Povezane vesti
"Pomalo je teško u početku, ali brzo se privikneš": Brus Springstin progovorio o biografskom filmu i glumcu koji će ga tumačiti…
Blic 05.01.2025
Američki rok pevač Brus Springstin nedavno je pohvalio glumca Jeremija Alena Vajta, koji će ga tumačiti u predstojećem biografskom filmu pod nazivom „Deliver Me from Nowhere“. Slavni muzičar otkrio je kako smatra da se Vajt, inače poznat po ulogama u… »
Brus Springstin o glumcu koji će ga igrati u biografskom filmu „Deliver Me from Nowhere“
Danas 05.01.2025
Američki rok pevač Brus Springstin nedavno je pohvalio glumca Jeremija Alena Vajta, koji će ga tumačiti u predstojećem biografskom filmu pod nazivom „Deliver Me from Nowhere“. Slavni muzičar otkrio je kako smatra da se Vajt, inače poznat po ulogama u… »
Vesti dana »

Danas se očekuje nevreme u Vojvodini: Hitna upozorenja izdavaće se sat-dva unapred
Ozon pre 23 minutajoš 23 povezane

Kamčatka se opet trese: Nov jak zemljotres, eruptirao ogromni vulkan, opasnost od cunamija FOTO VIDEO
Nova pre 8 minutajoš 16 povezanih

Sremski Karlovci domaćin obeležavanja 30 godina od akcije „Oluja“ – izmenjen režim saobraćaja
Ozon pre 1 satjoš 10 povezanih

Ukrajinci napali Rusiju: Pogođeni Voronjež i Soči, gori velika rafinerija (video)
Pravda pre 23 minutajoš 9 povezanih