Повезане вести

„Одлучно стојимо у борби за боље друштво“: Око 800 универзитетских професора подржало студенте, погледајте списак

„Одлучно стојимо у борби за боље друштво“: Око 800 универзитетских професора подржало студенте, погледајте списак

Нова 05.01.2025
Близу 800 универзитетских професора подржало је данас јавним писмом студенте у њиховим протестима и захтеве, а списак потписника се непрестано шири. „Поштоване грађанке и грађани Србије, ми, наставници, сарадници и истраживачи… »
Шири се подршка професора студентском протесту: На списку сада већ више од 1500 имена

Шири се подршка професора студентском протесту: На списку сада већ више од 1500 имена

Нова 05.01.2025
Списак универзитетских професора који су подржали јавним писмом студенте у њиховим протестима и захтевима шири се из часа у час, па је тако на њему сада већ више од 1500 имена. „Поштоване грађанке и грађани Србије, ми… »
Преко 2.200 наставника, сарадника и истраживача подржало студенте

Преко 2.200 наставника, сарадника и истраживача подржало студенте

Време 05.01.2025
Писмо подршке студентима потписало је преко 2.200 наставника, сарадника и истраживача универзитета у Србији. Број се из минута у минут повећава. Преко 2.200 наставника, сарадника и истраживача универзитета у Србији потписало је… »
Више од 1.600 наставника, сарадника и истраживача подржало студенте, списак се непрестано шири

Више од 1.600 наставника, сарадника и истраживача подржало студенте, списак се непрестано шири

Данас 05.01.2025
Више од 1.600 универзитетских професора, сарадника и истраживача подржало је данас јавним писмом студенте у њиховим протестима и захтеве, а списак потписника се непрестано шири. „Поштоване грађанке и грађани Србије, ми… »
Више од 1500 професора подржало студенте у блокади: Списак се шири

Више од 1500 професора подржало студенте у блокади: Списак се шири

Радио 021 05.01.2025
Више од 1.500 професора свих универзитета у Републици Србији потписали су изјаву којом подржавају студенте у блокадама факултета и у којој осуђују таргетирање студената. "Поштоване грађанке и грађани Србије, ми, наставници… »
Више од 1.500 универзитетских професора подржало студенте, списак се шири

Више од 1.500 универзитетских професора подржало студенте, списак се шири

Нови магазин 05.01.2025
Преко 1.500 професора, сарадника и истраживача универзитета у Србији потписало је подршку студентима који су у блокади. Они су и осудили сваки покушај власти да студенте застраши. "Поштоване грађанке и грађани Србије, ми… »
Преко 1200 наставника, сарадника и истраживача подржало студенте

Преко 1200 наставника, сарадника и истраживача подржало студенте

Правда 05.01.2025
Писмо подршке студентима потписало је више од 1200 наставника, сарадника и истраживача универзитета у Србији. Број се из минута у минут повећава. Више од 1200 наставника, сарадника и истраживача универзитета у Србији потписало је… »
Преко 1.200 професора, сарадника и истраживача универзитета подржало студенте

Преко 1.200 професора, сарадника и истраживача универзитета подржало студенте

Н1 Инфо 05.01.2025
Преко 1.200 професора, сарадника и истраживача универзитета у Србији потписало је подршку студентима који су у блокади. Они су и осудили сваки покушај власти да студенте застраши. Писмо подршке студентима потписало је више од 500… »
Више од хиљаду универзитетских професора подржало студенте

Више од хиљаду универзитетских професора подржало студенте

Бета 05.01.2025
Више од хиљаду универзитетских професора подржало је данас јавним писмом студенте у њиховим протестима и захтевима, а списак потписника се непрестано шири. "Поштоване грађанке и грађани Србије, ми, наставници, сарадници и… »
Колико је тачно универзитеских професора подржало студенте?

Колико је тачно универзитеских професора подржало студенте?

Данас 05.01.2025
Близу 800 универзитетских професора подржало је данас јавним писмом студенте у њиховим протестима и захтеве, а списак потписника се непрестано шири.“Поштоване грађанке и грађани Србије, ми, наставници, сарадници и истраживачи… »

Вести дана »