Povezane vesti

Eva Ras se zaglavila u liftu sa Madonom: Otkrila kako je izgledao susret: "Rekla sam da nisam svetska zvezda"

Eva Ras se zaglavila u liftu sa Madonom: Otkrila kako je izgledao susret: "Rekla sam da nisam svetska zvezda"

Blic pre 3 dana
Kada se srpska glumica Eva Ras našla oči u oči sa pop ikonom Madonom u liftu hotela u Rio de Žaneiru, nije mogla ni da sanja da će razmeniti reči sa svetski poznatom zvezdom. Naime, ovaj susret nije samo anegdota iz života poznate srpske glumice… »
Eva Ras upoznala Madonu u liftu: „Izguglala je moje ime i videla da sam popularna“

Eva Ras upoznala Madonu u liftu: „Izguglala je moje ime i videla da sam popularna“

Nova pre 4 dana
Naša glumica se svojevremeno prisetila susreta u Riju sa planetarno popularnom pevačicom i otkrila o čemu su razgovarale. Život Eve Ras je poput filmske priče, a iako je on obeležen tragedijama i velikim gubicima, glumica je imala i vrlo zanimljive… »
Eva Ras ćaskala sa Madonom u liftu hotela: Ostala zatečena nakon ove rečenice, sve javno ispričala

Eva Ras ćaskala sa Madonom u liftu hotela: Ostala zatečena nakon ove rečenice, sve javno ispričala

Mondo pre 3 dana
Eva Ras se prisetila scene sa jednog putovanja koja joj je definitivno ostala urezana za ceo život. Glumica Eva Ras otkrila je svojevremeno da se našla oči u oči s pop ikonom Madonom u liftu jednog luksuznog hotela u Rio de Žaneiru, a takođe nije ni… »
Eva Ras otkrila sve o susretu s Madonom u liftu! Iznenadila sam se da je niža od mene! Sutradan mi je rekla da me je…

Eva Ras otkrila sve o susretu s Madonom u liftu! Iznenadila sam se da je niža od mene! Sutradan mi je rekla da me je…

Kurir pre 3 dana
Glumica, književnica i slikarka Eva Ras na društvenoj mreži Fejsbuk svojevremeno je podelila sa pratiocima uspomenu na susret sa američkom zvezdom Madonom. Srpska umetnica i svetski poznata pop diva srele su se u liftu u jednom hotelu u Rio de… »

Vesti dana »