Povezane vesti
"Siniša je obezbedio girice, ja jabuke" Predsednik Vučić i ministar Mali obišli gradilište EKSPA - Divim se ovim hrabrim…
Kurir pre 3 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić posetio je gradiliše EKSPO zajedno sa ministrom finansija SInišom Malim i odneo radnicima girice i jabuke. - Ovde smo na EKSPU. Siniša je obezbedio girice, ja jabuke. Bolje sam prošao. Iako je sunčano, hladno je… »
Vučić obišao radove na Ekspu: Budućnost se upravo gradi ovde
RTV pre 2 dana
BEOGRAD - Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obišao je danas radove na Ekspu i poručio da se tu gradi budućnost, dodajući da su radovi "ispred vremena". "Budućnost se upravo gradi ovde, na Ekspu. Budućnost Srbije. I zahvalan sam svima koji u tome… »
U poseti gradilištu u istom danu kada je objavljen i tender: Šta su Vučić i Mali odneli radnicima koji prave EKSPO…
Danas pre 2 dana
Aleksandar Vučić, predsednik Srbije, obišao je gradilište za izložbu EKSPO ( Expo 2027), zajedno sa ministrom Sinišom Malim, odneo radnicima girice i jabuke, a zanimljivo je da je danas objavljena i vest da je za „šourum“ ove izložbe raspisan… »
Euronews pre 2 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obišao je radove na Ekspu i poručio da se tu gradi budućnost, dodajući da su radovi "ispred vremena". "Budućnost se upravo gradi ovde, na Ekspu. Budućnost Srbije. I zahvalan sam svima koji u tome učestvuju… »
RTS pre 2 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obišao je radove na Ekspu i poručio da se tu gradi budućnost, dodajući da su radovi "ispred vremena". "Budućnost se upravo gradi ovde, na Ekspu. Budućnost Srbije. I zahvalan sam svima koji u tome učestvuju… »
Vučić na gradilištu expo: "Siniša je doneo girice, ja jabuke!" Ispred vremena smo, stvari idu odlično (foto)
Blic pre 2 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić posetio je gradilište EKSPO zajedno sa ministrom finansija Sinišom Malim i odneo radnicima girice i jabuke. - Ovde smo na EKSPU. Siniša je obezbedio girice, ja jabuke. Bolje sam prošao. Iako je sunčano, hladno je… »
Vučić o napretku gradilišta EXPO: "Novi grad na obodu Beograda"
Telegraf pre 2 dana
Predsednik Srbije, Aleksandar Vučić, na svom Instagram profilu podelio je fotografiju sa gradilišta EXPO, ističući impresivan napredak koji je postignut u poslednje četiri nedelje. Uz sliku, Vučić je napisao da se na tom mestu niče novi, moderni… »
Vesti dana »
Vanredno stanje u Los Anđelesu zbog požara: Napušteni automobili, evakuacija 30.000 meštana i vetar opasan po život
Euronews pre 57 minutajoš 10 povezanih
Predao se osumnjičeni za ubistvo u Inđiji: Sumnja se da je on žrtvi zadao smrtonosnu povredu (foto)
Blic pre 2 satajoš 4 povezane
Analiza iz Nemačke: Srbija je najbliži saveznik Rusije u Evropi, korupcija sveprisutna
N1 Info pre 33 minutajoš 2 povezane
Zamenik državnog sekretara SAD dolazi u Srbiju, razgovor o energetici, evrointegracijama…
RTV pre 1 satjoš 5 povezanih