Повезане вести
"Синиша је обезбедио гирице, ја јабуке" Председник Вучић и министар Мали обишли градилиште ЕКСПА - Дивим се овим храбрим…
Курир 05.01.2025
Председник Србије Александар Вучић посетио је градилише ЕКСПО заједно са министром финансија СИнишом Малим и однео радницима гирице и јабуке. - Овде смо на ЕКСПУ. Синиша је обезбедио гирице, ја јабуке. Боље сам прошао. Иако је… »
Вучић обишао радове на Експу: Будућност се управо гради овде
РТВ 05.01.2025
БЕОГРАД - Председник Србије Александар Вучић обишао је данас радове на Експу и поручио да се ту гради будућност, додајући да су радови "испред времена". "Будућност се управо гради овде, на Експу. Будућност Србије. И захвалан сам… »
У посети градилишту у истом дану када је објављен и тендер: Шта су Вучић и Мали однели радницима који праве ЕКСПО…
Данас 05.01.2025
Александар Вучић, председник Србије, обишао је градилиште за изложбу ЕКСПО ( Експо 2027), заједно са министром Синишом Малим, однео радницима гирице и јабуке, а занимљиво је да је данас објављена и вест да је за „шоурум“ ове… »
РТС 05.01.2025
Председник Србије Александар Вучић обишао је радове на Експу и поручио да се ту гради будућност, додајући да су радови "испред времена". "Будућност се управо гради овде, на Експу. Будућност Србије. И захвалан сам свима који у… »
Еуроневс 05.01.2025
Председник Србије Александар Вучић обишао је радове на Експу и поручио да се ту гради будућност, додајући да су радови "испред времена". "Будућност се управо гради овде, на Експу. Будућност Србије. И захвалан сам свима који у… »
Вучић на градилишту експо: "Синиша је донео гирице, ја јабуке!" Испред времена смо, ствари иду одлично (фото)
Блиц 05.01.2025
Председник Србије Александар Вучић посетио је градилиште ЕКСПО заједно са министром финансија Синишом Малим и однео радницима гирице и јабуке. - Овде смо на ЕКСПУ. Синиша је обезбедио гирице, ја јабуке. Боље сам прошао. Иако је… »
Вучић о напретку градилишта ЕКСПО: "Нови град на ободу Београда"
Телеграф 05.01.2025
Председник Србије, Александар Вучић, на свом Инстаграм профилу поделио је фотографију са градилишта ЕКСПО, истичући импресиван напредак који је постигнут у последње четири недеље. Уз слику, Вучић је написао да се на том месту… »
Вести дана »
(УЖИВО) Дијана Хрка седми дан штрајкује глађу: Посетио је отац младића који је страдао у „Наменској“ у Лучанима
Данас пре 4 сатијош 35 повезаних
Преминуо Владимир Вукчевић, први тужилац Србије за ратне злочине
BBC News пре 4 сатијош 27 повезаних
Орбан: САД нец́е санкционисати Мађарску због куповине горива из Русије, али добијају нешто заузврат
Бета пре 2 сатајош 52 повезане
Ђоковић на турниру у Атини освојио 101. титулу у каријери
Радио сто плус пре 39 минутајош 25 повезаних