Povezane vesti
Odlazak majke izmenio je moj svet: Za Lenu Kovačević Božić više nikada neće biti isti
Story 05.01.2025
Lena Kovačević 2024. godinu pamtiće po najvećem životnom gubitku. Njena majka Nada je preminula posle duge i teške bolesti. - Za mene je ovo godina koja menja život, u svakom smislu. Odlazak majke izmenio je moj svet i ostavio me zapitanu kako da se… »
"U mraku sam videla njen sveti lik": Lena Kovačević otvorila dušu o smrti majke, ovo su joj prvi praznici bez nje: "Moj život…
Blic 05.01.2025
Pevačica i kantautorka Lena Kovačević sumirala je godinu koja je za nama, te je istakla da je ovo za nju bila najbolnije godina jer je u njoj izgubila majku. "Za mene je ovo godina koja menja život, u svakom smislu. Odlazak majke izmenio je moj svet i… »
Vesti dana »

Tragedija na Goču: Radnik poginuo nakon što su ga zatrpale tone kamenja, satima izvlačili telo
Blic pre 4 satijoš 3 povezane

Srbiji ujutro umereno oblačno, tokom dana pretežno sunčano i toplo, do 36 stepeni
Beta pre 4 satijoš 3 povezane

„Putin napravio grešku, samo gledajte u narednim danima“: Rute sutra kod Trampa, čeka se „velika izjava“
Danas pre 7 satijoš 1 povezana

Milan Miličević podneo neopozivu ostavku na mesto predsednika Srpske demokratske stranke
Danas pre 10 satijoš 1 povezana

Predmet vraćen tužilaštvu: Uklonjene prepreke da se nastavi istragu o padu nadstrešnice u Novom Sadu
Blic pre 8 satijoš 2 povezane