Povezane vesti
Stigle mu kazne u iznosu od 300.000 evra: “Pa ja uopšte nemam automobil!”
Vesti online pre 3 dana
Situacija se dodatno komplikuje jer su vozila registrovana na njegovo ime korišćena u kriminalnim radnjama poput pljački i provala. Problemi u sistemu registracije vozila. Univerzitetski profesor iz Francuske, kome je ukraden identitet, suočio se sa… »
Stigle mu kazne u iznosu od 300.000 evra: "Pa ja uopšte nemam automobil!"
B92 pre 3 dana
Situacija se dodatno komplikuje jer su vozila registrovana na njegovo ime korišćena u kriminalnim radnjama poput pljački i provala. Univerzitetski profesor iz Francuske, kome je ukraden identitet, suočio se sa neverovatnim iznosom kazni od 300.000… »
Vesti dana »
Razoran zemljotres pogodio aziju: Više od 50 mrtvih i 62 povređenih, vatrogasci tragaju za telima pod ruševinama (video)
Blic pre 16 minutajoš 52 povezane
Papa Franja čestitao Božić vernicima koji slave po julijanskom kalendaru: "Neka Isus svima donese mir i vedrinu"
Euronews pre 1 satjoš 49 povezanih
Odlazak Milorada Milinkovića, proslava Božića i skandal sprske ambasadorke u Hrvatskoj: Koji su to događaji obeležili današnji dan
Nedeljnik pre 2 satajoš 93 povezane
„Rekoh ti svratiću na Božić, ali me je terao đavo da dođem večeras“: Prijatelji se opraštaju od ugostitelja iz Jagodine, njegovog ubicu otkrio jedan detalj
Nova pre 1 satjoš 44 povezane
U pratnji advokata se predao policiji: Detalji ubistva na Badnje veče u Inđiji
Mondo pre 21 minutajoš 41 povezana