Povezane vesti
Istina o zdravstvenom stanju Saše Kovačevića! Ovo je njegova dijagnoza: Radili su mi analize koštane srži, sumnjali su…
Kurir pre 3 dana
Pevač Saša Kovačević poslednje dve godine imao je zdravstvenih problema, a sada je otvorio dušu o tome. On je otkrio da je bio podvrgnut ozbiljnim lekarskim ispitivanjima zbog učestalih temperatura i slabosti organizma. - Ako mene pitate ja mislim… »
"Radili su mi analize koštane srži, sumnjali su na..." Saša Kovačević otvorio dušu o svom zdravstvenom stanju, a ovo je…
Blic pre 3 dana
Pevač Saša Kovačević poslednje dve godine imao je zdravstvenih problema, a sada je otvorio dušu o tome. On je otkrio da je bio podvrgnut ozbiljnim lekarskim ispitivanjima zbog učestalih temperatura i slabosti organizma. - Ako mene pitate ja mislim… »
Vesti dana »
Ovo je jedan od uhapšenih zbog ubistva u Inđiji: Sumnja se da je divljao kolima kada ih je žrtva opomenula da uspore: Izboli ga pa pobegli
Blic pre 4 satijoš 3 povezane
Počelo suđenje muškarcu koji je greškom ranio dvojicu ljudi, misleći da rade u ''Šarli ebdo''
Blic pre 3 satajoš 1 povezana
Uhapšen pucač kod Velike Kladuše: Više od sedam sati bežao policiji, ovako su ga uhvatili
Blic pre 4 satijoš 1 povezana