Povezane vesti
Milić Vukašinović obećao: Uslikaću se sa obe noge!
Svet plus pre 17 dana
Legendarni roker Milić Vukašinović, nakon amputacije noge, pokazuje neverovatnu snagu i humor, a njegov optimizam osvaja srca svih koji prate njegov oporavak. Milić Vukašinović, poznati roker i simbol nepokolebljivog duha, i dalje iznenađuje svojom… »
"Ja sam u specijalnoj bolnici" Milić Vukašinović se oglasio nakon amputacije noge i otkrio šta sledi: Ovako teče oporavak…
Kurir pre 17 dana
Roker Milić Vukašinović nedavno se suočio sa brojnim zdravstvenim problemima, a lekari su morali hitno da mu amputiraju nogu. Milić Vukašinović je nakon amputacije noge otišao na rehabilitaciju, a iz bolnice se oglasio i objavio fotografiju na… »
Oglasio se Milić Vukašinović: "Kad mi noga bude gotova..." FOTO
B92 pre 17 dana
Milić Vukašinović nedavno je imao hirušku intervenciju u kojoj su morali da mu hitno amputiraju nogu zbog brojnih zdravstvenih problema, a sada javlja kako teče rehabilitacija. Poznati roker, Milić Vukašinović, je nakon amputacije noge otišao na… »
"Ja sam u specijalnoj bolnici": Milić Vukašinović se oglasio nakon amputacije noge - Evo kako teče oporavak
Blic pre 17 dana
Roker Milić Vukašinović nedavno se suočio sa brojnim zdravstvenim problemima, a lekari su morali hitnod a mu amputiraju nogu. Milić Vukašinović je nakon amputacije noge otišao na rehabilitaciju, a iz bolnice se oglasio i objavio fotografiju na… »
Vesti dana »
UKRAJINSKA KRIZA: Tramp zapretio uvođenjem carina Rusiji; Lavrov: Sporazumi o Ukrajini ne mogu da se krše
RTV pre 1 satjoš 6 povezanih
Od nedelje 21 stepen! Jutarnja sutra u minusu, a onda temperatura raste i raste, ali biće i snega i to u Beogradu! Detaljna vremenska prognoza do kraja januara
Blic pre 1 satjoš 1 povezana
Isak Bonga posle sjajne partije protiv Pariza: Odigrali smo ovaj meč kao da je finale
Danas pre 7 satijoš 1 povezana
Policajci pucali u znak upozorenja: Detalji drame na Čukarici, potraga za vozačem koji je udario saobraćajca
Blic pre 8 satijoš 1 povezana