Povezane vesti

"Ako se ne navrzu na tebe, bog me ubio": Zorica Brunclik dala hit savet Sanji Marinković - Garantuje da ovo funkcioniše: "Kad…

"Ako se ne navrzu na tebe, bog me ubio": Zorica Brunclik dala hit savet Sanji Marinković - Garantuje da ovo funkcioniše: "Kad…

Blic pre 2 dana
Pevačica Zorica Brunclik dala je ljubavne savete voditeljki Sanji Marinković tokom gostovanja u njenoj emisiji. Naime, Sanja Marinković je u novogodišnjem izdanju emisije "Magazin In" razgovrala sa gostima o navikama koje bi voleli da promene u 2025… »
Voditeljka i pevačica se pokoškale u emisiji: Gosti nisu mogli da veruju šta čuju: "Nemoj više da me zoveš da dođem"

Voditeljka i pevačica se pokoškale u emisiji: Gosti nisu mogli da veruju šta čuju: "Nemoj više da me zoveš da dođem"

Blic pre 2 dana
Pevačica Maja Nikolić i voditeljka Sanja Marinković imale su jednom prilikom raspravu usred emisije, kada su se pokoškale usred razgovora. Naime, Sanja je Maji skrenula pažnju na neke stvari, a pevačica je onda poručila da ne mora više da je zove… »
Zorica Brunclik savetovala poznatu voditeljku kako da privuče udvarače

Zorica Brunclik savetovala poznatu voditeljku kako da privuče udvarače

Vesti online pre 2 dana
Voditeljka Sanja Marinković u novogodišnjem izdanju emisije “Magazin In” razgovarala je sa svojim gostima o navikama koje bi voleli da promene u 2025. godini. Ognjen Amidžić otkrio je da bi voleo da se ove godine zdravije hrani, ali da je svestan… »

Vesti dana »