Povezane vesti
"Ne znam da se neko dete obradovalo torti kao što se obradovao bajaga" Branka počela da mesi iz dokolice, a onda počeli da…
Kurir pre 2 dana
ALEKSINAC - Prvo mesto na humanitarnoj tortijadi koja je nedavno održana u Nišu samo je jedno u nizu koje je na takmičenjima u pripremanju tog specijaliteta osvojila profesorka srpskog iz Aleksinca Branka Videnović. Ona se izradom torti bavi već 20… »
Nastavnica srpskog iz Aleksinca svojim tortama pobeđuje na takmičenjima – motivi od bajki, crtaća do književnih dela
N1 Info pre 2 dana
Prvo mesto na humanitarnoj tortijadi koja je nedavno održana u Nišu samo je jedno u nizu koje je na takmičenjima u pripremanju tog specijaliteta osvojila profesorka srpskog iz Aleksinca Branka Videnović. Ona se izradom torti bavi već 20 godina, a… »
Nastavnica iz Aleksinca svojim tortama pobeđuje na takmičenjima širom zemlje
Beta pre 2 dana
Prvo mesto na humanitarnoj tortijadi koja je nedavno održana u Nišu samo je jedno u nizu koje je na takmičenjima u pripremanju tog specijaliteta osvojila profesorka srpskog iz Aleksinca Branka Videnović. Ona se izradom torti bavi već 20 godina, a… »
Nastavnica iz Aleksinca svojim tortama pobeđuje na takmičenjima širom zemlje
Radio sto plus pre 2 dana
Ona se izradom torti bavi već 20 godina, a neka od takmičenja na kojima je pobeđivala imala su i 300 takmičara, poput tortijade u Jagodini. “Niko me nije učio i nisam se ni školovala za pravljenje torti. Završila sam studije srpskog jezika na… »
Nastavnica srpskog iz Aleksinca svojim tortama pobeđuje na takmičenjima širom zemlje
Radio 021 pre 2 dana
Profesorka srpskog jezika iz Aleksinca Branka Videnović poznata je i po svojim tortama. Prvo mesto na humanitarnoj tortijadi koja je nedavno održana u Nišu samo je jedno u nizu koje je na takmičenjima u pripremanju tog specijaliteta osvojila… »
Vesti dana »
FOTO, VIDEO: Ogroman požar guta delove Los Anđelesa, vanredno stanje i evakuacija 30.000 ljudi
Radio 021 pre 33 minutajoš 10 povezanih
Uhapšen četvrti osumnjičeni za ubistvo u Inđiji, predao se u pratnji advokata
Danas pre 10 satijoš 4 povezane
Analiza iz Nemačke: Srbija najbliži saveznik Rusije u Evropi, Vučić se već 17 puta susreo sa Putinom
Danas pre 15 minutajoš 2 povezane
Lajčak razgovarao sa Ričardom Vermom o regionalnim dešavanjima i dijalogu Beograda i Prištine
Blic pre 7 satijoš 5 povezanih