Povezane vesti
"Ja sam u specijalnoj bolnici" Milić Vukašinović se oglasio nakon amputacije noge i otkrio šta sledi: Ovako teče oporavak…
Kurir 05.01.2025
Roker Milić Vukašinović nedavno se suočio sa brojnim zdravstvenim problemima, a lekari su morali hitno da mu amputiraju nogu. Milić Vukašinović je nakon amputacije noge otišao na rehabilitaciju, a iz bolnice se oglasio i objavio fotografiju na kojoj je… »
Oglasio se Milić Vukašinović: "Kad mi noga bude gotova..." FOTO
B92 05.01.2025
Milić Vukašinović nedavno je imao hirušku intervenciju u kojoj su morali da mu hitno amputiraju nogu zbog brojnih zdravstvenih problema, a sada javlja kako teče rehabilitacija. Poznati roker, Milić Vukašinović, je nakon amputacije noge otišao na… »
"Ja sam u specijalnoj bolnici": Milić Vukašinović se oglasio nakon amputacije noge - Evo kako teče oporavak
Blic 05.01.2025
Roker Milić Vukašinović nedavno se suočio sa brojnim zdravstvenim problemima, a lekari su morali hitnod a mu amputiraju nogu. Milić Vukašinović je nakon amputacije noge otišao na rehabilitaciju, a iz bolnice se oglasio i objavio fotografiju na kojoj je… »
Vesti dana »
Stefanović: Vičić ni reč nije rekao o krahu i debaklu režimske spoljne politike na ambasadorskoj konferenciji
Serbian News Media pre 29 minutajoš 34 povezane
Putevi Srbije apelovali na vozače da budu oprezni zbog očekivanog snega
Glas Zaječara pre 1 satjoš 53 povezane
Kijev preuzeo odgovornost za napad u Moskvi: Ukrajinski obaveštajci digli u vazduh dva ruska policajca: "Mučili su ratne zarobljenike!"
Kurir pre 1 satjoš 39 povezanih
Mali: Srbija se neumorno gradi i svaki novi kilometar auto-puta je naša mala pobeda FOTO
B92 pre 35 minutajoš 19 povezanih