Povezane vesti
Više od 2.000 profesora i saradnika svih univerziteta podržalo studente
Moj Novi Sad pre 3 dana
Više od 2.000 nastavnika, profesora i istraživača sa univerziteta širom Srbije podržalo je studente u njihovim zahtevima. Oni su se javnosti obratili otvorenim pismom, koje prenosimo u celosti. "Poštovane građanke i građani Srbije, Mi, nastavnici… »
„Odlučno stojimo uz svoje studente u borbi za bolje društvo“: Kompletan spisak više od 800 univerzitetskih profesora…
Nedeljnik pre 3 dana
Više od 800 univerzitetskih profesora podržalo je danas javnim pismom studente u njihovim protestima i zahteve, a spisak potpisnika se neprestano širi. „Poštovane građanke i građani Srbije, mi, nastavnici, saradnici i istraživači univerziteta… »
Preko 1600 profesora podržalo studente u blokadi: Spisak se širi
In medija pre 2 dana
Preko 1600 univerzitetskih profesora podržalo je danas javnim pismom studente u njihovim protestima i zahteve, a spisak potpisnika se neprestano širi. Više od 1.600 profesora svih univerziteta u Republici Srbiji potpisali su izjavu kojom podržavaju… »
Više od hiljadu univerzitetskih profesora podržalo studente
Radio sto plus pre 2 dana
“Poštovane građanke i građani Srbije, mi, nastavnici, saradnici i istraživači univerziteta širom Srbije odlučno stojimo uz svoje studente u zajedničkoj borbi za bolje društvo”, poručili su profesori sa univerziteta u Srbiji. Oni su oštro… »
Gotovo 1.000 profesora i saradnika pružilo podršku studentima u blokadi
Radio 021 pre 2 dana
Gotovo 1.000 nastavnika, saradnika i istraživača univerziteta u Srbiji potpisalo je podršku studentima koji su u blokadi. Kako se navodi, oni "odlučno stoje uz svoje studente u zajedničkoj borbi za bolje društvo". "Oštro osuđujemo svaki pokušaj… »
Blizu 800 univerzitetskih profesora podržalo studente
Radio sto plus pre 2 dana
“Poštovane građanke i građani Srbije, mi, nastavnici, saradnici i istraživači univerziteta širom Srbije odlučno stojimo uz svoje studente u zajedničkoj borbi za bolje društvo”, poručili su profesori sa univerziteta u Srbiji. Oni su oštro… »
Vesti dana »
Vanredno stanje u Los Anđelesu: Bukti požar, naređena evakuacija više od 30.000 ljudi (VIDEO)
Danas pre 1 satjoš 17 povezanih
Analiza iz Nemačke: Srbija najbliži saveznik Rusije u Evropi, Vučić se već 17 puta susreo sa Putinom
Danas pre 1 satjoš 7 povezanih
Jović ostavio Stefa Karija u neverici - NBA bruji o dominaciji Srbina VIDEO
B92 pre 1 satjoš 12 povezanih
Temperatura sa skoro 20 stepeni pada na 0! Ovog dana sledi snažno zahlađenje: Pašće i sneg, a ovi delovi zemlje su na udaru
Blic pre 1 satjoš 11 povezanih