Повезане вести
Јошо спречио убицу с Цетиња да убије марију и њено дете: Из кафане сео са Мартиновићем у ауто, убио га метак намењен њој -…
Курир 05.01.2025
Директор Управе полиције Црне Горе Лазар Шћепановић потврдио је вечерас да су сва убиства у масакру на Цетињу почињена за око 30 минута, а том приликом открио је да је једна од жртава масакра, Јошо Оташевић, ушао са убицом у… »
"Накупило се туге за три живота": Другови и тренери се опраштају од дечака које је убио масовни убица на Цетињу: "Ни слутио…
Блиц 05.01.2025
"Ни слутио нисам да ће зла судбина овако сурово прекинути наше дружење, игру на полигону и тек започете изласке у град...", речи су другара Јована Вулетића (13) који је са братом Вуканом (8) убијен у стравичном масакру на… »
"Куд год се окренем, теткини анђели пред очима..." Најтужније речи о Јовану и Вукану, дечацима које је убио крвник: Када се…
Курир 05.01.2025
Малишани, рођена браћа Јован (14) и Вукан (9) Вулетић, најмлађе су жртве новогодишњег масакра на Цетињу који је починио помахнитали убица Ацо Мартиновић (45). Сахрањена су браћа заједно са својим стрицем Мирком Вулетићем (42)… »
"Што ми сестру остави крвниче, што је не уби, да кукам и жалим са њима?" Сва бол у једној реченици за убијеним дечацима: Да…
Курир 05.01.2025
Два малишана са Цетиња, Јован (14) и његов млађи брат Вукан (9) убијени су у страшном крвавом пиру од руке Аца Мартиновића (45), који је 1. јануара завио у црно неколико породица! Са судбином дечака не мири се цео регион, а за… »
"Медо вас чека, неће да једе ни да пије": Болне речи тетке убијених дечака на Цетињу: "Је л вас страх мрака, теткини анђели?"…
Блиц 05.01.2025
"Медо вас чека, неће ни да једе, ни да пије", речи су тетке Јована (13) и Вукана (8), дечака које је у масакру на Цетињу убио Ацо Мартиновић. Неутешна тетка од убиства својих најмилијих малишана објављује потресне речи… »
"Ту је медо ваш, не мрда, неће ни да једе": Потресан призор испред куће убијених малишана, њихов љубимац још их чека
Мондо 05.01.2025
Тетка убијених малишана са Цетиња објавила је потресне фотографије. Два малишана са Цетиња, Јован (14) и његов млађи брат Вукан (9) убијени су у страшном крвавом пиру Аца Мартиновића (45), који је 1. јануара завио у црно… »
"Нема их медо, што све наше: Одбијаш?" Тетка дечака убијених на Цетињу објавила слику пса који малишане чека испред куће, од…
Блиц 05.01.2025
"Нема их медо, што све наше одбијаш, зар толико тугујеш, зар се тако твоја душа распада", огласила се тетка Јована (13) и Вукана (8), дечака које је у крвавом масакру убио Ацо Мартиновић на Цетињу 1. јануара. Два мала анђела… »
"Проклетниче, што ми и сестру не уби": Крик тетке малих Јована и Вукана, убијених на Цетињу
Телеграф 05.01.2025
Препоручујемо. Два брата са Цетиња, Јован (13) и његов млађи брат Вукан (8) убијени су у крвавом пиру Аца Мартиновића (45), који је 1. јануара у пола сата убио чак 12 људи и четворо ранио. Међу страдалима је и стриц Јована и… »
"Чека вас медо ваш, неће ни да једе, уби га туга": Тетка убијених малишана са Цетиња у сузама
Телеграф 05.01.2025
Препоручујемо. И небо плаче за жртвама масакра на Цетињу, 12 невиних душа, међу којима су и дечаци Јован и Вукан, који су 1. јануара страдали од руке Аца Мартиновића, који је нешто више од пола сата ишао по Цетињу и сејао смрт… »
"Рекао ми је да изгледао јако чудно": Са убијеним Милошем судбина се поиграла у данима пред масакр
Мондо 05.01.2025
Пријатељ убијених близанаца у масакру на Цетињу открио је детаље о масовном убици. "Милош ме је скоро питао да ли нам у фирми треба возача. Желео је празнике да проведе радно", овим речима започиње потресну исповест друг и… »
"Рекао ми је да изгледа јако чудно": Пријатељ убијених близанаца открио за "Блиц" детаље: Ево како се судбина поиграла са…
Блиц 05.01.2025
- Милош ме је скоро питао да ли нам у фирми треба возача. Желео је празнике да проведе радно - овим речима започиње потресну исповест за "Блиц" друг и колега браће близанаца Мартиновића који су страдали у масакру на Цетињу који… »
"Што ми сестру не уби крвниче, да кукам и жалим са њима": Осванула потресна читуља за убијене дечаке на Цетињу
Мондо 05.01.2025
Потресна читуља тетке двојице малишана који су страдали у масакру на Цетињу. Два малишана са Цетиња, Јован (14) и његов млађи брат Вукан (9) убијени су у страшном крвавом пиру од руке Аца Мартиновића (45), који је 1. јануара… »
Вести дана »
Сутра искључење струје у Београду Проверите да ли је и ваша улица на списку
Ало пре 5 сатијош 4 повезане
Карлос Сајнц: Норис је доказао да и добар момак може да буде шампион Формуле 1
Данас пре 7 сатијош 1 повезана