Povezane vesti
Istina o zdravstvenom stanju Saše Kovačevića! Ovo je njegova dijagnoza: Radili su mi analize koštane srži, sumnjali su na...…
Kurir 04.01.2025
Pevač Saša Kovačević poslednje dve godine imao je zdravstvenih problema, a sada je otvorio dušu o tome. On je otkrio da je bio podvrgnut ozbiljnim lekarskim ispitivanjima zbog učestalih temperatura i slabosti organizma. - Ako mene pitate ja mislim da je… »
"Radili su mi analize koštane srži, sumnjali su na..." Saša Kovačević otvorio dušu o svom zdravstvenom stanju, a ovo je…
Blic 04.01.2025
Pevač Saša Kovačević poslednje dve godine imao je zdravstvenih problema, a sada je otvorio dušu o tome. On je otkrio da je bio podvrgnut ozbiljnim lekarskim ispitivanjima zbog učestalih temperatura i slabosti organizma. - Ako mene pitate ja mislim da je… »
Vesti dana »
Vučić povodom skupa svojih pristalica objavio da je ponosan na Srbiju, pozvao druge na dijalog
Beta pre 58 minutajoš 67 povezanih
Nan obeležio utakmicu, ali ne poenima: Miljenović mu ukrao loptu, Amerikanac nakon toga nasrnuo na njega! (video)
Hot sport pre 1 satjoš 49 povezanih
Porodice žrtava „Ribnikara“ podržale Dijanu Hrka: „Vlast izgubila legitimitet, dosta je ponižavanja“
Serbian News Media pre 3 satajoš 25 povezanih
Romi u jedan, ostali u drugi autobus: Naprednjaci iz Vrbasa koji putuju u Ćacilend podelili putnike po nacionalnosti i boji kože
Danas pre 8 satijoš 26 povezanih