Повезане вести

Милош Кос: Велика животна лекција коју сам, очигледно, морао да научим

Милош Кос: Велика животна лекција коју сам, очигледно, морао да научим

Спортски журнал 05.01.2025
Хвала људима из клуба, свим тренерима и навијачима на свему у претходне две године. Физички обрачун у свлачионици Загреба између Милоша Коса, Матеја Мандића, Звонимира Срне (бар су тако првобитно навели из клуба) добио је… »
Хрватска гледа и не верује: Ево шта јој је поручио Србин који је претукао саиграча, Хрвата

Хрватска гледа и не верује: Ево шта јој је поручио Србин који је претукао саиграча, Хрвата

Вечерње новости 05.01.2025
Након што је раскинуо уговор са Загребом и пронашао нови клуб у Немачкој, српски рукометаш Милош Кос се први пут након инцидента, у коме је претукао клупског колегу, Матеја Мандића, огласио саопштењем упућеним српским и… »
Огласио се и Србин након епилога туче са Хрватом: "Јавно се извињавам"

Огласио се и Србин након епилога туче са Хрватом: "Јавно се извињавам"

Б92 05.01.2025
Српски рукометаш Милош Кос огласио се након што је званично обукао дрес немачког Ерлангена. Управе Загреба и Ерлангена постигле су договор о трансферу 22-годишњег српског рукометаша, који је био суспендован јер је свог саиграча… »
"Извињавам се мом другу, направио сам велику грешку": Огласио се Милош Кос после туче и одласка из Загреба!

"Извињавам се мом другу, направио сам велику грешку": Огласио се Милош Кос после туче и одласка из Загреба!

Мондо 05.01.2025
Милош Кос се сада званично огласио. Милош Кос је коначно завршио своју драму у Загребу! Након што се потукао са саиграчима Матејом Мандићем и Звонимиром Срном био је суспендован и против њега је подигнута кривична пријава, а… »

Вести дана »