperatura i slabosti organizma. - Ako mene pitate ja mislim da je… »
"Radili su mi analize koštane srži, sumnjali su na..." Saša Kovačević otvorio dušu o svom zdravstvenom stanju, a ovo je…
Blic 04.01.2025
Pevač Saša Kovačević poslednje dve godine imao je zdravstvenih problema, a sada je otvorio dušu o tome. On je otkrio da je bio podvrgnut ozbiljnim lekarskim ispitivanjima zbog učestalih temperatura i slabosti organizma. - Ako mene pitate ja mislim da je… »
Vesti dana »
"Za likvidaciju plaćeno čak 100.000 evra, ubica iznajmio stan u blizini" Šokantni detalji pucnjave u restoranu na Novom Beogradu, pripadnik SAJ uhvatio napadača
Kurir pre 1 satjoš 46 povezanih
Mercov novi predlog za proširenje EU: Šta čeka Zapadni Balkan, a šta Ukrajinu
Sputnik pre 1 satjoš 35 povezanih
"Poseban akcenat na jačanju ekonomske saradnje": Vučić se sastao potpredsednikom vlade Ukrajine Tarasom Kačkom: "Razmenili smo mišljenja i o evropskim integracijama"
Blic pre 35 minutajoš 43 povezane
SRCE: Marta Kos bi morala da zna da novi zakoni nisu put ka slobodnim izborima
Serbian News Media pre 10 minutajoš 24 povezane
Zašto su SAD optužile Raula Kastra? Terete ga za "priču u kojoj nema dobrih momaka"
Telegraf pre 5 satijoš 24 povezane