Povezane vesti
Nataša Bekvalac je najviše volela njega, a on je odbio da se sa njom oženi: Nije želeo suprugu pevačicu
Mondo pre 3 dana
Nataša je nedavno na jednom nastupu otvorila dušu i otkrila tajnu staru 20 godina, a tiče se njene prve, velike ljubavi. Buran i intrigantan ljubavni život pop zvezde Nataše Bekvalac intrigira domaću, ali i regionalnu javnost već godinama, a o… »
Nataša Bekvalac otkrila tajnu svog najvećeg hita: Moja žena ne može da bude pevačica! (VIDEO)
Svet plus pre 3 dana
Nataša Bekvalac otkrila je emotivnu priču iza pesme „Ponovo,“ inspirisane velikom ljubavlju i posvećene preminulom Miodragu Kostiću Koletu. Pročitajte sve detalje! Pesma „Ponovo“ i danas je jedan od najprepoznatljivijih hitova Nataše… »
Bekvalčeva prvi put o miodragu kostiću: Tada sam doživela veliku ljubav! Emotivnim rečima razgalila! Zbog njegovog zahteva…
Kurir pre 3 dana
Nataša Bekvalac više od dve decenije jedna je od najlepših i najtaženijih pevačica sa naše scene. Zasigurno je i jedna od onih koja gde god se pojavi napravi potpunu pometnju što izgledom, što svojom energijom i pesmama. Baš tako je bilo i na… »
Rekao je sve je u redu, ali moja žena to ne može da radi: Nataša o ljubavi sa Koletom
Story pre 3 dana
Miodrag Kostić i Nataša Bekvalac u ljubavi su bili četiri godine. Biznismen je zbog te veze dugo bio pod lupom javnosti, a Nataša, koja iza sebe ima tri braka, nikada nije zaboravila mladalačku ljubav s Miodragom. O raskidu je govorila uzdržano i… »
Vesti dana »
Jovan Memedović se oprostio od Milorada Milinkovića: Voditelj ne može da sakrije tugu nakon njegove iznenadne smrti
Mondo pre 3 satajoš 93 povezane