Povezane vesti

Šampionka Vimbldona ne igra Australijan open

Šampionka Vimbldona ne igra Australijan open

Sportske.net pre 2 dana
Češka teniserka i šampionka Vimbldona Barbora Krejčikova objavila je danas da neće učestvovati na ovogodišnjem Australijan openu zbog oporavka od povrede leđa. Deseta teniserka sveta, koja je prošle godine iznenadila titulom na Vimbldonu… »
Šok u Melburnu: Bez dvostrukog osvajača grend slema na Australijan openu

Šok u Melburnu: Bez dvostrukog osvajača grend slema na Australijan openu

Večernje novosti pre 2 dana
Češka teniserka Barbora Krejčikova saopštila je danas da zbog povrede leđa neće učestvovati na prvom grend slem turniru sezone, Australijan openu. EPA - Povreda leđa, koja me je mučila na kraju prošle sezone, još nije u potpunosti sanirana… »
Aktuelna šampionka Vimbldona neće igrati u Melburnu

Aktuelna šampionka Vimbldona neće igrati u Melburnu

Danas pre 2 dana
Češka teniserka Barbora Krejčikova saopštila je da zbog povrede leđa neće učestvovati na prvom grend slem turniru sezone, Australijan openu. – Povreda leđa, koja me je mučila na kraju prošle sezone, još nije u potpunosti sanirana. Zbog toga… »
Krejčikova se zbog povrede povukla sa Australijskog opena

Krejčikova se zbog povrede povukla sa Australijskog opena

Sportski žurnal pre 2 dana
Čehinja je 10. igračica na VTA listi. Češka teniserka Barbora Krejčikova saopštila je danas da zbog povrede leđa neće učestvovati na prvom grend slem turniru sezone, Australijskom openu. - Povreda leđa, koja me je mučila na kraju prošle… »
Češka teniserka Barbora Krejčikova se zbog povrede povukla sa Australijan opena

Češka teniserka Barbora Krejčikova se zbog povrede povukla sa Australijan opena

Politika pre 2 dana
MELBURN – Češka teniserka Barbora Krejčikova saopštila je danas da zbog povrede leđa neće učestvovati na prvom grend slem turniru sezone, Australijan openu. „Povreda leđa, koja me je mučila na kraju prošle sezone, još nije u potpunosti… »
Šampionka Vimbldona se povukla sa Australijan opena

Šampionka Vimbldona se povukla sa Australijan opena

B92 pre 2 dana
Češka teniserka Barbora Krejčikova saopštila je da zbog povrede leđa neće učestvovati na prvom grend slem turniru sezone, Australijan openu. "Povreda leđa, koja me je mučila na kraju prošle sezone, još nije u potpunosti sanirana. Zbog toga sam… »
Gren slem šampionka se povukla sa Australijan opena

Gren slem šampionka se povukla sa Australijan opena

Sport klub pre 2 dana
Barbora Krejčikova, aktuelna šampionka Vimbldona, neće učestvovati na ovogodišnjem Australijan openu. Trenutno 10. igrača sveta nije se u potpunosti oporavila od povrede koja je muči od kraja prošle sezone. „Pozdrav svima. Povreda leđa još… »

Vesti dana »