Povezane vesti
Iznenada umro direktor čuvene kompanije: 5. decembra otvorio bolovanje, 4. januara izdahnuo
Telegraf 05.01.2025
Teme za vas. Poznati stručnjak za sajber bezbednost i dugogodišnji preduzetnik, Amit Joran, preminuo je u petak, objavila je kompanija Tenable. Pre svoje smrti, Joran (54) je bio predsednik i izvršni direktor globalne kompanije za sajber bezbednost… »
Preminuo direktor čuvene svetske kompanije: Njegova smrt sve iznenadila, evo ko će da nasledi ono što je ostavio iza sebe
Kurir 05.01.2025
Poznati stručnjak za sajber bezbednost i dugogodišnji preduzetnik, Amit Joran, preminuo je u petak, objavila je kompanija Tenable. Pre svoje smrti, Joran (54) je bio predsednik i izvršni direktor globalne kompanije za sajber bezbednost Tenable. Kompanija… »
Umro direktor čuvene svetske kompanije za sajber bezbednost: Njegova smrt bila iznenadna
Blic 05.01.2025
Poznati stručnjak za sajber bezbednost i dugogodišnji preduzetnik, Amit Joran, preminuo je u petak, objavila je kompanija Tenable. Pre svoje smrti, Joran (54) je bio predsednik i izvršni direktor globalne kompanije za sajber bezbednost Tenable. Kompanija… »
Vesti dana »
Zapaljivo Trampovo upozorenje i to pred "Dan D": Da li je to ponovo došlo do preokreta? "Treba da bude veoma zabrinut!"
Blic pre 2 satajoš 1 povezana
"Idem da nastavim ono što sam počela..." Bivša tužiteljka za kojom je raspisana poternica u Crnoj Gori ostavila pismo pre bekstva
Blic pre 1 satjoš 1 povezana
„Dok sam ja predsednik, Srbija će biti na evropskom putu“: Vučić za Rojters o snabdevanju gasom, korupciji, pravosudnim zakonima i vanrednim izborima
Danas pre 3 satajoš 1 povezana
"Sledeći korak je da se selim!" Saša Kovačević frapiran zbog vesti da je bačena bomba na kuću Zdravka Čolić
Telegraf pre 11 minutajoš 1 povezana