Повезане вести
Поново инцидент у Русији: Срушио се војни хеликоптер, погинуле две особе
Мондо 04.01.2025
Срушио се руски војни хеликоптер. Руски војни хеликоптер срушио се у региону Вороњеж. Погинуле су две особе. Према писању медија, 1. јануара се у региону Вороњежа срушио и запалио војни хеликоптер Ми-28. То се догодило око 18… »
Руски војни хеликоптер срушио се у области Вороњеж, погинуле две особе
РТВ 04.01.2025
МОСКВА - Две особе су погинуле, након што се у региону Вороњежа срушио и запалио војни хеликоптер Ми-28, објавио је данас руски информативни канал Астра. До инцидента је дошло 1. јануара око 18 часова на пољу у округу Каменски… »
Руски војни хеликоптер срушио се у области Вороњеж, погинуле две особе
Еуроневс 04.01.2025
Две особе су погинуле, након што се у региону Вороњежа срушио и запалио војни хеликоптер Ми-28, објавио је данас руски информативни канал Астра. До инцидента је дошло 1. јануара око 18 часова на пољу у округу Каменски, наводи… »
Руски војни хеликоптер срушио се у области Вороњеж: Погинуле две особе
Телеграф 04.01.2025
Препоручујемо. Две особе су погинуле, након што се у региону Вороњежа срушио и запалио војни хеликоптер Ми-28, објавио је данас руски информативни канал Астра. До инцидента је дошло 1. јануара око 18 часова на пољу у округу… »
Вести дана »
Пожари у Србији: Наставак тешке борбе и долазак међународних хеликоптера
Наслови.аи пре 1 сатјош 112 повезане
САД увеле царине од 50 одсто на канадску робу, Отава најављује реципрочне мере
Наслови.аи пре 58 минутајош 26 повезаних
Ко је председник општине Ивањица, који је извиждан на отварању режимске Нушићијаде?
Озон пресс пре 9 сатијош 8 повезаних
Борба за Делиблатску пешчару кроз објектив наше камере: Овако је изгледао данашњи дан (видео)
Еуроневс пре 23 минутајош 16 повезаних