Повезане вести

"Не знам да се неко дете обрадовало торти као што се обрадовао бајага" Бранка почела да меси из доколице, а онда почели да јој…

"Не знам да се неко дете обрадовало торти као што се обрадовао бајага" Бранка почела да меси из доколице, а онда почели да јој…

Курир 05.01.2025
АЛЕКСИНАЦ - Прво место на хуманитарној тортијади која је недавно одржана у Нишу само је једно у низу које је на такмичењима у припремању тог специјалитета освојила професорка српског из Алексинца Бранка Виденовић. Она се… »
Наставница српског из Алексинца својим тортама побеђује на такмичењима – мотиви од бајки, цртаћа до књижевних дела

Наставница српског из Алексинца својим тортама побеђује на такмичењима – мотиви од бајки, цртаћа до књижевних дела

Н1 Инфо 05.01.2025
Прво место на хуманитарној тортијади која је недавно одржана у Нишу само је једно у низу које је на такмичењима у припремању тог специјалитета освојила професорка српског из Алексинца Бранка Виденовић. Она се израдом торти бави… »
Наставница из Алексинца својим тортама побеђује на такмичењима широм земље

Бета 05.01.2025
Прво место на хуманитарној тортијади која је недавно одржана у Нишу само је једно у низу које је на такмичењима у припремању тог специјалитета освојила професорка српског из Алексинца Бранка Виденовић. Она се израдом торти бави… »

Радио сто плус 05.01.2025
Она се израдом торти бави већ 20 година, а нека од такмичења на којима је побеђивала имала су и 300 такмичара, попут тортијаде у Јагодини. “Нико ме није учио и нисам се ни школовала за прављење торти. Завршила сам студије… »
Наставница српског из Алексинца својим тортама побеђује на такмичењима широм земље

Наставница српског из Алексинца својим тортама побеђује на такмичењима широм земље

Радио 021 05.01.2025
Професорка српског језика из Алексинца Бранка Виденовић позната је и по својим тортама. Прво место на хуманитарној тортијади која је недавно одржана у Нишу само је једно у низу које је на такмичењима у припремању тог… »

Вести дана »