Povezane vesti
Velike poreske promene prilikom kupovine stanova: Važno i za one koji već imaju nekretnine u vlasništvu - Jedno moraju…
Kurir 05.01.2025
U Hrvatskoj su stupile na snagu brojne poreske izmene, a najvažnije se tiču nekretnina. Porez na nekretnine zameniće postojeći porez na kuće za odmor, a pritom je Vlada propisala raspon stopa poreza od 0,6 do 8 evra po kvadratnom metru, dok će tačnu… »
U Hrvatskoj na snazi brojne poreske promene, ključne promene odnose se na nekretnine
Mondo 05.01.2025
U Hrvatskoj su stupile na snagu brojne poreske promene, od kojih su najvažnije vezane za nekretnine. Novi porez obuhvata nekretnine koje se ne koriste, dok se izuzimaju stalna stanovanja i određene specifične nekretnine. Promene obuhvataju i poreze na… »
Vesti dana »
„Moja policija me nije zaštitila, ja sam urlala, a oni su samo gledali“: Ekipa N1 o napadu ispred Ćacilenda
Cenzolovka pre 3 satajoš 50 povezanih
Hitno se oglasio Zelenski: Otkrio da li je spreman da pregovara o Trampovom planu za mir u Ukrajini
Večernje novosti pre 2 satajoš 48 povezanih
Vanredne odbrane od poplava proglašene u Vranju i okolini zbog izlivanja Južne Morave
Naslovi.ai pre 4 satijoš 27 povezanih
Druga šansa za Kurtija: Novi parlamentarni izbori na Kosovu 28. decembra
BBC News pre 8 satijoš 32 povezane