Повезане вести
Ева Рас упознала Мадону у лифту: „Изгуглала је моје име и видела да сам популарна“
Нова 04.01.2025
Наша глумица се својевремено присетила сусрета у Рију са планетарно популарном певачицом и открила о чему су разговарале. Живот Еве Рас је попут филмске приче, а иако је он обележен трагедијама и великим губицима, глумица је… »
Ева Рас се заглавила у лифту са Мадоном: Открила како је изгледао сусрет: "Рекла сам да нисам светска звезда"
Блиц 04.01.2025
Када се српска глумица Ева Рас нашла очи у очи са поп иконом Мадоном у лифту хотела у Рио де Жанеиру, није могла ни да сања да ће разменити речи са светски познатом звездом. Наиме, овај сусрет није само анегдота из живота… »
Ева Рас ћаскала са Мадоном у лифту хотела: Остала затечена након ове реченице, све јавно испричала
Мондо 04.01.2025
Ева Рас се присетила сцене са једног путовања која јој је дефинитивно остала урезана за цео живот. Глумица Ева Рас открила је својевремено да се нашла очи у очи с поп иконом Мадоном у лифту једног луксузног хотела у Рио де… »
Ева Рас открила све о сусрету с Мадоном у лифту! Изненадила сам се да је нижа од мене! Сутрадан ми је рекла да ме је…
Курир 04.01.2025
Глумица, књижевница и сликарка Ева Рас на друштвеној мрежи Фејсбук својевремено је поделила са пратиоцима успомену на сусрет са америчком звездом Мадоном. Српска уметница и светски позната поп дива среле су се у лифту у једном… »
Вести дана »
(ВИДЕО) Дмитровић поново сачувао мрежу, Еспањол поново победио
Спорт клуб пре 18 минутајош 97 повезаних
"Обараћемо руске авионе и дронове": Овакву претњу Путин није добио од почетка рата у Украјини
Мондо пре 2 сатајош 51 повезана
Покушај пуча у Бенину пропао захваљујући лојалистима, каже министар унутрашњих послова
BBC News пре 7 сатијош 26 повезаних