Povezane vesti

Milić Vukašinović obećao: Uslikaću se sa obe noge!

Milić Vukašinović obećao: Uslikaću se sa obe noge!

Svet plus pre 17 dana
Legendarni roker Milić Vukašinović, nakon amputacije noge, pokazuje neverovatnu snagu i humor, a njegov optimizam osvaja srca svih koji prate njegov oporavak. Milić Vukašinović, poznati roker i simbol nepokolebljivog duha, i dalje iznenađuje svojom… »
"Ja sam u specijalnoj bolnici" Milić Vukašinović se oglasio nakon amputacije noge i otkrio šta sledi: Ovako teče oporavak…

"Ja sam u specijalnoj bolnici" Milić Vukašinović se oglasio nakon amputacije noge i otkrio šta sledi: Ovako teče oporavak…

Kurir pre 17 dana
Roker Milić Vukašinović nedavno se suočio sa brojnim zdravstvenim problemima, a lekari su morali hitno da mu amputiraju nogu. Milić Vukašinović je nakon amputacije noge otišao na rehabilitaciju, a iz bolnice se oglasio i objavio fotografiju na… »
Oglasio se Milić Vukašinović: "Kad mi noga bude gotova..." FOTO

Oglasio se Milić Vukašinović: "Kad mi noga bude gotova..." FOTO

B92 pre 17 dana
Milić Vukašinović nedavno je imao hirušku intervenciju u kojoj su morali da mu hitno amputiraju nogu zbog brojnih zdravstvenih problema, a sada javlja kako teče rehabilitacija. Poznati roker, Milić Vukašinović, je nakon amputacije noge otišao na… »
"Ja sam u specijalnoj bolnici": Milić Vukašinović se oglasio nakon amputacije noge - Evo kako teče oporavak

"Ja sam u specijalnoj bolnici": Milić Vukašinović se oglasio nakon amputacije noge - Evo kako teče oporavak

Blic pre 17 dana
Roker Milić Vukašinović nedavno se suočio sa brojnim zdravstvenim problemima, a lekari su morali hitnod a mu amputiraju nogu. Milić Vukašinović je nakon amputacije noge otišao na rehabilitaciju, a iz bolnice se oglasio i objavio fotografiju na… »

Vesti dana »