Povezane vesti
Ponovo incident u Rusiji: Srušio se vojni helikopter, poginule dve osobe
Mondo 04.01.2025
Srušio se ruski vojni helikopter. Ruski vojni helikopter srušio se u regionu Voronjež. Poginule su dve osobe. Prema pisanju medija, 1. januara se u regionu Voronježa srušio i zapalio vojni helikopter Mi-28. To se dogodilo oko 18 časova u polju u u… »
Ruski vojni helikopter srušio se u oblasti Voronjež, poginule dve osobe
RTV 04.01.2025
MOSKVA - Dve osobe su poginule, nakon što se u regionu Voronježa srušio i zapalio vojni helikopter Mi-28, objavio je danas ruski informativni kanal Astra. Do incidenta je došlo 1. januara oko 18 časova na polju u okrugu Kamenski, navodi se u objavi… »
Ruski vojni helikopter srušio se u oblasti Voronjež, poginule dve osobe
Euronews 04.01.2025
Dve osobe su poginule, nakon što se u regionu Voronježa srušio i zapalio vojni helikopter Mi-28, objavio je danas ruski informativni kanal Astra. Do incidenta je došlo 1. januara oko 18 časova na polju u okrugu Kamenski, navodi se u objavi kanala… »
Ruski vojni helikopter srušio se u oblasti Voronjež: Poginule dve osobe
Telegraf 04.01.2025
Preporučujemo. Dve osobe su poginule, nakon što se u regionu Voronježa srušio i zapalio vojni helikopter Mi-28, objavio je danas ruski informativni kanal Astra. Do incidenta je došlo 1. januara oko 18 časova na polju u okrugu Kamenski, navodi se u… »
Vesti dana »

Evroparlamentarci studentima u Strazburu: Za 12 dana ste postigli više nego političari za 12 godina
Insajder pre 45 minutajoš 48 povezanih

U Kraljevu u toku studentski protest sa zahtevom za razrešenje gradonačelnika
Glas Šumadije pre 1 satjoš 33 povezane

VIDEO: Inženjeri predali peticiju da se kolege optužene za pad nadstrešnice brane sa slobode
Radio 021 pre 3 satajoš 60 povezanih

Završena rasprava u Skupštini, počelo glasanje za izbor nove Vlade
RTV pre 15 minutajoš 48 povezanih

Upao u kuću i odneo skoro 9.000 evra: Određen pritvor mladiću zbog krađe u Beogradu, nema prijavljenu adresu
Telegraf pre 39 minutajoš 31 povezana