Povezane vesti
Dok studenti svoje pasoše gledaju u žutoj štampi, premijer preti nastavnicima
Nova 05.01.2025
Vlast po svemu sudeći čini sve da bi upašila studente. Od poziva iz BIA do objavljivanja ličnih dokumenata i podataka u žutoj štampi. I nisu studenti jedini na meti. Pretnje prosvetarima stigle su od predsednika Vlade lično. „Ruke su vam krvave“… »
„Režim spreman na sve“: Dok studenti svoje pasoše gledaju u žutoj štampi, premijer preti nastavnicima
N1 Info 05.01.2025
Vlast po svemu sudeći čini sve da bi upašila studente. Od poziva iz BIA do objavljivanja ličnih dokumenata i podataka u žutoj štampi. I nisu studenti jedini na meti. Pretnje prosvetarima stigle su od predsednika Vlade lično. „Ruke su vam krvave“… »
Vesti dana »

Vremenska prognoza Srbije: Vrelo i suvo vreme danas, promena i pad temperature od nedelje uz nestabilno vreme
Naslovi.ai pre 43 minutajoš 32 povezane

Vuk Cvijić: Policajac me napao bez ikakvog povoda, bio sam slep sat vremena
Nedeljnik pre 1 satjoš 9 povezanih

Crta podnela tri krivične prijave u vezi sa protestima u Novom Sadu, Beogradu i Vrbasu
N1 Info pre 2 satajoš 23 povezane

Infrastruktura železnice Srbije instalirala mernu opremu u Prokopu za praćenje bezbednosti konstrukcije
Naslovi.ai pre 22 minutajoš 19 povezanih

Tristan Vukčević otkrio šta je naučio od Jokića i Bogdana i zašto je odabrao Srbiju: „Grci su došli da me vide…“
Nova pre 37 minutajoš 45 povezanih