Povezane vesti

„Odlučno stojimo u borbi za bolje društvo“: Oko 800 univerzitetskih profesora podržalo studente, pogledajte spisak

„Odlučno stojimo u borbi za bolje društvo“: Oko 800 univerzitetskih profesora podržalo studente, pogledajte spisak

Nova pre 18 dana
Blizu 800 univerzitetskih profesora podržalo je danas javnim pismom studente u njihovim protestima i zahteve, a spisak potpisnika se neprestano širi. „Poštovane građanke i građani Srbije, mi, nastavnici, saradnici i istraživači univerziteta… »
Širi se podrška profesora studentskom protestu: Na spisku sada već više od 1500 imena

Širi se podrška profesora studentskom protestu: Na spisku sada već više od 1500 imena

Nova pre 18 dana
Spisak univerzitetskih profesora koji su podržali javnim pismom studente u njihovim protestima i zahtevima širi se iz časa u čas, pa je tako na njemu sada već više od 1500 imena. „Poštovane građanke i građani Srbije, mi, nastavnici, saradnici i… »
Preko 2.200 nastavnika, saradnika i istraživača podržalo studente

Preko 2.200 nastavnika, saradnika i istraživača podržalo studente

Vreme pre 18 dana
Pismo podrške studentima potpisalo je preko 2.200 nastavnika, saradnika i istraživača univerziteta u Srbiji. Broj se iz minuta u minut povećava. Preko 2.200 nastavnika, saradnika i istraživača univerziteta u Srbiji potpisalo je podršku studentima… »
Više od 1.600 nastavnika, saradnika i istraživača podržalo studente, spisak se neprestano širi

Više od 1.600 nastavnika, saradnika i istraživača podržalo studente, spisak se neprestano širi

Danas pre 17 dana
Više od 1.600 univerzitetskih profesora, saradnika i istraživača podržalo je danas javnim pismom studente u njihovim protestima i zahteve, a spisak potpisnika se neprestano širi. „Poštovane građanke i građani Srbije, mi, nastavnici, saradnici i… »
Više od 1.500 univerzitetskih profesora podržalo studente, spisak se širi

Više od 1.500 univerzitetskih profesora podržalo studente, spisak se širi

Novi magazin pre 17 dana
Preko 1.500 profesora, saradnika i istraživača univerziteta u Srbiji potpisalo je podršku studentima koji su u blokadi. Oni su i osudili svaki pokušaj vlasti da studente zastraši. "Poštovane građanke i građani Srbije, mi, nastavnici, saradnici i… »
Više od 1500 profesora podržalo studente u blokadi: Spisak se širi

Više od 1500 profesora podržalo studente u blokadi: Spisak se širi

Radio 021 pre 17 dana
Više od 1.500 profesora svih univerziteta u Republici Srbiji potpisali su izjavu kojom podržavaju studente u blokadama fakulteta i u kojoj osuđuju targetiranje studenata. "Poštovane građanke i građani Srbije, mi, nastavnici, saradnici i… »
Preko 1200 nastavnika, saradnika i istraživača podržalo studente

Preko 1200 nastavnika, saradnika i istraživača podržalo studente

Pravda pre 17 dana
Pismo podrške studentima potpisalo je više od 1200 nastavnika, saradnika i istraživača univerziteta u Srbiji. Broj se iz minuta u minut povećava. Više od 1200 nastavnika, saradnika i istraživača univerziteta u Srbiji potpisalo je podršku… »
Preko 1.200 profesora, saradnika i istraživača univerziteta podržalo studente

Preko 1.200 profesora, saradnika i istraživača univerziteta podržalo studente

N1 Info pre 17 dana
Preko 1.200 profesora, saradnika i istraživača univerziteta u Srbiji potpisalo je podršku studentima koji su u blokadi. Oni su i osudili svaki pokušaj vlasti da studente zastraši. Pismo podrške studentima potpisalo je više od 500 nastavnika… »
Više od hiljadu univerzitetskih profesora podržalo studente

Više od hiljadu univerzitetskih profesora podržalo studente

Beta pre 17 dana
Više od hiljadu univerzitetskih profesora podržalo je danas javnim pismom studente u njihovim protestima i zahtevima, a spisak potpisnika se neprestano širi. "Poštovane građanke i građani Srbije, mi, nastavnici, saradnici i istraživači… »
Koliko je tačno univerziteskih profesora podržalo studente?

Koliko je tačno univerziteskih profesora podržalo studente?

Danas pre 17 dana
Blizu 800 univerzitetskih profesora podržalo je danas javnim pismom studente u njihovim protestima i zahteve, a spisak potpisnika se neprestano širi.“Poštovane građanke i građani Srbije, mi, nastavnici, saradnici i istraživači univerziteta širom… »

Vesti dana »