Povezane vesti
Jošo sprečio ubicu s Cetinja da ubije mariju i njeno dete: Iz kafane seo sa Martinovićem u auto, ubio ga metak namenjen njoj…
Kurir pre 3 dana
Direktor Uprave policije Crne Gore Lazar Šćepanović potvrdio je večeras da su sva ubistva u masakru na Cetinju počinjena za oko 30 minuta, a tom prilikom otkrio je da je jedna od žrtava masakra, Jošo Otašević, ušao sa ubicom u automobil, i pre… »
"Nakupilo se tuge za tri života": Drugovi i treneri se opraštaju od dečaka koje je ubio masovni ubica na Cetinju: "Ni slutio…
Blic pre 2 dana
"Ni slutio nisam da će zla sudbina ovako surovo prekinuti naše druženje, igru na poligonu i tek započete izlaske u grad...", reči su drugara Jovana Vuletića (13) koji je sa bratom Vukanom (8) ubijen u stravičnom masakru na Cetinju. I danas… »
"Što mi sestru ostavi krvniče, što je ne ubi, da kukam i žalim sa njima?" Sva bol u jednoj rečenici za ubijenim dečacima…
Kurir pre 2 dana
Dva mališana sa Cetinja, Jovan (14) i njegov mlađi brat Vukan (9) ubijeni su u strašnom krvavom piru od ruke Aca Martinovića (45), koji je 1. januara zavio u crno nekoliko porodica! Sa sudbinom dečaka ne miri se ceo region, a za njihovu porodicu nema… »
"Kud god se okrenem, tetkini anđeli pred očima..." Najtužnije reči o Jovanu i Vukanu, dečacima koje je ubio krvnik: Kada…
Kurir pre 2 dana
Mališani, rođena braća Jovan (14) i Vukan (9) Vuletić, najmlađe su žrtve novogodišnjeg masakra na Cetinju koji je počinio pomahnitali ubica Aco Martinović (45). Sahranjena su braća zajedno sa svojim stricem Mirkom Vuletićem (42), vlasnikom… »
"Medo vas čeka, neće da jede ni da pije": Bolne reči tetke ubijenih dečaka na Cetinju: "Je l vas strah mraka, tetkini…
Blic pre 2 dana
"Medo vas čeka, neće ni da jede, ni da pije", reči su tetke Jovana (13) i Vukana (8), dečaka koje je u masakru na Cetinju ubio Aco Martinović. Neutešna tetka od ubistva svojih najmilijih mališana objavljuje potresne reči posvećene nedužnim… »
"Tu je medo vaš, ne mrda, neće ni da jede": Potresan prizor ispred kuće ubijenih mališana, njihov ljubimac još ih čeka
Mondo pre 2 dana
Tetka ubijenih mališana sa Cetinja objavila je potresne fotografije. Dva mališana sa Cetinja, Jovan (14) i njegov mlađi brat Vukan (9) ubijeni su u strašnom krvavom piru Aca Martinovića (45), koji je 1. januara zavio u crno nekoliko porodica. Na… »
"Nema ih medo, što sve naše: Odbijaš?" Tetka dečaka ubijenih na Cetinju objavila sliku psa koji mališane čeka ispred…
Blic pre 2 dana
"Nema ih medo, što sve naše odbijaš, zar toliko tuguješ, zar se tako tvoja duša raspada", oglasila se tetka Jovana (13) i Vukana (8), dečaka koje je u krvavom masakru ubio Aco Martinović na Cetinju 1. januara. Dva mala anđela Jovan i Vukan… »
"Čeka vas medo vaš, neće ni da jede, ubi ga tuga": Tetka ubijenih mališana sa Cetinja u suzama
Telegraf pre 2 dana
Preporučujemo. I nebo plače za žrtvama masakra na Cetinju, 12 nevinih duša, među kojima su i dečaci Jovan i Vukan, koji su 1. januara stradali od ruke Aca Martinovića, koji je nešto više od pola sata išao po Cetinju i sejao smrt. U domu ubijenih… »
"Prokletniče, što mi i sestru ne ubi": Krik tetke malih Jovana i Vukana, ubijenih na Cetinju
Telegraf pre 2 dana
Preporučujemo. Dva brata sa Cetinja, Jovan (13) i njegov mlađi brat Vukan (8) ubijeni su u krvavom piru Aca Martinovića (45), koji je 1. januara u pola sata ubio čak 12 ljudi i četvoro ranio. Među stradalima je i stric Jovana i Vukana, ali i kumovi… »
"Rekao mi je da izgledao jako čudno": Sa ubijenim Milošem sudbina se poigrala u danima pred masakr
Mondo pre 2 dana
Prijatelj ubijenih blizanaca u masakru na Cetinju otkrio je detalje o masovnom ubici. "Miloš me je skoro pitao da li nam u firmi treba vozača. Želeo je praznike da provede radno", ovim rečima započinje potresnu ispovest drug i kolega braće blizanaca… »
"Rekao mi je da izgleda jako čudno": Prijatelj ubijenih blizanaca otkrio za "Blic" detalje: Evo kako se sudbina poigrala sa…
Blic pre 2 dana
- Miloš me je skoro pitao da li nam u firmi treba vozača. Želeo je praznike da provede radno - ovim rečima započinje potresnu ispovest za "Blic" drug i kolega braće blizanaca Martinovića koji su stradali u masakru na Cetinju koji je počinio Aco… »
"Što mi sestru ne ubi krvniče, da kukam i žalim sa njima": Osvanula potresna čitulja za ubijene dečake na Cetinju
Mondo pre 2 dana
Potresna čitulja tetke dvojice mališana koji su stradali u masakru na Cetinju. Dva mališana sa Cetinja, Jovan (14) i njegov mlađi brat Vukan (9) ubijeni su u strašnom krvavom piru od ruke Aca Martinovića (45), koji je 1. januara zavio u crno… »
Vesti dana »
Predao se osumnjičeni za ubistvo u Inđiji: Sumnja se da je on žrtvi zadao smrtonosnu povredu (foto)
Blic pre 1 satjoš 4 povezane
Vučević putuje u dvodnevnu posetu Banjaluci: Prisustvovaće obeležavanju dana Republike
Blic pre 4 satijoš 1 povezana
BLISKOISTOČNI SUKOB: Hamas čeka odgovor Izraela o uslovima primirja; Tramp preti "paklom" na Bliskom istoku
RTV pre 28 minutajoš 4 povezane