Povezane vesti
Više od 2.000 profesora i saradnika svih univerziteta podržalo studente
Moj Novi Sad 05.01.2025
Više od 2.000 nastavnika, profesora i istraživača sa univerziteta širom Srbije podržalo je studente u njihovim zahtevima. Oni su se javnosti obratili otvorenim pismom, koje prenosimo u celosti. "Poštovane građanke i građani Srbije, Mi, nastavnici… »
„Odlučno stojimo uz svoje studente u borbi za bolje društvo“: Kompletan spisak više od 800 univerzitetskih profesora koji su…
Nedeljnik 05.01.2025
Više od 800 univerzitetskih profesora podržalo je danas javnim pismom studente u njihovim protestima i zahteve, a spisak potpisnika se neprestano širi. „Poštovane građanke i građani Srbije, mi, nastavnici, saradnici i istraživači univerziteta širom… »
Preko 1600 profesora podržalo studente u blokadi: Spisak se širi
In medija 05.01.2025
Preko 1600 univerzitetskih profesora podržalo je danas javnim pismom studente u njihovim protestima i zahteve, a spisak potpisnika se neprestano širi. Više od 1.600 profesora svih univerziteta u Republici Srbiji potpisali su izjavu kojom podržavaju… »
Više od hiljadu univerzitetskih profesora podržalo studente
Radio sto plus 05.01.2025
“Poštovane građanke i građani Srbije, mi, nastavnici, saradnici i istraživači univerziteta širom Srbije odlučno stojimo uz svoje studente u zajedničkoj borbi za bolje društvo”, poručili su profesori sa univerziteta u Srbiji. Oni su oštro osudili svaki… »
Gotovo 1.000 profesora i saradnika pružilo podršku studentima u blokadi
Radio 021 05.01.2025
Gotovo 1.000 nastavnika, saradnika i istraživača univerziteta u Srbiji potpisalo je podršku studentima koji su u blokadi. Kako se navodi, oni "odlučno stoje uz svoje studente u zajedničkoj borbi za bolje društvo". "Oštro osuđujemo svaki pokušaj vlasti da… »
Blizu 800 univerzitetskih profesora podržalo studente
Radio sto plus 05.01.2025
“Poštovane građanke i građani Srbije, mi, nastavnici, saradnici i istraživači univerziteta širom Srbije odlučno stojimo uz svoje studente u zajedničkoj borbi za bolje društvo”, poručili su profesori sa univerziteta u Srbiji. Oni su oštro osudili svaki… »
Vesti dana »
Iran najavljuje odmazdu zbog ubistva Laridžanija; Izrael ponovo bombarduje Bejrut i jug Libana
RTS pre 15 minutajoš 24 povezane
Jokić prekinuo niz od 191 utakmice sa dvocifrenim brojem poena (VIDEO)
Danas pre 40 minutajoš 32 povezane
Vreme danas: Vetrovito, tokom dana oblačno, mestimično kiša, na planinama sneg
Nedeljnik pre 50 minutajoš 20 povezanih
Ilegalno tržište sireva jedan od ključnih problema domaćih mlekara
Biznis.rs pre 50 minutajoš 11 povezanih
Teretna vozila na graničnim prelazima satima čekaju na izlaz, na pojedinim deonicama ima snega na putu
RTV pre 2 satajoš 10 povezanih